Da vidim koliko ste savremeni hajde

Spushtate li dasku od WC sholje?

• Mushko sam i NE spushtam.

• Mushko sam. Spushtam.

• Zensko sam, pishkim stojeci i NE spushtam dasku.

• Zensko sam i spushtam.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
haha kod mene daska i ne moze da se podigne! :D
svi muskarci koji pohadjaju moj toalet redom pi.zde!
ovako je to bilo...
brat mi je slomio staru dasku na wc solji, i onda je kupio novu koja je velicinom i oblikom pomalo neprilagodjena solji, tako da daska moze da bude podignuta samo ako se pridrzava rukom. :lol:
znaci, sama se spusta pod dejstvom sile gravitacije. :D

ja kad dolazim qtji uvek pishkim pored garazhe...ok ne uvek al vrlo chesto i vrlo rado to chinim...odem iza garazha i pishkim...gledam shta tju da pogodin i da pokvasim...nekako je sterilno u sholju...nema nikakvog uzbudjenja nema ciljanja...nishta ne postizhesh svojim pishkenjem...

S_K_V_O:
haha kod mene daska i ne moze da se podigne! :D
svi muskarci koji pohadjaju moj toalet redom pi.zde!
ovako je to bilo...
brat mi je slomio staru dasku na wc solji, i onda je kupio novu koja je velicinom i oblikom pomalo neprilagodjena solji, tako da daska moze da bude podignuta samo ako se pridrzava rukom. :lol:
znaci, sama se spusta pod dejstvom sile gravitacije. :D
... a još ima i UGRAĐENE bodlje ... :?

Mislim da je ovde krucijalno pitanje, da li je daska češće spuštena ili podignuta i koji je ustvari njen prirodan položaj? :roll:
Da li dasku treba vraćati u položaj u kome smo je zatekli?
Ovo zavisi od raspodele muških i ženskih stanara.
Zato na javnim nestima niko dasku ni ne dotiče a kamoli da seda na nju. :D

Ovo me podseti na studentski dom i podelu stanara prema korišćenju toaleta. Kako ono beše:
1. alpinisti - oni što se penju na šolju
2. novinari - oni što je oblažu šolju novinama pre nego sednu na istu
3. surferi - oni što nose sopstvenu dasku sa sobom

eeee nije lako biti student :D

divlja:
Kad pustite vodu, ako ne spustite i gornju dasku, gomila bakcila, bakterija vam poleti po kupatilu i pravac na cetkicu za zube. Pametnom coveku to jednom objasnis i on uvek spusta dasku. :)
...Ovo je apsolutno nedokazano!!!...Aerobne bakterije dospevaju u vazduh vec u toku samog cina - a da ne pricam sta sve dospeva u kupatilo isparavanjem iz slivnika....i sto je najcrnje - povlacenje vode - samo ispira sadrzaj solje a koliko se zlih malih bakterija zadrzi tom prilikom na zidovima ... to je opet za malo vece istrazivanje...na kraju ti nista drugo ne preostaje nego da sterilises spravu pre nego se olaksas,a zatim jedno sat i po provedes u stvaranju asepticnih uslova u kupatilu...
...Jos niko nije umro od nespustene daske... :idea:

xiaoyu:
Meni više ništa nije jasno. Je l vi pričate o dasci ili poklopcu? :roll:

Hahahah probaj da piskis preko poklopca pa ce ti biti jasno...

(o dasci)

Inace ni meni nije bilo nikada jasno sta treba da radim da je dignem ili da je spustim?Ali kada sam bio sa jednom devojkom dugo u vezi, 3 godine, ona me je naucila da se radi o dasci i da treba da se spusti. Mislio sam da se nista pametno ne moze od zena nauciti ali izgleda da ipak ima nesto!

Back