- Poruka
- 139.074
Odlično! Odakle ti slika kad sam je brisala?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlično! Odakle ti slika kad sam je brisala?
Momci dobro, žive svoje živote. Nisu se oženili, nisam još ničija baba, samo sam baba.Čuj, krenula. Čerka je već u pubertetu i izgibosmo, moja domaćice. Apsolutno ne vidi nijedan razlog da nešto posluša. Sin je doduše tek prvi razred, on je još maza i grli se i gleda kako zadrži pažnju.
Čitala sam povremeno šta se piše. Samo sam bila u apscinencii.
Šta ima kod vas? Kako tvoji momci?![]()
zabranjeno za mladez ispod 18 godinaBanuj je tabe, gde ima smisla da žena od 60 godina ovako izgleda.

Tebe sigurno zanima I gde zeka pije vodiceali mene zaista zanima gde nestade radijator![]()
Hoće momci lep brak kao što imate ti i tvoj žmu, ne pristaju na delimično.Momci dobro, žive svoje živote. Nisu se oženili, nisam još ničija baba, samo sam baba.
Kako bre dete u pubertetu, pa juče se rodila.![]()
Ma nije bre to je do svetla i do položaja...Smokva, tako izgledaš da sam posle pet minuta ukapirala foru![]()
Dovde mirišu
ma zloupotreba bre!!!Odlično! Odakle ti slika kad sam je brisala?
ma to zaprskaDovde mirišu![]()
Matori pedofil!ma zloupotreba bre!!!
Ovde kad brises moras varikinu i preko 2 lopate kreča. I obavezno mešalicu betona.Odlično! Odakle ti slika kad sam je brisala?
Daa to joj persiras iz postovanja prema njenim godinama?![]()
Kad porastem biću SmokvaBanuj je tabe, gde ima smisla da žena od 60 godina ovako izgleda.

Kad porastem biću Smokva![]()
Blokiraće tebe AI

Ali što imam poprsje

Trebaju mu naočaretako te AI vidi..on proceni na osnovu linija majice cime raspolazes![]()