"Da Vam kažem predsedniče, saslušajte me": Penzioner sa invaliditetom pokušao da vodi dijalog s Vučićem

Али нико од њих, баш нико, није био тако признат и познат у свету, а нико од њих није Србију боље и више развио ...Уочаваш ли ту разлику и шта ти није тачно? И Вучић је подигао Србију из пепела, јер да није било Вучића Србија би стала и нестала ...
Da nije bilo Vučića, već 2004. bi bili u EU kao Ljubljanski narod

Netačno.

Vučić je lično odgovoran za zaostajanje 50 godina
Да, наравно, да је Србија наставила оним темпом, као до 2012. године, стигла би у Страдију и Недођију ... Усташе то, нарочито, и данас прижељкују ....Неће да може, бре, јер Вучић је закон за такве ...

Али нико од њих, баш нико, није био тако признат и познат у свету, а нико од њих није Србију боље и више развио ...Уочаваш ли ту разлику и шта ти није тачно? И Вучић је подигао Србију из пепела, јер да није било Вучића Србија би стала и нестала ...
Rudari ti imaju 52k početnu platu, od 20g staza rudar ima 80k i to je dobro?

Да, наравно, да је Србија наставила оним темпом, као до 2012. године, стигла би у Страдију и Недођију ... Усташе то, нарочито, и данас прижељкују ....Неће да може, бре, јер Вучић је закон за такве ...
1985. smo bili 25 godina ispred Rumunije, a 2025. smo 25 godina iza Rumunije

Zaostatak od 25 godina u periodu od 40 godina, znači Vučić ti je oduzeo 65 godina mladosti

И он је 2004. године засметао досманлијама, највећем шљаму у историји Србије, да уведу Србију у ЕУ?
Ne može to tako brzo, Mladić je bio uhapšen tek 2010.

Ali svakako A. Vučić je podmetao klipove u te neophodne EU reforme

Kada mu je troje starijih ljudi objasnilo suštinu on je poceo cinicno da vice na ljude

„Ima da propadne RTS ako nama ne uzmete 300 dinara“, odgovorio je čovek na snimku.
„Ne, nego ćeš ti da propadneš za 300 dinara, pa ja treba da ti se dodvoravam za 300 dinara tih još dodatno. I celoj Srbiji treba da se dodvoravam za 300 dinara“, rekao mu je Vučić u raspravi.

Screenshot_20250201_130317.jpg

Ма иди бежи... :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Kad bi ljudi samo znali šta je "čorava strana" tek bi umirali od smeha

ovako je to samo neko nedefinisano podhebavanje jer se retko ko danas seća i volova i volovskih zaprega i oranja sa ralom i volovima i kako se životinjama upravljalo odnosno zašto se volovima zatvaralo jedno oko pa se i pored toga desi da on vuče u "ćoravu stranu"

Kada su ljudi poceli da mu postavljaju nezgodna pitanja izgubio je kontrolu
Bravo, predsednice..nastavi tako , jer pokazivanjem svog pravog lica ljudima otvaraš oči
Samo uporediti jucerasnji dogadje u Novom Sadu, ogromnu pozitivnu energiju svuda oko ucesnika protesta, suze radosnice, empatiju i neverovatnu povezanost medju ljudima, sa turobnom turnejom po Rasinskom okrugu, gde nepomenik istresa frustracije po starim, nemocnim, invalidima, svojim simpatizerima.
Dva sveta. Dve Srbije.
U ponedeljak zovem svu rodbinu koja je za Vucica, da ih pocastim. Juce sam saznao da sam rodio dva potencijalna Nobelovca.
Trazice mi da promenim prezime.

Back