Meduza22
Ističe se
- Poruka
- 2.649
Ja bih ovo nosila
čizme vrPogledajte prilog 837291
Ja danas ovako. I kaput preko ali njega sam skinula pre slikanja i pre skidanja svega sa sebe!
Hahahah... a šta je tebi ovde uzasno? Mislim ne vredjam se nego me interesuje šta je bas uzasno?Uzasno macko.
Ja samo ne volim dosadno da se oblačim. A razumem da je nekome to horor.Obožavam tvoj stil
Ja to u životu ne bih obukla, dobro bih pantalone i čizme, ali ti to tako dobro uklopis i sve izgleda sjajno!![]()
Jako je moderna.Meni je kragna uzasna
Košulja je HM, ai ozbiljniji brendovi su je pravili veoma je in ove jeseni i zime. A meni se dopada u ovom kontekstu sa providnim duksom preko.Joj kragna ko kod viktorijanskih sluskinja
Macko lone i cizme su super, ali tu 'sulju neeee
samo slojevitoKošulja je HM, ai ozbiljniji brendovi su je pravili veoma je in ove jeseni i zime. A meni se dopada u ovom kontekstu sa providnim duksom preko.
samu za sebe je ne bih nosila...
Ovakvu kombinaciju i ovako nonshalantno samo Macka moze da iznese. Stvarno joj stoji. Ja bih izgledala kao musketar.Obožavam tvoj stil
Ja to u životu ne bih obukla, dobro bih pantalone i čizme, ali ti to tako dobro uklopis i sve izgleda sjajno!![]()
Moki ti zezas sa pitanjima... gde linoladu kupiti? Ima li cizama?čizme vr
ima li ih u bg?
Gornji deo.Hahahah... a šta je tebi ovde uzasno? Mislim ne vredjam se nego me interesuje šta je bas uzasno?
Hvala na detaljnoj kritičkoj analizi i na iskrenosti.Moki ti zezas sa pitanjima... gde linoladu kupiti? Ima li cizama?bas si vickast
Gornji deo.
Cizme i pantalone ok, ali onda gore nesto uze, neka kosulja, dzemper, rolka... pogotovo sto ti imas grudi i mozes to da izneses...
Ova kragna je tragicna. Nema zeljeni efekat, kao cirkus je. Previse svega.
Znam da se ne vredjas, zato i jesam iskrena. Doduse ja sam uvek iskrena.
Nema nista gore od podguzne muve, takve osobe se svakome lepe.
Verujem,ali ja nisamJako je moderna.![]()
Ma znam da je in al dzaba bre ne volem!Košulja je HM, ai ozbiljniji brendovi su je pravili veoma je in ove jeseni i zime. A meni se dopada u ovom kontekstu sa providnim duksom preko.
samu za sebe je ne bih nosila...
Uvek.Hvala na detaljnoj kritičkoj analizi i na iskrenosti.![]()
Ja ne mogu i ne umem druge da obučem jer uvek kada nekome nešto predložim kažu super je ali ne...Zena se oblači kao iz modnog magazina.
Njoj je moda hobi...mogao bi da bude i posao ali je učila drugu školu.
Nije da ne bih ovo nosila jer mi ne bi pristajalo već niti bih znala ovako da spojim niti bih umela da iznesem...zato i mislim da svako treba da oseti u čemu je najbolji i tu pricu da gura...njoj moda ide od ruke.
Ja sama ne umem ni da se isfeniram a ti se sisas. Pa bravo!Још самосталног шишања:
Pogledajte prilog 837577
Isto, puka je sreća što mi je feniranje kao kutija osrednjih cigara pa mi nije zao da učinim sebi, a i narod se ne stresira kad me vidi neisfeniranu...kakav je to horor to niko ne želi da vidi.Ja sama ne umem ni da se isfeniram a ti se sisas. Pa bravo!
upravo tako, ona svaku kombinaciju, koliko god drugima izgledala nespojivo, ruzno, ili katastrofalno kako ovde vole da znalacki proceneZena se oblači kao iz modnog magazina.
Njoj je moda hobi...mogao bi da bude i posao ali je učila drugu školu.
Nije da ne bih ovo nosila jer mi ne bi pristajalo već niti bih znala ovako da spojim niti bih umela da iznesem...zato i mislim da svako treba da oseti u čemu je najbolji i tu pricu da gura...njoj moda ide od ruke.
pogotovo tetkicaupravo tako, ona svaku kombinaciju, koliko god drugima izgledala nespojivo, ruzno, ili katastrofalno kako ovde vole da znalacki procene, fantasticno iznese
![]()
Hvala Kvinsi.Obožavam tvoj stil
Mnogo mi se svidja tvoja kosa. I boja i frizura. Svaka cast kako dobro osisas te stepene.Још самосталног шишања:
Pogledajte prilog 837577