Да вас питам...

... господо Напредњаци,

зашто врх ваше странке (СНС) не даје подршку Миши Вацићу - свом члану, него уместо тога ћуте к'о... (знате већ шта), и даве о "универзалној правди" ("како једнима тако и другима", "како горе, тако доле", трт мрт)?

Pa otkud je taj njihov član? Zar nije taj 1389 nevladina organizacija i nema veze sa strankama:think::mrgreen:

Zato što se ne zna da li su veći jadnici oni ili Vacić ... doduše Toma reče da je protiv ukidanja SNP1389 i Obraza ali sve onako metiljavo i ubedljivo ...

тома је метиљав па зато и даје метиљаве одговоре

шта кој .... палац очекујете од таквог тренутног привида у времену и простору

И зашто се бре хватате за радикале ???
Јел то намерно???
У недостатку аргумената - да се вратимо на "мрачне '90"
(а да при томе не споменемо СПС) ...
Још мало ће да испадне да СПС никада до сада није био на власти него је то све Шешељ направио ...
Тема је СНС и однос према Милошу Вацићу ...
Мачак се нешто малко заритао, али шта ће кад не зна,
вероватно му нико није написао шта да каже,
а њему самом то не иде од руке ...
Идемо даље ...
Ајде Биљо, поклони се и почни ...

... господо Напредњаци,

зашто врх ваше странке (СНС) не даје подршку Миши Вацићу - свом члану, него уместо тога ћуте к'о... (знате већ шта), и даве о "универзалној правди" ("како једнима тако и другима", "како горе, тако доле", трт мрт)?
znaci ipak je istina ono sto se shushka, da SNS stoji iza teroristicke organizacije 1389..sto se dalo i ocekivati s obzirom na tominu i acinu profasisticku proslost i stavove...1389 jeste radikalski SA odred, isti metodi "borbe", samo sto ovog puta takvo delovanje nece imati iste posledice...vucicu, tomi, todorovicu i ostalima iz radikalske vrhuske (onima sa bedzom i onima bez bedza) treba suditi zbog organizovanja teroristickih bandi u nameri destabilizacije zemlje i nasilnog rusenja ustavnog poretka...sad su se ogolili do srzi...

Poslednja izmena:
ma iskusna surbel to hoće da zavuče
prvo kao šatro izdaja člana, a posle kad uleti sa pitanjem "a izdaja kuma" :mrgreen:

iskusni su ovi pa se ne daju prevariti..klizište od teme :mrgreen:

:lol:

Ма. какво завлачење, какви бакрачи...

Ја сам једноставно огорчена што у Србији НЕМА опозиције!
Из овог примера се лепо види да сви гледају само своје :guza:, уместо да као ЈЕДАН устанемо против ове ДОСовске пошасти, што нас је снашла!
Страшно!

Немају никакве...али демократе сада састављају списак за одстрел...па повезују ко им год падне на памет...

Немој да ме вређаш називајући ме демократом! :rtfm:

А да се списак за одстрел саставља - саставља се, то је јасно и малом детету!
И уместо да се "поцепа" тај списак једном заувек, наше опозиционе странке ћуте и свака се потихо радује када види да није она следећа на том списку!
Смешно је што наивно верују да уопште нису на списку!

Ово се односи на све опозиционе странке и политичаре који већ годинама "покушавају" да скину ДОС са власти а увек им се на том путу нађе "нешто" (за њих боље!) да их у томе спречи.

Мука ме хвата што Србија данас нема праву опозицију, и док вајни "опозиционари" скупљају политичке поене чувајући своје гуз.це, позиција сатире оне младе снаге које би и могле нешто да промене.

znaci ipak je istina ono sto se shushka, da SNS stoji iza teroristicke organizacije 1389..sto se dalo i ocekivati s obzirom na tominu i acinu profasisticku proslost i stavove...1389 jeste radikalski SA odred, isti metodi "borbe", samo sto ovog puta takvo delovanje nece imati iste posledice...vucicu, tomi, todorovicu i ostalima iz radikalske vrhuske (onima sa bedzom i onima bez bedza) treba suditi zbog organizovanja teroristickih bandi u nameri destabilizacije zemlje i nasilnog rusenja ustavnog poretka...sad su se ogolili do srzi...

Слажем се (са болдованим), али ДОС није тема овде.

Back