DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 140.773
mogu na pp da ti pošaljem ako te baš interesuje
ali to tek nakon što ti meni pošalješ dupe
pitaj @Dodola kako treba da se slika dupeSnimio sam pilot, prikazao ga test publici i nakon njene reakcije sam odlučio da ne nastavim dalje sa snimanjem sezone lol.
Samo iz moje rukeDelite pozadine, a telefon niki ne sme da vam pipne...![]()
Ne znam, ne skidam knjige odatle, mogu da ti bacim na pp odakle skidam (u .epub koji Calibre lako konvertuje u .mobi, ili direktno .mobi)
Ko je mrmot?Zamišljam mrmota u toj pozi, pa ajajajajjaj))))
Ok, zvaćemo ga makiPa stugoc, bogamu.
Ja sam mogla ladno da nastavim svoj život bez te informacije, braleMrmot je zbog jedne faze s mrtvim glodarom na glavi![]()
hahah, ma ne bre otvaram mejlove na kompu pa mi se na fonu kobajagi gomilaju nepročitani mejlovi ...Boli te briga da otvaraš mail![]()
evo objasnih, nemam vremena da očistim....Jesi nam to namerno pokazala drugu stranu menija da bismo videli koliko imaš nepročitanih mejlova i pomislili kako imaš buran društveni i profesionalni život čim ne stižeš ni da ih pregledaš, a ono fazon inboks ti zatrpao Pinterest?
Inače kad god vidim ovu ženu, uvek se setim se rečenice koju je neki naš urbani frizer izgovorio u intervjuu Blicu.
- Kada me je u Berlinu 2009. zvezda serije „Seks i grad“ koja je igrala Samantu, Kim Katral, upoznala s engleskom revolucionarkom panka Vivijen Vestvud, doživeo sam urbani šok.