Da vidim koliko ste savremeni hajde

Spushtate li dasku od WC sholje?

• Mushko sam i NE spushtam.

• Mushko sam. Spushtam.

• Zensko sam, pishkim stojeci i NE spushtam dasku.

• Zensko sam i spushtam.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Aleksej_BASO:
Inace ni meni nije bilo nikada jasno sta treba da radim da je dignem ili da je spustim?Ali kada sam bio sa jednom devojkom dugo u vezi, 3 godine, ona me je naucila da se radi o dasci i da treba da se spusti.

pa kako ti nije bilo jasno? treba da je dignes, naravno..ebo te, koja si ti naivcina..kako te je samo obrlatila..

Aleksej_BASO:
Mislio sam da se nista pametno ne moze od zena nauciti ali izgleda da ipak ima nesto!

i jos te je ubedila da je to pametno..

CaLiMeRo:
Imas ti nekih izuzetnih vrlina... Ovo sa daskom je jedna od njih.
Druga je sto ucis od svojih devojaka. :D

Naravno nisam neka bezocajna stoka, ja uvek hocu da se potrudim.

batka_mija:
ta devojka je bas bila strpljiva...

PA jeste bila strpljiva jer je ona znas dosla sa sela, a posto sam ja iz grada ona je odlucila da se obavezno uda za mene, jer sam solidna prilika, pa je morala da trapi u nadi da ce se to desiti... :) Ipak, nije se desilo... Eto, ne urodi svaki trud plodom, ali... NIje se trudila (dovoljno) na pravom mestu..... Hehehe! :D

PA rekao bih da sam dobra prilika, ali i nije da jesam...

Kako sam "solidna prilika"?

Pa lepo, nisam proplaitet, nisam alkos narkoman, nisam nasilan, odajem utisak da bih bio OK u braku, znaci odgovoran. Zatim obrazovan fakultetski, sa dobrim prilikama za posao. Znaci bice i kesha.

Nisam bogat, pa zato nisam dobra prilika, ali ovakav kakav sam sada sam prilika za neku devojku sa sela, koja je prozivela sto je htela, i hoce da se skrasi za koju godinu. Svsena je da zenama vreme ide malo brze. Tim pre sto hoce bilo kako pa pobegne sa sela. I tako.....

Kapiras sada?

MA zaista???

Nije ti jasno zasto ljudi beze sa sela??? Sto svi koji dodju da se skoluju ostanu u gradu? Ne znas za to???

I da cesto devojke jedva docekaju da se udaju bilo za koga samo nek je iz grada, ako vec skolovanjem nisu obezbedile priliku da pobegnu sa sela?? NE znas to??

Hu hu sto smo naivni.

Ova moja debojka je studirala pa joj nije tako bila frka mogla je mao i da bira a ja sam tu dosao kao kec na 11. Ali omasila je u proracunima, ipak sam shvatio da to nije to, ma koliko se trudili.

xiaoyu:
Mislim da je ovde krucijalno pitanje, da li je daska češće spuštena ili podignuta i koji je ustvari njen prirodan položaj? :roll:
Da li dasku treba vraćati u položaj u kome smo je zatekli?
Ovo zavisi od raspodele muških i ženskih stanara.
Zato na javnim nestima niko dasku ni ne dotiče a kamoli da seda na nju. :D

Ovo me podseti na studentski dom i podelu stanara prema korišćenju toaleta. Kako ono beše:
1. alpinisti - oni što se penju na šolju
2. novinari - oni što je oblažu šolju novinama pre nego sednu na istu
3. surferi - oni što nose sopstvenu dasku sa sobom

eeee nije lako biti student :D
Zaboravila si: 4. skijaši- oni koji su sa blago povijenim kolenima, i nemaju nikakav kontakt sa daskom :lol:

Aleksej_BASO:
MA zaista???

Nije ti jasno zasto ljudi beze sa sela??? Sto svi koji dodju da se skoluju ostanu u gradu? Ne znas za to???

I da cesto devojke jedva docekaju da se udaju bilo za koga samo nek je iz grada, ako vec skolovanjem nisu obezbedile priliku da pobegnu sa sela?? NE znas to??

Hu hu sto smo naivni.

Ova moja debojka je studirala pa joj nije tako bila frka mogla je mao i da bira a ja sam tu dosao kao kec na 11. Ali omasila je u proracunima, ipak sam shvatio da to nije to, ma koliko se trudili.
a zasto mislis da svi sa sela zele da se presele u grad? po cemu znas da je zivot u gradu bolji?

ne spushtam kad sam u wc-u koji nije moj, ili od hotelske sobe. dok josh imam svoj dom. a cinicno sedim i mislim se. he he he, vi nikad necete imati moj komfor i ne moze mi niko nista a sat otkucava
ne mogu da sedim nad nerazumljivim redovima ali ipak cu uloziti napor, za 10 minuta. mada je vec trebalo, ali mi je "cain" rekao da mu treba 15 da vecera. cekam ga, em je musko, em ga uvek cackam prva ali sta ces. mama i tata nisu kod kuce. imam 27 godina. niko me ne cita :)

eto, a meni iz grada je selo neka idila, samo da nemam te tegobe s puzhevima (ponekad vristim kad ih vidim, ne znam sta bi bilo da ne-daj-boze moram da dodirnem puza ili jos gore golaca. isto vazi i za gliste). obradjujes zemlju, svaki dan nesto rintas, a moras da rintas ne pomaze ti da psujesh majku prirodu jer ce jabuke da istrule ako se ti rastezes do sutra. mada, mene bi bolelo uvo i da istrule. ali uglavnom mi je prijalo da se bavim malo poljoprivredom da berem sljive ili seckam lozu.
sta vi mislite, koliko je beton nezdrav
mada, mozda ih se i ne plasim, mozda sam umislila. ali sta ako ih se plasim

to je drzava kriva sto ne da seljacima bolji zivot, da mogu normalnije da obradjuju zemlju...onda bi voleli vise to i vise bi njih ostajalo

sad sam se malo pokajala sto sam to napisala ne slazem se bas. sta sam svaljivala krivicu na drzavu. to nije ok, pa i ja sam u drzavi. i ja sam isto za nesto kriva, ici cu malo kasnije da ucim i necu se nikad vracati, to pricam sebi a ne citachima. tj citaocima
citachi i citaoci.

Aleksej_BASO:
Po svemu.

I da, mislim da 90% maldih zeli da ode iz sela ako ima mogucnost. Mnogi ne biraju sredstva.

MA daj nemoj mi reci da nikada nisi video/la da riba ode sa sela u da grebe i cupa da se uda u grad, za bilo koga?

Ja jesam.
pa mozda, nemam pojma... ali mi nesto nelogicno da ce se devojka ubiti da se uvali nekome pa da stan deli sa mamom, tatom i jos bratom ili sestrom... samo da bi zivela u gradu...

Hahahah pa jle treba da ti crtam.

Ne znam meni je selo OK, bez zezanja, ali ne znam onda sto svi mladi beze u Dgra!

Verovatno jer im je dosta sela gde se sve zna o svakome imas jedno mesto za izlazak, komsija drzi svinje koje smrde, i tako jos ponesto....

Meni su gori oni što ne podižu dasku, te moram da ribam istu pre obavljanja nekih fizioloških potreba. To u boljem slučaju. U gorem nemam vremena ni da pogledam na šta sedam, a najčešće me zatekne daleko od najbližeg tuša i sapuna. Ma najbolje je iza drveta, čučneš i olakšaš se. Đubrenje da ne zaboravimo.

Back