Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...ne zezaj ideš kolima na posao, šta bi obukla da ideš peške ili nekim busom:eek:

Ćebe...:rtfm::mrgreen:
Šalim se... kad sam išla busom u školu, oblačila sam se kao da je leto i zimi, bez potkošulje redovno...(ne gola-imam 2 prosvetna radnika u kući, sve je moralo biti pristojno:mrgreen:--)... i nije mi bilo hladno... a sad, ne bi se smrzavala pa nema šanse, prvo zdravlje, jebeeš izgled...;)

Sinoc su me dve forumasice sprecile da ih slikam , kazu da bi zavrsile na ovoj temi , a ja majke mi nisam ni pomislila to.

Onda su me terale da svoje sveze kupljene cvike :( ( od danas sam zvanicno matora nosim naocara :sad2:) postavim ovde sto se takodje nece desiti posto ne mogu da se naviknem na samu sebe .

Ipak htela sad da znate da za nepravdu koja mi je ucinjena , sebe ne daju , mene bi da mecu.

čičak, fače ti samo one krakte bele rukavice i da budeš kompletirana : )

mirka, daj sliku sa naočarima
ja sam na početku stavila jednu takvu i preživela, i ako i posle 3 godine ne mogu da se naviknem na sebe sa istim

Suknjica je ekstra i baš ti dobro stoji, a ovaj gornji deo je elegancija ala Koko Chanel :super:
Ista sam koko(ška)...:mrgreen::hvala:
Onda su me terale da svoje sveze kupljene cvike :( ( od danas sam zvanicno matora nosim naocara :sad2:) postavim ovde sto se takodje nece desiti posto ne mogu da se naviknem na samu sebe .
Ne kaki mirka, ako kupiš lepe naočare možda ćeš izgledati još lepše... i inteligentnije...:mrgreen:
čičak, fale ti samo one krakte bele rukavice i da budeš kompletirana : )
E vidiš, imam kući i bele rukavice, jest da su za čupanje trave, ali čučnule bi savršeno...:mrgreen:

Sinoc su me dve forumasice sprecile da ih slikam , kazu da bi zavrsile na ovoj temi , a ja majke mi nisam ni pomislila to.

Ipak htela sad da znate da za nepravdu koja mi je ucinjena , sebe ne daju , mene bi da mecu.

Slikaj makar samo cvike, ja sam baš u fazi da se počastim nekim novim :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back