Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Vidi ti malog Zemunca kako se ukakio... (sere se detetu više i od svadbe i tetaka koje samo razvlače obraze i cmaču
)Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)
Аха, на истом сплаву, препознао ме конобар, али газда није био ту, па смо све платили...![]()

...i majku mu kud ode baš tad...![]()

Додуше, била са мужем и децом, можда се сакрио човек.![]()

...pa ne čudi me, kad je vidO tri momka, ko veli daj da palim dok sam u
komadu...![]()

Ваааууу, Марице! Баш лепа пословна комбинација!![]()

Danas na posao...ostatak na šta nosim danas...
![]()

....bravo mala...![]()

ujutru najavili 11 stepeni... ako ne obučem skijaške pantalone, ništa nisam uradila...
Pa ne mogu da hladim bubrege po ladnoći...ujutru najavili 11 stepeni... ako ne obučem skijaške pantalone, ništa nisam uradila...
![]()

...ne zezaj ideš kolima na posao, šta bi obukla da ideš peške ili nekim busom![]()

--)... i nije mi bilo hladno... a sad, ne bi se smrzavala pa nema šanse, prvo zdravlje, jebeeš izgled...Ćebe...
Šalim se... kad sam išla busom u školu, oblačila sam se kao da je leto i zimi, bez potkošulje redovno...(ne gola-imam 2 prosvetna radnika u kući, sve je moralo biti pristojno--)... i nije mi bilo hladno... a sad, ne bi se smrzavala pa nema šanse, prvo zdravlje, jebeeš izgled...
![]()

Danas na posao...ostatak na šta nosim danas...
![]()

( od danas sam zvanicno matora nosim naocara
) postavim ovde sto se takodje nece desiti posto ne mogu da se naviknem na samu sebe . Ista sam koko(ška)...Suknjica je ekstra i baš ti dobro stoji, a ovaj gornji deo je elegancija ala Koko Chanel![]()

Ne kaki mirka, ako kupiš lepe naočare možda ćeš izgledati još lepše... i inteligentnije...Onda su me terale da svoje sveze kupljene cvike( od danas sam zvanicno matora nosim naocara
) postavim ovde sto se takodje nece desiti posto ne mogu da se naviknem na samu sebe .

E vidiš, imam kući i bele rukavice, jest da su za čupanje trave, ali čučnule bi savršeno...čičak, fale ti samo one krakte bele rukavice i da budeš kompletirana : )

Sinoc su me dve forumasice sprecile da ih slikam , kazu da bi zavrsile na ovoj temi , a ja majke mi nisam ni pomislila to.
Onda su me terale da svoje sveze kupljene cvike( od danas sam zvanicno matora nosim naocara
) postavim ovde sto se takodje nece desiti posto ne mogu da se naviknem na samu sebe .
Ipak htela sad da znate da za nepravdu koja mi je ucinjena , sebe ne daju , mene bi da mecu.