Da vas cujem...naravno,ko ima hrabrosti da prizna

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne, pazi, stare teme na ljisu, koje sam prelistavala... bi se većinom sad zatvarale, brisale... ta sloboda je bila i nema toga više. sada su ljudi sa drugačijim zahtevima i zakopčaniji, jednostavno je takvo vreme.
addendum:

twitter tj x i ostali su ucinili svoje i a4 diskusije su postale smorne
u malo reci reci i to je to... meni je to glupo jer je ovo forum a ne da ti neko ogranici broj karaktera, iako mi nikad nije problem da ako treba u 5 reci ubodem koga treba :lol:....

addendum:

twitter tj x i ostali su ucini svoje i a4 diskusije su postale smorne
u malo reci reci i to je to... meni je to glupo jer je ovo forum a ne da ti neko ogranici broj karaktera, iako mi nikad nije probelm da ako treba u 5 reci ubodem koga treba :lol:....
to je što se tiče diskusija.. da nijko ne čita duže
mislila sam više na sadržaj
recimo prošel god je neko vaskrsao temu o sexu sa domaćim životinjama :), odmah je bilo više prijava da nestane sa lica zemlje. A tema radila te neke godine slobodno...

to je što se tiče diskusija.. da nijko ne čita duže
mislila sam više na sadržaj
recimo prošel god je neko vaskrsao temu o sexu sa domaćim životinjama :), odmah je bilo više prijava da nestane sa lica zemlje. A tema radila te neke godine slobodno...
sadrzajno je krsta licila na nesto mnogo bolje nego sto je danas...moje misljenje.

cak i ljis...i bilo je asocijativnih postova do yaya...a ne profano kao danas... da nema tu i tamo neke zaebancije i sarkazama nekih koji umeju da pisu, bilo bi smorno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back