Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znači to naviklo na mikrofon pa mu ga ne moš oteti iz ruke.
raz_073.gif

Иначе, морам да кажем, ја немам задужења у Дечјем савезу, али сваке године организујем целу Дечју недељу, а часови се пишу онима који су у ДС.
И онда, кад стигне неко обавештење од Пријатеља деце, мене секретарица пита:,,Ванда, јеси ли ти Пријатељ деце?''
Ја сваки пут кажем:,,Неее, ја сам њихов заклети непријатељ!'':rtfm:

Uploaded with ImageShack.us

Протекле недеље, Дечја недеља, ја осмислила и водила квиз за све разреде, била ди џеј, писац текста представе, сценариста, режисер и костимограф.. :)
a ja pomislila da pjevas pred publikom :zper:

Протекле недеље, Дечја недеља, ја осмислила и водила квиз за све разреде, била ди џеј, писац текста представе, сценариста, режисер и костимограф.. :)

najgroznije, što ja nekako umišljam da ličim na tebe.

botox, sva moguća peglanja, i tako.... pa, da se kačimo.... u mraku.... kad već ne vidimo kako to tačno izgledamo.... vrlo lepo....:)

Kruškice bwe nemoj tamo da ideš u ono leglo nemorala i razvrata. Rastrgnuće ti kuče, a tebi ne smem ni da pomislim šta će da urade.

UVEK ISTO ----------------- BANUJU ME.

međutim, ovoga puta, budući da ne kršim ni jedno pravilo, a budući i da volim sexy glasove -------- zoven ivana. taj razume stvari.

dosadno mi je, očajna sam, hoću da ostanem ovde...................AL IVANE BRATE ------------------------NE MOGU DA PREĆUTIM.

strašno, ubi me oštar jezik.

Poslednja izmena:
pravo da ti kažem , nismo baš mnogo pametne mi što stavljamo svoje slike ovde...: )

Moj prvi impuls je da se složim s tobom. Uostalom , već sam ostavila, kao duda ili zmija... ili već komentar u tom smilu.

Međutim, shvatam da moram da se korigujem.

Unutrašnja potreba čoveka za potvrdom, za aplauzom..... tera ga da zaboravi da na netu, pre svega, ne smeš da budeš impulsivan. Ako ti je stalo..... za ono što dolazi sutra.

Ljudi su, uglavnom naivni i dobronamerni...... budućnost......................... šta je to?

ima slika vrlo lepih ljudi. srpska nacija je lepa. bar to, :)

Poslednja izmena:
:lol: Sto samo po kuci, stvarno imas lepo telo, nece te manijaci,ne brigaj...
To samo nas koje flertujemo vreba opasnost od silovanja :lol:

E bem mu miša, kako ja stalno očijukam a niko da me spopadne...
Možda zbog nedostatka prolećnog minjaka?

Zamišljam poštara da mu otvorim vrata u miniću, verovatno bi penzosi ostali bez peMzija...:zcepanje:

Drugarice lepa učiteljice, očekujem da ćete spavati sa mnom u krevetu, na predstojećoj ekskurzijici?
Naime, plašim se braka... pardon, mraka!
raz_073.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back