Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Хвала. Мени је безвезе да стално будем тупава плавуша на фоткама, и да ме стално виђате са чашом, а радим сасвим неке друге ствари у животу..
Сад ћу бришем линк, хвала вам што сте биле ту, баш ми је било потребно. :heart:

Хвала. Мени је безвезе да стално будем тупава плавуша на фоткама, и да ме стално виђате са чашом, а радим сасвим неке друге ствари у животу..
Сад ћу бришем линк, хвала вам што сте биле ту, баш ми је било потребно. :heart:

Ne mož ti postati tupava... mišljenje o osobama na forumu formiramo u početku, i ne menja se tako lako... pa i ako popiješ bure vina za veče... ;)

I da znaš, mi smo uvek tu... samo zavisi kakve volje, kakvog raspoloženja...

I nemoj da me teraš da te cokim ili grlim... previše je toga na forumu u zadnje vreme... :mrgreen:

P.S. Nikog za raspravu nema večeras... pih... a tako sam se slatko sinoć smejala... :lol:

samo ja baveći se užasima internet promiskuiteta (visila na mail-u) videla nisam
ali nema veze

meni Vanda nemože sve i da hoće da bude glupa plavuša sa čašom...čak i u bačvi da se slika ona je jedna od osoba sa najviše autoriteta na forumu. celom.

Zapazite sta znaci kvalitetan puder. :D On mi je jedina sminka na slici (posto se ruz skoro skinuo od dorucka) i slika nije graficki obradjivana, a ispala mi faca ko bebina guza. U pitanju je nekakav medicinski Vichy. Uslikala sam se da bih videla svoju izbedacenu facu dok cekam bus ne bih li se napokon nakanila da ipak registrujem auto. Radi podsecanja: auto sam kaznila nevozenjem jer je nevidjeni baksuz.

Pogledajte prilog 174400

a meni ispala faca tako na onoj slici bez pudera...:p

Tvoja slika je izrazeno 'osvetljena' iz jednog, kosog izvora i ima manji broj piksela, Bejbi. To pravi ogromnu fotografsku razliku izmedju nasih slika. Kad se slika ovim mojim aparatom, vidi se svaka moguca pora i najsitnija neravnina na kozhi. Ja ga kupila zbog toga da uhvatim teksturu tkanine, a onda sam otkrila da je tekstura tkanine super, a svi ispadaju ruzni i prljavi kad njime slikam. Tako da su slike neuporedive.

Evo, da pojasnim o cemu sam pisala u prethodnom postu: vidi se na ovoj slici kako je ispada faca bez pudera, graf. obrade i bez usmerenog osvetljenja, nekako masnjikava i vide se senke i podocnjaci. Bas je detaljan aparat, mislim da cu ipak slikati odecu bez glave od sada da ne trosim puno tog pudera jer mi je uzasno skup.
Pogledajte prilog 174423

p.s. nemojte mi molim vas citirati slike u postovima da bih mogla kasnije obrisati ove sa krupnim planom.
p.s.1 nisam putjila usne, nego sam pricala.

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 174469

Mada nemam "dozvolu", kradom jedan prilog od mene:D

pazi,uopšte nisam gledala avatare i čim sam videla sliku znala sam sda si ti...nekako tako sam te i zamišljala...

Zapazite sta znaci kvalitetan puder. :D On mi je jedina sminka na slici (posto se ruz skoro skinuo od dorucka) i slika nije graficki obradjivana, a ispala mi faca ko bebina guza. U pitanju je nekakav medicinski Vichy. Uslikala sam se da bih videla svoju izbedacenu facu dok cekam bus ne bih li se napokon nakanila da ipak registrujem auto. Radi podsecanja: auto sam kaznila nevozenjem jer je nevidjeni baksuz.

Pogledajte prilog 174400

odlično, mada su mi usta na onoj drugoj slici prelepa....no da je ne citiram

prosto blistas.. mozda je previse pudera :)

To nisam ja, to je moja (special edition blic) Shauma. :malav:
:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Ајте у першун!!!

Егрета, јако лепо.
Hvala. :)

Tehduduk, preko tunike (posto je kratki rukav, ma skoro bez isti) je bolero, pamucni, nije milje shara, obicne "baklavice"...ili mu i to dodje milje :rumenko:...u svakom slucaju volem ga... :)

Poslednja izmena:
ja danas nosim ogrlicu koju sam dobila od jedne forumske drugarice:D

Prilozi

• IMAG0859[1].jpg
    IMAG0859[1].jpg
    19,2 KB · Pregleda: 58
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back