gost 345877
Veoma poznat
- Poruka
- 11.521
Mene na duvan cvarke
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako te nije sramota, zato je LjiS na lošem glasu.Jebobi
Inače jel može da se piše Jebobi igde van ljisa?

ti i ja cemo da skidamo patkicu dok se vozimo na ringispilu : ))ja necu carape
mene vodi na vashar![]()
ovo malcice bizarno zvuciti i ja cemo da skidamo patkicu dok se vozimo na ringispilu : ))
Ovaj tab definitivno treba u ove reakcije na nečiji post da ishakuje smajlija što se plaziKako te nije sramota, zato je LjiS na lošem glasu.![]()
Mene na duvan cvarke
Pripazi malo na ponašanje, misliće da su na LjiSu samo ludaci i perverznjaci, a ček već misle.Ovaj tab definitivno treba u ove reakcije na nečiji post da ishakuje smajlija što se plazi

Ja jela u mrcajevcima. Nego kontam ima ih po vasarimaKako duvan čvarci u SD
Za duvan čvarke se ide u VA.
ne znas koliko je tek bizarno dok u lovu na patkicu cujes ciku koji se dere - iiiii da vidimo, ko ce brze, ko ce jace-ovo malcice bizarno zvuci
ti ovo prepricavas realnu situaciju??? :One znas koliko je tek bizarno dok u lovu na patkicu cujes ciku koji se dere - iiiii da vidimo, ko ce brze, ko ce jace-
al jbg nagradna voznja je nagradna voznja
nema duva cvarci al mozemo na pecenje pod satorom, kupus salatu i zajecarskoMene na duvan cvarke
pa realnu breti ovo prepricavas realnu situaciju??? :O
Ja jela u mrcajevcima. Nego kontam ima ih po vasarima
nikad nisam bila na vasaru, bilo kojempa realnu bre
al kad odrastes uz smederevski vasar ne mozes da ne odes na njega prosto : )
obaevzno detetu kupim neki sinteticki dres, zmuu potkosulje od kuvanog pamuka a sebi bambus carapice
sa bakom jedem pecenje pod satrom i vratim se kuci

Pa ne znaš šta propuštaš. Vašari i pijace najbolje oslikavaju stanje mesta, karakter ljudi koji tu žive i sveukupnu materijalnu i kulturnu situaciju. Ne postoji mesto gde sam putovala a da nisam bila na bilo kakvoj pijaci, a pogotovo ako ima vašar.nikad nisam bila na vasaru, bilo kojem![]()
onda dogovorenovodicu te u zamenu za onaj crni rizoto, sa tobom mi je uvek gust da se menjam : )
pazi tamo bi nam ko alva isli oni flamingosi za dvoriste

Pa ne znaš šta propuštaš. Vašari i pijace najbolje oslikavaju stanje mesta, karakter ljudi koji tu žive i sveukupnu materijalnu i kulturnu situaciju. Ne postoji mesto gde sam putovala a da nisam bila na bilo kakvoj pijaci, a pogotovo ako ima vašar.
e to sam ja dobila od tetkeJa sam kao mala isla sa babom na vasar uvek, dogadjaj godine je bio kad mi kupi na vasaru crvene plasticne nanule sa Strumfetom

Na stiklue to sam ja dobila od tetke
ne znam kako ih je moja mater prezivila![]()

pa ne iskljucuje se to medjusobnojoj i ja sam kupovala nanule na vasaru, msm kupovali su mi
to je bilo pre nego sto sam otkirla bambus carape dakako