Да Вас воле или само да се ложе на Ваш изглед?

Fiamma

Iskusan
Poruka
6.964
''... мој је живот Швицарска,
скоро па савршен,
к'о блистави брилијант
вјештом руком избрушен.
Имам све што пожелим,
само једно не,
да ме неко бар на трен
воли због мене
...''

Колико Вам је важно да вас у животу супротни пол цени / воли због тога што јесте, Ваше личности, особина и сл? Или сте од оних којима је довољно да знају да се на њих неко ''ложи'' (:roll:), а нема везе што би их та особа сутрадан шутнула као стару чарапу?
Да ли желите да Вас мушкарци / жене воле због Вас као особе, или се задовољате чињеницом да сте им само физички привлачни?

Ваше мишљење о стању у нашем друштву уопште, што се тиче овога питања...?

drugo je što mislim da se samo jako nesigurni ljudi zadovoljavaju time 'samo da su privlačni'..
Моје мишљење је да многи у вези не желе да се вежу, јер се плаше могућег бола због раскида, па због тога беже главом без обзира када виде да се супротна страна баш ''загрејала''...

moje mišljenje o stanju u našem društvu-previše nesigurnih (da ne kažem jadnih) ljudi.
Нажалост, морам да се сложим да већину данашњег друштва сачињавају површни људи :(

Моје мишљење је да многи у вези не желе да се вежу, јер се плаше могућег бола због раскида, па због тога беже главом без обзира када виде да се супротна страна баш ''загрејала''...

Нажалост, морам да се сложим да већину данашњег друштва сачињавају површни људи :(

ako ne risikraš onda ni ne dobijaš. ako želiš vezu onda moraš da prihvatiš i moguću bol koja sledi, ali i moguću najbolju stvar koja ti se desila.

''Колико Вам је важно да вас у животу супротни пол цени / воли због тога што јесте, Ваше личности, особина и сл? Или сте од оних којима је довољно да знају да се на њих неко ''ложи'' (:roll:), а нема везе што би их та особа сутрадан шутнула као стару чарапу?
Да ли желите да Вас мушкарци / жене воле због Вас као особе, или се задовољате чињеницом да сте им само физички привлачни?

Zašto odvajaš? Ne želim da budem samo sex.igračka... ali želim da budem 2 u 1, samo jedno od navedenog, nikako.
Da bih bila zadovoljna, moram da budem zadovoljena i emotivno, i mentalno i fizički.

I sumnjam da će nekome ko ima mozga u glavi biti dovoljna vizuelna lepota, osim ako sebe ne smatra trofejnim primerkom. Mada, ta želja mora da se poklopi i sa željom druge strane.
Oni kojima je dovoljno saznanje da se neko na njih "loži" su ili glupi, ili neprivlačni. I takvi obično samo žele da budu priznati kao adekvatan materijal za drkanje. A ako pak jesi "stara čarapa", kakav tretman očekuješ?

Naše društvo, čuj... :lol:
Pa valjda si individua za sebe, osim ako ne pripadaš uniformisanoj grupi klinki, ili sponzoruša. :)
Ili ti pak iste bodu oči... ili njemu. :lol:
Sve u svemu, ako znaš koliko vrediš, nema potrebe da se zamaraš da li će te neko i koliko ceniti. Pa dala mu i posle pola sata, ili posele 2 meseca, veruj mi, nebitno... nije mi to nikakvo merilo vrednosti, ne bi trebalo ni njemu da bude.

''... мој је живот Швицарска,
скоро па савршен,
к'о блистави брилијант
вјештом руком избрушен.
Имам све што пожелим,
само једно не,
да ме неко бар на трен
воли због мене
...''

Колико Вам је важно да вас у животу супротни пол цени / воли због тога што јесте, Ваше личности, особина и сл? Или сте од оних којима је довољно да знају да се на њих неко ''ложи'' (:roll:), а нема везе што би их та особа сутрадан шутнула као стару чарапу?

Privlacnost je relativan pojma,i ono sto je nekome privlacno,nekome moze da bude odbojno.Ne zelim da me niko voli vec da me postuje kao licnost sa svim manama i vrlinama koje imam.

Kakve gluposti čitam, ne verujem... kao kad bi ti neko rekao: nemoj ni slučajno sebi da dozvoliš da budeš srećna, jer je sreća prolazna.
Nemoj onda ni da živiš, umrećeš jednog dana.

