maja79
Gost
- Poruka
- 1.253
a sta ja da kazem moj dragi piski u lavabou.i jos mi kaze da sam ja nenormalna i da svi njegovi drugari to rade.a zalile su mi se jos neke drugarice.pa tako da meni domestos traje par dana samo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To se radi iz jednog prostog razloga. Da se ne zapishava daska na wc solji.maja79:a sta ja da kazem moj dragi piski u lavabou.i jos mi kaze da sam ja nenormalna i da svi njegovi drugari to rade.a zalile su mi se jos neke drugarice.pa tako da meni domestos traje par dana samo.
maja79:a sta ja da kazem moj dragi piski u lavabou.i jos mi kaze da sam ja nenormalna i da svi njegovi drugari to rade.a zalile su mi se jos neke drugarice.pa tako da meni domestos traje par dana samo.
maja79:stvarno a kako bi bilo da i mi zene stavimo jednu stolicu pored lavaboa?da li bi ste onda prali tu zube mamu vam vasu a?
sa tim tipom imam dvoje dece.a mozda ga promenim jednog dana ko zna.Aleksej_BASO:AKo ti je los, promeni tipa i ne seri.
pa po meni to nije ok da se ne ponavljam kako bi bilo...brick5:Ma tip je ok, samo voli da piki u lavabo.
maja79:sa tim tipom imam dvoje dece.a mozda ga promenim jednog dana ko zna.