Da vas vidim danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo jedna svečana :D
39-4.jpg

Bila sad za vikend neka priredba te ti ja odem, i znachiiii uslikam se ono, bozhesachuvaj, ne da sam ispo shmeker nego koljena podrhtavaju.

https://i.imgur.com/Ik8iPTC.jpg

PS Lea Dobrichitj je nishta spec, ne kapiram oko chega tolika pompa.
Znači masivan rispekt. Ebiga, rekoh ti već, inače se nadam da bi me počastio ovim iventom. Nadam se da si i posle vikenda u prestonici, pošto mislim da ću tada da budem opušteniji.
Al ne znam ko je Lea Dobričić. Skroz sam ispao iz fazona.

Nashta, maaaalo je to nezgodno, drushtvo je bilo prilichno intimno i sad ja da dovodim neke ljude koje niko ne zna...degutantno, ili shto bi reko licemer e yebga bash sam teo da te zovem da nam se pridruzhish. Lea je izvikana Dj-ica o kojoj bruji ta elektronska scena u poslednje vreme, ja se nisam odushevio, naprotiv bila mi je mlaka i spustila me, al vesela je imala 2 nastupa u 2 dana mozhda se iscrpla. Nisam sad sam u rodnoj grudi, chim sam na krstarici mosh misliti. Da znash da nisam ni ja u fazonu, al drugari jesu pa ko velim kud svi turci tu i mali mujo te idem i ja po "svirkama". Jao e ne bi trebalo da iznosim ovako detalje iz privatnog zhivota na internetu mislim strashno bash nisam normalan neko tje me prepoznati jao jao

Poslednja izmena od moderatora:
Nashta, maaaalo je to nezgodno, drushtvo je bilo prilichno intimno i sad ja da dovodim neke ljude koje niko ne zna...degutantno, ili shto bi reko licemer e yebga bash sam teo da te zovem da nam se pridruzhish. Lea je izvikana Dj-ica o kojoj bruji ta elektronska scena u poslednje vreme, ja se nisam odushevio, naprotiv bila mi je mlaka i spustila me, al vesela je imala 2 nastupa u 2 dana mozhda se iscrpla. Nisam sad sam u rodnoj grudi, chim sam na krstarici mosh misliti. Da znash da nisam ni ja u fazonu, al drugari jesu pa ko velim kud svi turci tu i mali mujo te idem i ja po "svirkama". Jao e ne bi trebalo da iznosim ovako detalje iz privatnog zhivota na internetu mislim strashno bash nisam normalan neko tje me prepoznati jao jao
Nemam pojma šta su moderirali u tvom postu, al sigurno ima smisla. Ajd onda nekom drugom zgodom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back