- Poruka
- 14.452
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto je dobarCuvar krofni u zimskom perioduPogledajte prilog 822956
izvini sladak je mali ali ove krofne,Cuvar krofni u zimskom perioduPogledajte prilog 822956
Naravno,sa zadovoljstvom.ukus je starinski,ali mnogo lep.recept je od moje nane.nemoj ni da pravis po njemu ako nemas rakiju i limunovu koricuizvini sladak je mali ali ove krofne,kako su lepo narasle
ne mogu da skinem pogled sa tanjira, posalji mi recept smoki pliz
ove nedelje imam vremena na pretek i volju da obradujem familiju
jao Smokiljubim te mnogo ti hvala rakiju nemam ni za lek, ali limun uvek. evo napravicu danas pa se javljamna temi podrska za dijetuNaravno,sa zadovoljstvom.ukus je starinski,ali mnogo lep.recept je od moje nane.nemoj ni da pravis po njemu ako nemas rakiju i limunovu koricuPogledajte prilog 823183
Pa ok,ide konjakjao Smokiljubim te mnogo ti hvala rakiju nemam ni za lek, ali limun uvek. evo napravicu danas pa se javljamna temi podrska za dijetu![]()
Zašto kačiš taj sastav o krofnama na temi za fotke ljubimaca?Naravno,sa zadovoljstvom.ukus je starinski,ali mnogo lep.recept je od moje nane.nemoj ni da pravis po njemu ako nemas rakiju i limunovu koricuPogledajte prilog 823183
Zašto kačiš taj sastav o krofnama na temi za fotke ljubimaca?
Zato sto je perfi dva posta iznad trazilaZašto kačiš taj sastav o krofnama na temi za fotke ljubimaca?