Emilia Marty
Veoma poznat
- Poruka
- 14.097
neke jesu sada omgdal su bivse koleginice, neke mupovke ili biovke?))
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neke jesu sada omgdal su bivse koleginice, neke mupovke ili biovke?))
imam ih na fejsu, nprkako znas gde letuju ako su bivse?
stalkujes bivse koleginice i gledas kako im je sad u zivotu? nije lepo..ne..ne![]()
ako ti ne cestitataju rodjendan,batali ihsta se ovaj sablaznjava, pa normalno je dodati kolege na fejs, insta, i nije lepo da ih pobrisem kad su postali bivsi, svasta.

Ja bih na Kubu rado.e pa australija me uopste ne zanima)
za ovu godinu sam zavrsila, mozda skoknem do zagrebva u decembru, ali to je to
a sledece destinacije koje me fasciniraju su pariz, madrid/sevilja, kuba, japan, kina, peru..
ako se nekom ide, nek se javi)))

Pa kao nisam htela da bude providnoStavi Norveška na prvo mesto, moći ćeš da spavaš kod lunje.
Jel ona ide u Norvešku?![]()
IdeStavi Norveška na prvo mesto, moći ćeš da spavaš kod lunje.
Jel ona ide u Norvešku?![]()
I beleska za samu sebe.
Ne idi na oprostajno pivo umorna i u pms-u jer ces na kraju da zasuzis ko *****![]()

HahhahahahKakvo oprostajno naopako, eto mene brze bolje nazad![]()
Hahhahahah
Pa ja lepo kazrm, ja sam ista tvoja sveki.
Zamisli.mene za 30 godina![]()
sta se smejes...idi stopom, ako sam ja mogao cak do berlina mozes i ti do rima.

pa od Bgd do Rima ima isto koliko i do Berlinasta se smejes...idi stopom, ako sam ja mogao cak do berlina mozes i ti do rima.
jes da je bilo malo zaebano bilo kad sam se vrco jer sam seo u pogresan kamion...![]()
kazu kuba zimi, znaci ako ces sledecu, moze-za ovu sam se iskubilaJa bih na Kubu rado.
)))))Moglo bi se u avanturu.kazu kuba zimi, znaci ako ces sledecu, moze-za ovu sam se iskubila)))))
ali smestaj idi kod kubanaca u privatni smestaj, da osetis prave cari kube.kazu kuba zimi, znaci ako ces sledecu, moze-za ovu sam se iskubila)))))
Samo treba hteti. Ima toliko jeftinih putovanja. To za Rim često ima tako da imaš samo jedno noćenje a većinu provedeš u putu u busu i košta nešto smešno, tipa 70 do 100 evra, ali ipak vidiš Rim.Pa jel znaš ti gde je Rim? Odakle mi pare za tolki put!
Ma znam nego nisu samo pare problem, i ja sam problem ovakav kakav sam. Prvo, ne letim avionom, a da sedim 2 dana u autobusu ni to ne mogu, opet iz nekih zdravstvenih razloga... možda bih mogao kolima da idem ali taj put bi me iskoštao ko svetog petra, dok platim gorivo, putarine, usput pauze, kafe, hrana...preskupo je. Možda eventualno dobacim do Trsta da kupim farmerkeSamo treba hteti. Ima toliko jeftinih putovanja. To za Rim često ima tako da imaš samo jedno noćenje a većinu provedeš u putu u busu i košta nešto smešno, tipa 70 do 100 evra, ali ipak vidiš Rim.
Letovi su najjeftiniji ako ih rezervišeš utorkom i odabereš utorak ili sredu za dan putovanja. Mi smo tako išli u Moskvu , povratna karta 95 evra, naravno sa kabinskim prtljagom samo. A smeštaj tamo smo preko air bnb našli za 23 evra po danu , dvosoban stan. Na nekom šestom spratu bez lifta, ali to nije bitno, bitna je Moskva koju smo obišli za 7 dana koliko god se moglo. Metroom koji za 7 dana košta nešto tipa 3 evra po osobi neograničeno broj vožnji.
E sad, ako želiš skupe letove, hotele, restorane, onda je to druga priča.
Mislim da na ig ima neki profil jeftina putovanja ili tako nešto pa to zaprati i svašta ćeš naći.
Sećam se da je @smokva nalazila neverovatne destinacije po svetu za male pare tamo.

majku mu ocemo popiti tu kafu pre nego odeshKakvo oprostajno naopako, eto mene brze bolje nazad![]()

Bla bla kar je opcija, bilo da ideš tuđim kolima, bilo svojim, pa podeliš troškove sa nekim ljudima...Ma znam nego nisu samo pare problem, i ja sam problem ovakav kakav sam. Prvo, ne letim avionom, a da sedim 2 dana u autobusu ni to ne mogu, opet iz nekih zdravstvenih razloga... možda bih mogao kolima da idem ali taj put bi me iskoštao ko svetog petra, dok platim gorivo, putarine, usput pauze, kafe, hrana...preskupo je. Možda eventualno dobacim do Trsta da kupim farmerke![]()
Moj sin je tako prošao pola evrope. Tipa do Budimpešte 10 evra, do Slovenije 20, a kad ide svojim kolima i nađe troje, isplati skoro ceo putMorao sam da guglam da vidim šta je bla bla car, nisam ni čuo za to