Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Namazala sam se Guam kremom i jedem Mozart kugle. Inkopatibilno ali ne umem da odolim.;)

:lol: cik obesi se :lol:

Ja sam svoje bljackavo raspolozenje kompenzovala lepim oblacenjem...da se ogradim unapred jer ovde ima kriticara ko pleve, lepim po mojoj meri ...i hvala bogu obukla sam nove cizme kupljene pre ihahaj ...i sad mi dan vise nije toliko bljackav.

Poslednja izmena:
a sto joj je stil boze pomozi,ima mornarsku majicu na sebi.danas je i ja imam,jel da je skidam?

ovo sam i ja htela da pitam, devojka ima najnormalniju mornarsku majicu, meni je bas simpaticno

...pa OnO...biseri i svinje...kako bejashe ona stara latinska...:lol:

...nemojte da se prepucavate, Vi obichne domatJice, sa osobom od stil...:mrgreen:

Budio se medaaaa! :malav:
Kako je granulo sunce i počelo zaista da svanjava, tako mi se vratila volja za oblačenjem i fotkanjem :D

Evo danas, u slavu proleću:

IMG_2145.jpg
IMG_2147.jpg

Zasto je sve ostalo crno?

Nije bas, bas sve...evo, u gro planu, samo mi je faca kisela ( i sve "nakrivo", tj. nenamjesteno za polazak)... :confused: ...pa i ona crna za ovu priliku:lol:
...a zasto...ne znam, tako mi doslo, inace nisam fan crne, a obucem se po nekom osjecaju za taj dan...
...a ispalo je da sam bas "ubola" boju...isla u pozoriste na tragikomediju "Radicka hronika", sva scena i svi glumci u crnom... :mrgreen:

Nije bas, bas sve...evo, u gro planu, samo mi je faca kisela ( i sve "nakrivo", tj. nenamjesteno za polazak)... :confused: ...pa i ona crna za ovu priliku:lol:
...a zasto...ne znam, tako mi doslo, inace nisam fan crne, a obucem se po nekom osjecaju za taj dan...
...a ispalo je da sam bas "ubola" boju...isla u pozoriste na tragikomediju "Radicka hronika", sva scena i svi glumci u crnom... :mrgreen:

Lep mi je model te haljine. Upravo pokusavam sashiti mantil takvog oblika i nije mi do ove slike palo na pamet da bih mogla samo ''otvoriti'' haljinu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back