Da vas vidim danas 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja generalno ne volim nikakve sare po noktima

a i kako u kuhinju sa tako šarenim noktima?
ne ide da mesiš testo...ovo su nokti za šetanje:p

scaled.php
scaled.php

da budem u duhu teme, ja danas:lol::lol::lol:

...ti si prelepa trudnica:heart: i nisi uopste ogromna, ne verujem da si se ugojila vise od 7-8kg...sto znaci da dokraja moze biti maximum 12kg
sto je idealno....opusti se i uzivaj u svojoj trudnoci:D

:rumenka:
Hvala afro... :D

Nisam ogromna ja, ali jeste stomak, na to sam mislila... :lol:

Juče sam se merila na 2 vage(muž navalio da prati sve promene pa to ti je :mrgreen: ) u NS, kod druga i kod devera, jedna pokazuje 58kg, druga 58,6kg... kod mame i tate isto 58kg... a moja normalna kilaža je 52-53kg... e sad, ja sebi delujem teže, imam osećaj da imam više... ali mi to uopšte nije bitno... uvek sam se zezala da ću se ugojiti bar 25kg... :mrgreen: valjda pravilna ishrana utiče na to...

Ma meni najbitnije da je prdavac mali ok, kile više manje, to se bar skine očas...;)

:rumenka:
Hvala afro... :D

Nisam ogromna ja, ali jeste stomak, na to sam mislila... :lol:

Juče sam se merila na 2 vage(muž navalio da prati sve promene pa to ti je :mrgreen: ) u NS, kod druga i kod devera, jedna pokazuje 58kg, druga 58,6kg... kod mame i tate isto 58kg... a moja normalna kilaža je 52-53kg... e sad, ja sebi delujem teže, imam osećaj da imam više... ali mi to uopšte nije bitno... uvek sam se zezala da ću se ugojiti bar 25kg... :mrgreen: valjda pravilna ishrana utiče na to...

Ma meni najbitnije da je prdavac mali ok, kile više manje, to se bar skine očas...;)

...nema na cemu, samo kazem ono sto vidim:D
...eto cak manje nego sto sam ja procenila, super je to, znaci da ako tako budes napredovala neces preci 10kg sto je neki ideal,
i jeste i nije lako, zavisi kakva budes posle, zato je bolje povesti racuna kad vec mozes....:super:
...i bas je lepo sto buduci tata hoce da bude u toku...:)

Danas... ušla juče u 7-i mesec, a ogromna sam... kolika li ću biti do kraja 9-og, majko mila... :D

:heart: mazi stomak ;) ja sam mazala pavlovicevom,ona je najmasnija
kad se setim,ja sam bila u sedmom i trebalo je da putujemo ali je aviokompanija kojom smo putovali prihvatala trudnice do sestog meseca trudnoce,znaci presla sam preko mesec dana
i onda sam se maskirala u debelu zenu :rotf: niko nije nista primetio,uzela sam garderobu od mm i umesto da budem slatka trudnica bila sam debela zena :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back