Potreba za slobodom je jedno; strah od vezivanja nešto drugo; strah od emotivnog bola nešto treće; nemogućnost doživljaja lepog, a da ti u glavi nije ružno što će uslediti je nešto četvrto (zabrojah se)... kriterijumi i merila vrednosti su šesta kategorija... i nemaju veze sa strahovima, potrebama i oprezom.
I nijedno nije za osudu, kamoli etiketiranje tipa: površni odnosi.
U nekom periodu života, u nekom emotivnom stanju, u nekoj fazi nam možda više paše neka vrsta površnosti. Problem je kada se dese nepredviđene stvari, tipa emocije i slično... što nije stanje ispadanja iz kategorije "površnosti", već jednostavno uzimaš kad i šta ti je potrebno... i od koga.

Да Вас воле или само да се ложе на Ваш изглед?

Nisam josh naisaho u zivotu da me neka cura voli zato eto sto sam to ja,
Bilo je raznih jubavi, no sve je to bilo nekako na neki nachin povezano s nechim spoljasnjim, ne mora biti uvek izgled, neka vestina ili zanimljivost,
no nije mi se desilo da me neka voli cisto iz razloga sto sam ja eto ziva dusha vredna ljubavi, a za takvom tragam, kad nadjem takvu zivot ce nam biti potpun, i meni i njoj

:vatromet:

Nisam josh naisaho u zivotu da me neka cura voli zato eto sto sam to ja,
Bilo je raznih jubavi, no sve je to bilo nekako na neki nachin povezano s nechim spoljasnjim, ne mora biti uvek izgled, neka vestina ili zanimljivost,
no nije mi se desilo da me neka voli cisto iz razloga sto sam ja eto ziva dusha vredna ljubavi, a za takvom tragam, kad nadjem takvu zivot ce nam biti potpun, i meni i njoj

:vatromet:

e da, da te neko voli zato sto imas i mane a ne samo vrline.....

Ne mogu da odgovorim na ovu temu kako je zamišljeno, jer je kod mene daj šta daš. Nit imam šta ko da se loži na izgled ili šta već, nit ove što me upoznaju malo bolje imaju želju da se išta više bakću sa mene. Tako da mi je baš ravno kad neko nariče kako nema pravu ljubav, već samo neke navlake. Mslm, i burek je jeftiniji od tog sranja koji pokušavate da mi uvalite.

Valjda to zavisi od tipa veze, bar ja tako mislim... Mozes nekoga da volis a da ti nije privlacan, tu govorimo o prijateljstvu...

Oni koji se oslanjaju samo na svoj fizicki izgled ili su nezreli ili nesigurni u sebe ili i jedno i drugo...

Vodim racuna o svom fizickom izgledu i prija mi kada o neko primeti, takodje primecujem i izgled kod suprotnog pola. Izgled nije presudan, ali jeste bitan u odredjenoj meri. Ali iza fizickog izgleda ako je prazan list hartije dzaba sve...

Za prilazak je jedino presudan izgled..ako neko nije privlacan oku nece ni doci do prilaska..dakle ne moze neko gledati u pasulj da li nesto ima u nama pa na osnovu shatro signala i citanja izmedju redova iskusno proceniti dal je izgled zanemarljiv i da prelazi preko toga ne bi li dobio premiju iznutra

Slazem se.

Ne mogu da odgovorim na ovu temu kako je zamišljeno, jer je kod mene daj šta daš. Nit imam šta ko da se loži na izgled ili šta već, nit ove što me upoznaju malo bolje imaju želju da se išta više bakću sa mene. Tako da mi je baš ravno kad neko nariče kako nema pravu ljubav, već samo neke navlake. Mslm, i burek je jeftiniji od tog sranja koji pokušavate da mi uvalite.

e, kad bi malo pametnije birao mozda ne bi ovako pisao....iz tvog teksta izbija budjav cinizam koji truje dusu onoga ko ga ima....zivot nije crn ni beo, mi ga bojimo onim bojama koje su u skladu sa nasim stanjem u dusi......

Za prilazak je jedino presudan izgled..ako neko nije privlacan oku nece ni doci do prilaska..dakle ne moze neko gledati u pasulj da li nesto ima u nama pa na osnovu shatro signala i citanja izmedju redova iskusno proceniti dal je izgled zanemarljiv i da prelazi preko toga ne bi li dobio premiju iznutra

Hahaha :ok:

Vole me i loze se :D kud ces lepsu kombinaciju .

Back