Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, da, primetio sam veoma neobične uglove slikanja. Kadriranje i sve to.
I poze su zanimljive. Retko sretnem čoveka u takvoj pozi. Kompozicija i sve to.
Drago mi je što se fotografiji pristupa i sa umetničke strane, da se tako izrazim. To još više oneobičava fotografiju kao takvu.

..josh jedno pola godine pa cesh da odmorish malo.. :lol:
..ja mojima postavila ultimatum u najranijem dobu - napolje samo u kolicima..
..nisu oni blesavi, shto bi lezali ako mogu da se nose.. :)
..sad su kolica vezana za shetnju, nema bundzisanja.. :aha:

kad se samo setim - srecna podjem da prosetamo..ona u kolicima naravno..tiha i mirna..andjelak :andjeo: taman da se ja opustim i previse udaljim od kuce..
a onda...
:besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna:
sirena joj nije ravna..

:evil:guram uzbrdo kolica iz kojih vire 3 paketa najvecih pakovanja pampers pelena, a koja sam slucajno u ono vreme nestasice ugledala u izlogu apoteke - jednom rukom.
i balansiram sa onim sto se ne odupire zemljina sila teze..
u drugoj nosim svog andjela..

kako je lepo kad prohodaju :mrgreen:

kad se samo setim - srecna podjem da prosetamo..ona u kolicima naravno..tiha i mirna..andjelak :andjeo: taman da se ja opustim i previse udaljim od kuce..
a onda...
:besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna:
sirena joj nije ravna..

:evil:guram uzbrdo kolica iz kojih vire 3 paketa najvecih pakovanja pampers pelena, a koja sam slucajno u ono vreme nestasice ugledala u izlogu apoteke - jednom rukom.
i balansiram sa onim sto se ne odupire zemljina sila teze..
u drugoj nosim svog andjela..

kako je lepo kad prohodaju :mrgreen:

oooo pa tebi je jos dobro!
moja Milica (1.5g, bratova) nece ni da se nosi vec ona gura kolica svaki put! pa em sto ih vozis em sto nju drzis jednom rukom!:lol:

img2793aa.jpg

:) ..nije danas, ali je od pre neki dan..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back