Da vas vidim danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
macko, totalno si moderna majkemi!
ne znam sto si bacila..osim ako komplet nije bio sa najlona, pa je zario i palio kad se obuc
zvoncare se opet vracaju..zeleno volim te zeleno ti odlicno stoji..cak su i sandale simpa..aj djon nema veze..odozgo su skroz kul :aha:
totalno sam grandovska,zato smo morali da se pozdravimo :rida:
obukla sam ga mozda 3 puta.sad cu da nadjem jos jednu fotku u njemu
dscn6261-1.jpg

Poslednja izmena:
Uopste nije grandovski i odlicno ti stoje te boje... meni se nikad nisu svidjale tamne boje i uniformisana odeca a jezim se od zena koje ne izlaze iz crnog. Odusevljavaju me neiskompleksirani likovi od 300kg u sortsevima i havajskim majicama. U cg stare zene kad jednom obuku crninu ne skidaju je do smrti...to mi je bas jezivo:sad2:

tu smo,sto pitas:mrgreen:
ja sam jutros najzad iznela ovaj kompletic na kontejner.pretpostavljam da cu sutra videti neku tetku kako kopa po djubretu u njemu
s2500025-1.jpg

što si tu dobra

- - - - - - - - - -

totalno sam grandovska,zato smo morali da se pozdravimo :rida:
obukla sam ga mozda 3 puta.sad cu da nadjem jos jednu fotku u njemu
dscn6261-1.jpg

najviša međ ovim ljudima :eek:
jeli kolko si visoka ?

Smokvičice aj živeli :D
:drugari:ziveli
što si tu dobra

- - - - - - - - - -

najviša međ ovim ljudima :eek:
jeli kolko si visoka ?
pa ja imam dobru dusu:mafijas: a gde sti ti video nisku manekenku?
ccc, je l naziv fotke "ready for sex"? :lol:
jok bre,kad pijes pre izlaska onda zavrsis ovako,a slika se zove ready for sleep
tj neki spavaju ,a neki gledaju film
s2500026-1.jpg

- - - - - - - - - -

htela sam da kazem,da onda uopste ni ne izadjes :(

jok bre,kad pijes pre izlaska onda zavrsis ovako,a slika se zove ready for sleep
tj neki spavaju ,a neki gledaju film
s2500026-1.jpg

- - - - - - - - - -

htela sam da kazem,da onda uopste ni ne izadjes :(

Nikad necu razumeti zene. :dash: Htela si da izadjes u tom tanjusnom kompleticu, nije ti bilo hladnjikavo, a kad si odustala od izlaska umotala si se u debelo cebe kao Indijanci... kakve oscilacije... :)

što tako dacho...i mnogi muškarci izađu u majčicu napolje kako bi pokazali mišići, a uopšte nije vreme za majčicu...i on se smrzne, cvokoće, jedva čeka da dođe kući, al nema veze...ženske su buljile, on se prsio, poraso mu ego i cilj je postignut...to što će naredniih dana bude bolesan, što će nabije upalu pluća, nema veze...:lol:

što tako dacho...i mnogi muškarci izađu u majčicu napolje kako bi pokazali mišići, a uopšte nije vreme za majčicu...i on se smrzne, cvokoće, jedva čeka da dođe kući, al nema veze...ženske su buljile, on se prsio, poraso mu ego i cilj je postignut...to što će naredniih dana bude bolesan, što će nabije upalu pluća, nema veze...:lol:

Kao da si mog rodjaka opisao. :lol: Aj te momcice sto su tek krenuli u teretanu jos covek i da razume kad se ponasaju k'o tetrebi i golice se po zimoci, al' on vec dvajes i kusur godina bilduje, pazi kad se ja ovako masan i zadrigao ne vidim kad stanem iza njega koliko je nagruvan misicima, a i dalje se tako kuropeca. :lol:
A cure su drugo, one zbog modnih hirova svasta mogu izdrzati, jasno mi je to, samo je ta nedoslednost uocljivija kod njih. :)

Kao da si mog rodjaka opisao. :lol: Aj te momcice sto su tek krenuli u teretanu jos covek i da razume kad se ponasaju k'o tetrebi i golice se po zimoci, al' on vec dvajes i kusur godina bilduje, pazi kad se ja ovako masan i zadrigao ne vidim kad stanem iza njega koliko je nagruvan misicima, a i dalje se tako kuropeca. :lol:
A cure su drugo, one zbog modnih hirova svasta mogu izdrzati, jasno mi je to, samo je ta nedoslednost uocljivija kod njih. :)
pa isto važi i za žene, al je žalosnije kod muških

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back