Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Medo ti si mazohista :(
Ja sam se nevidjeno tesko odvojila od hebenih 20 000 din za naocara koje mi sluze u sasvim sumanute svrhe .....nisu mi trebale a moram da ih nosim.

Sad cu da ti postavim sliku, samo da uslikam da ne bude mutno.

Pa čim moraš da ih nosiš znači da ti trebaju, nemoj tako.

Ali mnogo si ih platila, ja datkaem.
Posmatraj bre to kao accessoires, naočare su super zezancija, ja ih imam milion i volim da ih kupujem. Čim mi se promeni dioptrija ja se lepo počastim :D

2rh9xqt.jpg

Sinoc su me dve forumasice sprecile da ih slikam , kazu da bi zavrsile na ovoj temi , a ja majke mi nisam ni pomislila to.

Onda su me terale da svoje sveze kupljene cvike :( ( od danas sam zvanicno matora nosim naocara :sad2:) postavim ovde sto se takodje nece desiti posto ne mogu da se naviknem na samu sebe .

Ipak htela sad da znate da za nepravdu koja mi je ucinjena , sebe ne daju , mene bi da mecu.

bila si brza..daj lepo anfas..

Mnogo bi mi bilo i 5000 kad ne vidim poentu,al da ne tupim sad nije to tema.

Nego meni nije jasno gde ste vi nasle jeftinije naocare, ja za koje god sam se uhvatila nisu bile ispod 10 000 + stakla 10 ....obrni okreni ....eto ti 20. :confused:

Pa dobro, Vogue ne može jeftinije :lol:
Super su cvike Mirka, nemoj da se bacaš u bedak :D

Ja u poslednjih par godina ne kupujem firmirane uopšte, mnogo tu love ode na ime.
Imam optičarku u 45. bloku koja, osim što kod nje čekiram dioptriju, ima super izbor naočara, uglavnom onih živahnih plastičnih ramova (Rolling). Cifra im je oko 50E, recimo. Kvalitetni su, dobro balansirani, nemam zamerke. Imaju i stakla odličnog kvaliteta. Plastična stakla su mi poslednji put bila oko 1500din, sada je verovatno nešto skuplje.
Kod nje sam radila i naočare za sunce sa dioptrijom. Ukratko, prezadovoljna sam i cenom i kvalitetom.
Sa jednim od njenih naočara sam doživela da me u Briselu startuju na ulici i pitaju za firmu :lol:

Pa ok je sa staklima... mada ipak skupo bre...
Ja sam moje kupila pre 9 godina, ovde kod nas... i kako sam ih stavila na oči, kao da su čitav život deo mene... u to vreme sam ih platila 3.5oo dinara(tad bilo puno)... ali su se isplatile svaku paru... samo stakla menjam, kad poraste dioptrija...;)
I bezuspešno se nadam da ću negde naći iste ovakve, odmah bi kupila 5 komada ali nema...:neutral: firma neka italijanska, ebemli ga, ček da vidim, Vanni occhiali....:confused:

A tako je vreme da ih menjam... a ja ne bihhhhh...:neutral:

Ako budeš pravila sunčane, ni slučajno ne kupuj markirane, jer svejedno ti vade stakla i stavljaju nova sa dioptrijom... ja sam ove godine našla super naočare u aldu, za 1ooo dinara, odnela u optiku, oni mi uzeli još 35oo za dioptriju i milina...:super:

Mnogo bi mi bilo i 5000 kad ne vidim poentu,al da ne tupim sad nije to tema.

Nego meni nije jasno gde ste vi nasle jeftinije naocare, ja za koje god sam se uhvatila nisu bile ispod 10 000 + stakla 10 ....obrni okreni ....eto ti 20. :confused:

Samo da upozorim devojke na prevare radnika u opticarskim radnjama. Ja imam dioptriju -5 i -6 i nosim sociva godinama, dobijem cmicak, skinu mi sociva i narede da kupim naocare...prilikom biranja vidim ja neke okvire od 3000 dinara ali me ubedise da sa specijalnim staklima mogu ista izgledati tanko a ja obozavam naocare i pozeleh da ih nosim stalno. Odabrala sam papren ram misleci da cu ga koristiti + neka fancy plasticna stakla, krajnji ceh mi je bio zaista previse ali rekoh kao modni detalj pa neka ide zivot...elem, kada je sve bilo gotovo stavim ja te naocare a oci malecke jer oko smanjuje dioptrija a ne staklo, plastika kroz koju se gleda izgleda uzasno, opsti utisak katastrofa...Sada te naocare leze i nicemu ne sluze, ne bih iste nosila ni za zivu glavu pred ljudima...ako je neko u slicnoj situaciji ne nasedajte!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back