Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Bojim se Cicak da intelignecija ne dolazi sa naocarima.
Pa pokušaj... nikad se ne zna...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bojim se Cicak da intelignecija ne dolazi sa naocarima.

Medo ti si mazohista
Ja sam se nevidjeno tesko odvojila od hebenih 20 000 din za naocara koje mi sluze u sasvim sumanute svrhe .....nisu mi trebale a moram da ih nosim.
Sad cu da ti postavim sliku, samo da uslikam da ne bude mutno.

Medo ti si mazohista
Ja sam se nevidjeno tesko odvojila od hebenih 20 000 din za naocara koje mi sluze u sasvim sumanute svrhe .....nisu mi trebale a moram da ih nosim.
Sad cu da ti postavim sliku, samo da uslikam da ne bude mutno.
Sinoc su me dve forumasice sprecile da ih slikam , kazu da bi zavrsile na ovoj temi , a ja majke mi nisam ni pomislila to.
Onda su me terale da svoje sveze kupljene cvike( od danas sam zvanicno matora nosim naocara
) postavim ovde sto se takodje nece desiti posto ne mogu da se naviknem na samu sebe .
Ipak htela sad da znate da za nepravdu koja mi je ucinjena , sebe ne daju , mene bi da mecu.

sa sve cvikama(i dobrom dioptrijomA što se inteligencije tiče, činjenica je da ljudi smatraju cvikeraše pametnicama. To ti je kao push-up brus![]()
+ iz plaveubrinetu = IQ < 158+ iz plaveubrinetu = IQ < 158

Nasta me napravi
Il ko bi se tome od plavuse nadao![]()
iz mladjih danaMnogo bi mi bilo i 5000 kad ne vidim poentu,al da ne tupim sad nije to tema.
Nego meni nije jasno gde ste vi nasle jeftinije naocare, ja za koje god sam se uhvatila nisu bile ispod 10 000 + stakla 10 ....obrni okreni ....eto ti 20.![]()

firma neka italijanska, ebemli ga, ček da vidim, Vanni occhiali....

Apelujem da mi ne stajes na muku :sad:

Pa dobro, Vogue ne može jeftinije
Super su cvike Mirka, nemoj da se bacaš u bedak
l:
Tvoj sek????

Mnogo bi mi bilo i 5000 kad ne vidim poentu,al da ne tupim sad nije to tema.
Nego meni nije jasno gde ste vi nasle jeftinije naocare, ja za koje god sam se uhvatila nisu bile ispod 10 000 + stakla 10 ....obrni okreni ....eto ti 20.![]()