Da su danas preCednicki izbori opet bi pobedila ova garnitura a evo zasto- na najnovijim izborima su njihovi nadglednici na izbornim mestima ustajali i zavirivali u glasacke kutije kako je ko glasao i pamtili ili zapisivali,to uliva strah a evo zasto- ja ako hocu da glasam protiv,provalice me 1000%,ne smem da se usudim jer imaju disciplinovanu glasacku masineriju i zaglupljene budale i da glasam protiv verujuci da ce da ih narod smeni ta pobeda bi bila tesna,zbog toga ja i ogromna vecina ostaje kuci i nadamo se i verujemo u hrabar i zestoko razocaran narod da ce da obavi taj posao.Nazalost malo njih ima mooda,a njihova masinerija cela izadje na izbore.Zbog toga za njih glasa 55% mozda cak i 60%,ali od 15% izaslih i kakva je to podrska naroda? Zasto nisu vratili onaj zakon sto demokrate promenile ako su oni veci demokrati kada bez izaslih 50% izbori nisu mogli biti proglaseni uspesnim? Tako da vrlo nazalost ovi ce ostati jos neko vreme na vlasti.Nadam se ne ko Enver Hodza 40 godina...
Takav zakon je bio SAMO za predsednicke izbore. Za ostalo ne.
P.S. a kada su se na prostorima Srbije odrzali izbori kakve ti zamisljas da se trebaju odrzati?