Da vas vidim danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bičujte me, ali ja nikako da skrenem pogled s ove slike...

Dobro je: ja sam vec pomislio da sam jedini nenormalan i da samo ja vidim syse... Neko je spominjao neke muskarce, ali to ne volEm...

- - - - - - - - - -

evo jos jedne sa plaze i vise nemam, a posle cu da vas smaram sa podvodnim

117-1.jpg

e da
i ja sam seljanka ko beba j pa ne nosim isti gornji i donji deo nikada :rumenko:

Da znas da cu da ti prijavim post: kao ne znas da smanjis slike, a vidi sad!!! :rtfm:

eo i jedna podvodna

ps ok, sad znate da ima i kitova u jadranu....nismo opasni, planktonom se hranimo...
Kiptim od želje da saznam: koliko, otprilike, miliona komada planktona treba pojesti da bi se dobilo jedno ovakvo dupe? :ceka:
nestale su mi reputacije

lovila sam hobe:heart:..ima ih na svako koraku..i pustala..

195-1.jpg

...
Nikad nisam u rukama držao hobotnicu! Da se poigramo malo, hoćemo li, ako si raspoložena? Da li bi mi dozvolila da pomilujem tvog mekušca, samo na delić sekunde? :)

Da vam kažem baš sam sinoć razmišljao o tom fenomenu. Misim o tom uspehu kada je postavljanje fotografija u pitanju. Imao sam na umu baš Dajviku, mada sam i ranije nešto mozgao o tome, tipa kako je to stvarno bedak kad obiđem kojekakve vukojebine, borim se sa šleperima i blatom, penjem se na nekakve čuke i postavim raspektabilne fotografije - a onda nastane muk na forumu. Satima ni da bekne niko. Tek poneka stidljiva reputacija.

A onda odma posle mene dođe neka gospodža i postavi fotografiju na kojoj se vidi koleno, nožni palac, okomak kuvanog kukuruza u pesku i u daljini pedalina, pa nastane ludilo u fazonu vau mačko što si zgodna zakintos ovo ono.
Još je gori bedak ako posle mene dođe Jana da se kači, a to se po pravilu dešava. Onda sam ugasio. Okej, ona bar zaslužuje priču.

No da se vratim na Dajv. Znači njen uspeh nije vezan samo za fotografije, a fotografije su zaista odlične. Nije to dovoljno. Treba pričati sa ljudima o svojim fotografijama, a ne ovako stidljivo ko ja što radim, samo metnem slajbu i ćutim.
Dakle Dajvić popriča sa svakim ko dođe da prokomentariše. Popriča i sa onima koji su došli da prokomentarišu neku drugu fotografiju i tako ih uputi na svoju. Zatim se neko novi uključi u diskusiju, onda dođe neko treći ko se vrati da pogleda fotografiju o kojoj se priča i sve tako. Tako se gradi uspeh, znači kvalitet plus prijateljski odnos sa klijentima.

ja sam danas neobrijan i imam špon u kosi i crno ispod noktiju i posekotinu na levoj sisi al evo ovo iskazuje moj personaliti :malav:
dakle, vrhunsko ćoše za vrhunsko gubljenje vremena kao što je pisanje na forumu
ne prodajem, samo se džekiram :cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back