"Da Vam kažem predsedniče, saslušajte me": Penzioner sa invaliditetom pokušao da vodi dijalog s Vučićem

Imao je Vučić svakojaka DNA ali ovo je jedno od najnižiš i najodvratnijih

Zapeo da ubedi invalida koji prima 300 evra da je nezahvalna, bahata stoka kojoj je sve malo

24 sata dnevno puštati penzionerima kako im se obraća i kako ih tretira, možda nekome i dođe iz doopeta u glavu

Invalidnina ili penzija? Izjasni se da imaš dokaz da neko u Srbiji ima penziju od 8.000 dinara, a onda ćemo nastaviti dijalog, kulturno i demokratski, podrazumeva se....
Invalidnina je dodatak na penziju, kolega Dark Moon ti je delimicno odgovorio.
Vecina penzija u Srbiji je manja od zakonom propisanog minimuma.
Ako meni ne verujes proveri, pitaj forumske penzionere.
Dodatak od priblizno 9000 din je mali za njegov stepen invalidnosti.

Samo uporediti jucerasnji dogadje u Novom Sadu, ogromnu pozitivnu energiju svuda oko ucesnika protesta, suze radosnice, empatiju i neverovatnu povezanost medju ljudima, sa turobnom turnejom po Rasinskom okrugu, gde nepomenik istresa frustracije po starim, nemocnim, invalidima, svojim simpatizerima.
Dva sveta. Dve Srbije.
U ponedeljak zovem svu rodbinu koja je za Vucica, da ih pocastim. Juce sam saznao da sam rodio dva potencijalna Nobelovca.
Trazice mi da promenim prezime.
Pa mi ti još od 2003. pričamo da su radikali loši, a ti tek ovog jutra shvataš

22 godine ya shaykh

Pa mi ti još od 2003. pričamo da su radikali loši, a ti tek ovog jutra shvataš

22 godine ya shaykh
Ne lupetaj. Registrovao sam se prvi put na Krstarici kada je pocela SVO u Ukrajini. SNS i Vucica jos od 2012. godine ne mogu ocima da vidim i vodim rat sa njihovim botovima. Ima ovde ljudi koji to mogu i potvrditi.

Nije lako Vučićui.. Spao je na to da ga KrstanK mora braniti od jednorukog penzionera. Ebg, 13 godina nije bio u direktnom duelu, pa ga penzioner išamarao jednom rukom

Ima on mnogo veće probleme od jednorukog penzionera iz Ćićevca polupanog bota iz Moskve

Eno ga NS blokiran, kakva crna tri mosta, ceo grad je blokiran, neverovatni prizori, istorijski

Pri tome, svi prisutni na skupu su dobili po 2000, sokić i sendvič. Penzioner pojeo, popio,uzeo pare i onda ih zapišao sve sa govornice :cepanje:
Bravo deda. Golden shower :hahaha1:

konzum-konzum-hr.gif

Kada mu je troje starijih ljudi objasnilo suštinu on je poceo cinicno da vice na ljude

„Ima da propadne RTS ako nama ne uzmete 300 dinara“, odgovorio je čovek na snimku.
„Ne, nego ćeš ti da propadneš za 300 dinara, pa ja treba da ti se dodvoravam za 300 dinara tih još dodatno. I celoj Srbiji treba da se dodvoravam za 300 dinara“, rekao mu je Vučić u raspravi.
РТС и треба да пропадне, јер је антисрпски медиј и због чега би га Срби требали да одржавају у животу ....

Ne lupetaj. Registrovao sam se prvi put na Krstarici kada je pocela SVO u Ukrajini. SNS i Vucica jos od 2012. godine ne mogu ocima da vidim i vodim rat sa njihovim botovima. Ima ovde ljudi koji to mogu i potvrditi.
Zašto baš od 2012. kad je on aktivan od 2003. (i to pominjem samo novu eru od 2000)

Svi smo mi krvavi ispod kože i nismo savršeni, pa tako i Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, Predsjednik Vlade Republike Hrvatske, Gospodin Premijer Andrej Plenković, Gospodin Milo Đukanović, Prof. Dr. Vojislav Šešelj, Gospodin Nenad Čanak, Gospodin Zdravko Mamić, Njegova Svetost Arhiepiskop pećki, Mitropolit beogradsko-karlovački i Patrijarh srpski Porfirije...
Ti ljudi, iako svojim ponašanjem teže altruizmu, ipak se kao i svi mi tu i tamo spotaknu i padnu.
Tko je bez grijeha neka prvi baci kamen.
Na kraju krajeva, sam Isus je u hramu jednom prilikom pogubio živce pa je izrekao stvari kojih se kasnije sramio.

Па крезуба сиротиња не зна за боље и скромна је. Они не знају како живи нормалан свет, нити их то занима. Њима можеш и преорати афалт, они ће опет се вратити у гумене чизме. Ја као десничар се слажем са левичарем Рамбом, да њима треба забранити право гласа.
Ако превише живиш у прошлости, можеш и да једеш корење, као што се причало 90их. За њих је велики помак, што не морају попут њихових очева пензионера, да копају по контејнерима. Они то памте и теше се. Данашњи клинци то не знају и не могу да се траже утеху у томе, како се живело под бившима.
Bukvalno najgluplji komentar nedelje

Back