Da vidim koliko ste savremeni hajde

Spushtate li dasku od WC sholje?

• Mushko sam i NE spushtam.

• Mushko sam. Spushtam.

• Zensko sam, pishkim stojeci i NE spushtam dasku.

• Zensko sam i spushtam.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
maja79:
a sta ja da kazem moj dragi piski u lavabou.i jos mi kaze da sam ja nenormalna i da svi njegovi drugari to rade.a zalile su mi se jos neke drugarice.pa tako da meni domestos traje par dana samo.

****** kako uopste mozes da budes sa takvim likom?? :shock: :shock:

Znam ribu koja nije pistala vodu posle pisanja...

A neki likove se nalozili na nju, ja mislim u sebi "eeej, da vi znate...."

... e posto sam vec otprilike resio kako cu da renoviram kupatilo u sadasnjem stanu, poceo sam da razmisljam kako bih voleo da mi izgleda kupatilo u sledecem stanu.

mislim da je dobra fora ono 2 lavaboa, veliko ogledalo, kombinacija crno-beli materijali ili smaragdno zeleni mermer. mislim da bi bilo super imati u kupatilu pored velike spavace sobe i pisoar i kao klozetsku solju. dobro necu pricati o tus kabini/kadi sa hidromasazom za 2 osobe (mislio sam onako kockasta pa sa kao stepenicama). a da... ovo sam isto hteo da vam ispricam - procitao sam u nekom casopisu za to kao sredjivanje enterijera, pre nekog vremena, kao tus koji se ugradjuje u plafon i znaci ima one rupice za vodu po celoj povrsini te ploce (deluje kao da je od metala) i u fazonu ne regulises jacinu vode nego "kisu"... ono moze pljusak, moze slaba kisica, moze monsun.... i jos ako se ne varam mogu da variraju boje koje "vladaju" samom tus kabinom i tako sve neka prica kao da se uklopi sve u to kako zelis da te navede tusiranje da se osecas... nemogu da nadjem link za tu firmu sto to pravi a casopis mi na gajbi... uglavnom - obradovao sam se ideji da tako nesto postoji.

da li smeju halogenke da se stavljaju u kupatilo?!

i mislim da su britanci najveca stoka sto se tice ponasanja u kupatilu i obavljanja nuzdi na nepredvidjenim mestima!

Back