Adriana Lima
Queen
- Poruka
- 15.266
Ala ste vi naivni... morala je da baci, poderalo se od nosenja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
totalno sam grandovska,zato smo morali da se pozdravimomacko, totalno si moderna majkemi!
ne znam sto si bacila..osim ako komplet nije bio sa najlona, pa je zario i palio kad se obuc
zvoncare se opet vracaju..zeleno volim te zeleno ti odlicno stoji..cak su i sandale simpa..aj djon nema veze..odozgo su skroz kul![]()

totalno sam grandovska,zato smo morali da se pozdravimo
obukla sam ga mozda 3 puta.sad cu da nadjem jos jednu fotku u njemu
![]()
mislis da skoknem do kontejnera da vidim dal jos stoji tamo?![]()

tu smo,sto pitas
ja sam jutros najzad iznela ovaj kompletic na kontejner.pretpostavljam da cu sutra videti neku tetku kako kopa po djubretu u njemu
![]()
tu smo,sto pitas
ja sam jutros najzad iznela ovaj kompletic na kontejner.pretpostavljam da cu sutra videti neku tetku kako kopa po djubretu u njemu
![]()
![]()

tu smo,sto pitas
![]()

Smokvičice aj živeli![]()
zivelipa ja imam dobru dusušto si tu dobra
- - - - - - - - - -
najviša međ ovim ljudima
jeli kolko si visoka ?
a gde sti ti video nisku manekenku?jok bre,kad pijes pre izlaska onda zavrsis ovako,a slika se zove ready for sleepccc, je l naziv fotke "ready for sex"?![]()

jok bre,kad pijes pre izlaska onda zavrsis ovako,a slika se zove ready for sleep
tj neki spavaju ,a neki gledaju film
![]()
- - - - - - - - - -
htela sam da kazem,da onda uopste ni ne izadjes![]()
Htela si da izadjes u tom tanjusnom kompleticu, nije ti bilo hladnjikavo, a kad si odustala od izlaska umotala si se u debelo cebe kao Indijanci... kakve oscilacije... 

Zapravo ne kontam ni sta fali kompleticu, dobro ti stoji, ti bi kraj tako zanosnog osmeha i zavodljivog stasa mogla i pak papir da obuces i ispalo bi ok. 
što tako dacho...i mnogi muškarci izađu u majčicu napolje kako bi pokazali mišići, a uopšte nije vreme za majčicu...i on se smrzne, cvokoće, jedva čeka da dođe kući, al nema veze...ženske su buljile, on se prsio, poraso mu ego i cilj je postignut...to što će naredniih dana bude bolesan, što će nabije upalu pluća, nema veze...![]()
Aj te momcice sto su tek krenuli u teretanu jos covek i da razume kad se ponasaju k'o tetrebi i golice se po zimoci, al' on vec dvajes i kusur godina bilduje, pazi kad se ja ovako masan i zadrigao ne vidim kad stanem iza njega koliko je nagruvan misicima, a i dalje se tako kuropeca.

ziveli
pa ja imam dobru dusua gde sti ti video nisku manekenku?
jok bre,kad pijes pre izlaska onda zavrsis ovako,a slika se zove ready for sleep
tj neki spavaju ,a neki gledaju film
![]()
- - - - - - - - - -
htela sam da kazem,da onda uopste ni ne izadjes![]()

pa isto važi i za žene, al je žalosnije kod muškihKao da si mog rodjaka opisao.Aj te momcice sto su tek krenuli u teretanu jos covek i da razume kad se ponasaju k'o tetrebi i golice se po zimoci, al' on vec dvajes i kusur godina bilduje, pazi kad se ja ovako masan i zadrigao ne vidim kad stanem iza njega koliko je nagruvan misicima, a i dalje se tako kuropeca.
![]()
A cure su drugo, one zbog modnih hirova svasta mogu izdrzati, jasno mi je to, samo je ta nedoslednost uocljivija kod njih.![]()
al da mi je na 5 minuta da uđem u mozak žene koja voli da se boksuje...da vim kako razmišlja, kakav joj me mentalni sklop![]()

Cccc, nigde slike, ni od korova. Samo spamujete, a Nemka sa osmehom na licu čita li čita i ne briše naravno, kad komentarišete njenu fotku.![]()

Pa sama kazes, komentarisu fotku, sta da brisem?
Ne pricaju o vremenu u Kazahstanu![]()

Hej Nemka, ako budete trebali da kaznite Alisu evo ja se javljam dobrovoljno da to uradim, Di Lajt ce mi pozajmiti lisice, a ti onu veliku pajalicu za skidanje prasine i...![]()
![]()

Opaaaa ovo zvuči obećavajuće ... ovo nije spam upravo komentarišem sliku koja mi se javila nakon ovog Dačinog opisa![]()

Nudim se kao savestan gradjanin, da priskocim u pomoc.![]()
![]()

tu smo,sto pitas
![]()
![]()
tu smo,sto pitas
![]()