donamileva
Buduća legenda
- Poruka
- 30.635
a što ovde ne možeš da kačiš
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па, мислим на то шта радим ових дана.. Али, ти можеш да ме видиш на фејсу..Додуше, већина може.![]()

E, tebe treba da plate više, mislim, pošto radiš 300%(naravno, za dobrobit prosvete) dok mi štrajkujemo?![]()

Хвала. Мени је безвезе да стално будем тупава плавуша на фоткама, и да ме стално виђате са чашом, а радим сасвим неке друге ствари у животу..
Сад ћу бришем линк, хвала вам што сте биле ту, баш ми је било потребно.![]()

a meni ispala faca tako na onoj slici bez pudera...![]()
Bas je detaljan aparat, mislim da cu ipak slikati odecu bez glave od sada da ne trosim puno tog pudera jer mi je uzasno skup.
zasto jeko.. meni ste lepi i bez pudera,, cak ste mi zanimljiviji tako prirodni i napuceni

Zapazite sta znaci kvalitetan puder.On mi je jedina sminka na slici (posto se ruz skoro skinuo od dorucka) i slika nije graficki obradjivana, a ispala mi faca ko bebina guza. U pitanju je nekakav medicinski Vichy. Uslikala sam se da bih videla svoju izbedacenu facu dok cekam bus ne bih li se napokon nakanila da ipak registrujem auto. Radi podsecanja: auto sam kaznila nevozenjem jer je nevidjeni baksuz.
Pogledajte prilog 174400

prosto blistas.. mozda je previse pudera![]()

prosto blistas.. mozda je previse pudera![]()

Hvala.
Ајте у першун!!!
Егрета, јако лепо.

...u svakom slucaju volem ga... 
Daj srk te kafice.Ubijam dve muve jednim udarcem....slika nove ( uslovno receno ) boje kose i slika sta nosim danas ...Najradije bih slikala sunce jer to je vest dana za mene
Pogledajte prilog 174548
Pogledajte prilog 174549
Ubijam dve muve jednim udarcem....slika nove ( uslovno receno ) boje kose i slika sta nosim danas ...Najradije bih slikala sunce jer to je vest dana za mene
Pogledajte prilog 174548
Pogledajte prilog 174549