Да су демонстранти 9. марта 1991 године успели сменити Слободана Милошевића и његов СПС с власти, како би се развијала ситуација у СФР Југославији?

Са су демонстранти 9. марта 1991 године успели сменити Слободана Милошевића и његов СПС с власти, ка

  • Словенија, Хрватска и БиХ би се осамосталиле без рата.

    glasova: 10 52,6%
  • Био би још жешћи рат са директним учешћем Србије и пуном мобилизацијом војних обвезника.

    glasova: 5 26,3%
  • Југославија би се одржала као конфедерација и рат би се избегао или барем одгодио за неких 10 година

    glasova: 4 21,1%

  • Ukupno glasova
    19
па да, они су иначе и кумови, а кум није дугме. чврста је то веза али небитно, спо је давно испод цензуса и они се неком придруже само да би га упропастили пред народом, то се зна, а и срс је на цензусу. проваљени су од народа давно.
danica drašković je u UO NIS-a..bila je i pomenuta njena apanaža, nekoliko hiljada evra mesečno
 
ajd malo hipotetike...da li je slobodan milošević bio toliko ugrožen, da je vojska morala da izađe na ulice i to sa tenkovima...kakva bi bila reakcija JNA, da su demonstanti pokušali da krenu sa otimanjem oružja od te iste JNA?
 
Ok, a zar su , po definiciji anacionalni komunisti bili bolja opcija za srpski narod u odnosu na nacionalne četnike ?

Ne za avnoj Srbiju, već za srpski etnički prostor

Zar liberali (druga struja sks) nisu bili pogubni i po Srbe i Srbiju?

Samo su srpski komunisti u 2.Jugoslaviji bili anacionalni do dolaska Slobodana Miloševića na vlast u Srbiji, komunisti drugih 5 naroda i najbrojnije manjine su itekako radili u korist njihovih naroda u nacionalnom smislu (i stalno su se zajedno pajdašili protiv Srba te sve svinjarije koje su radili na štetu Srba posakrili) ... CCCC :rtfm:👀
 
Hoćeš reći Srbi iz Amerike su tražili svoj komad, kad ga nisu dobili uzeli su šiptare i kazali - evo vam sad?
ma jok, zar nije jasno da je neko prodao kosovo i to neko od srba? Postavio kompletno rukovodstvo srbije samo za goscenje, a politiku vodilo drustvo iz amerike ciji je predstavnik bila Latinka Perovic. promenili ustave i jugoslavije i srbije i preneli vlast na siptare. Siptari lepo preko drzavnih organa isterivali srbe, a ne znam da li se secate da su i to na kosovu aminovali neki srbi, sad vidite i koji saradjuju sa siptarima, tada je i pravosudje radilo za siptare ne za srbe.
Proglasavanje i kosova nezavisnom drzavom srbija bi imala jedan rat, sa hrvatima drugi, sa muslijama treci i sa cetnicima iz komsiluka cetvrti, jer te cetnike nije interesovalo kosovo, nego njihov komsija "komunista" iako su zajedno isli na partijske sastanke, ali nije bio istog misljenja...milosevic je siptare smirio policijom, vojska je drzala hrvate i muslije na delovima gde su bili vecina, ostali su americki srbi koji su organizovali cetnicku vojsku ( i to da vuk nema pojma ) zato ih je zvao milosevic, a oni su trazili da kupe srbiju i srbe i naprave svoje ranceve sa robovima na njima...
Treba li dokaz veci nego sto je odnosenje zlatne podloge valute u ameriku sa podrskom svih rukovodstava 1989. godine?
O valuti se odlucivalo u americi i to su potegli 1992. godine "bankrotiranjem banke gde je podloga za dinar bila deponovana" i uvodjenjem sankcija da dinar vise ne bi imao na osnovu cega da se stampa i da ne bi imao osnova u izvozu radne snage i dobara. To je trebalo da obori milosevica i celu srbiju. Gde je Borka nalazila pare to mislim da niko ne zna, ali su pare stizale i dinar se stabilizovao. Pojavljivanjem Jula neka vlast je uspostavljena i to je bio signal za pripremu okupacije i predaju u ruke "opozicije" koja je realno vec bila vlast.
Ko ne veruje neka proveri koji ljudi su vodili, ja kazem rulju iz svojih mesta, nacelnici , predsednici neki savetnici i svi redom drzavni rukovodioci, tacnije cela stranka zvana regioni srbije. Svi su dosli da ucvrste svoju vlast u svom ataru za svoje nalogodavce iz amerike i svi su saradjivali sa siptarima i ustasama.
 
Просто за не поверовати како се увек нађе неко који ће за српску несрећу да оптужи саме Србе. Не кажем да нема издајника међу Србима али овде се тврди да су они коло водили, па то је заиста превише.
Pa i narod kaze da je previse....i to nisu srbi, vec amerikanci....kojih ima skoro 2M po svetu
 
cim je izasla na ulice jugoslovenska armija da lomi narod srpski koji je predosetio rat zna se zasto nikad ne bi uspele..samleli bi narod na beogradskim.ulicama...mozda bi i nato tad uskocio da im pripomogne .
AU koliko si luda 😱
ajd malo hipotetike...da li je slobodan milošević bio toliko ugrožen, da je vojska morala da izađe na ulice i to sa tenkovima...kakva bi bila reakcija JNA, da su demonstanti pokušali da krenu sa otimanjem oružja od te iste JNA?
pa ko je sedeo u tenkovima a srbin nihe...znaci makljaza
 
šta bi radili, da se kosovo vrati u sastav Srbije...kako bi napredni radikali i nazadni socijalisti rešavali probleme sa šiptarima
не знам како би радикали и социјалисти решили ствар али нема ту много циле-миле, сваки шиптар мора да потпише лојалност србији, они који неће правац проклетије
 
не знам како би радикали и социјалисти решили ствар али нема ту много циле-миле, сваки шиптар мора да потпише лојалност србији, они који неће правац проклетије
ivica dačić više voli keš i zbog toga nosi ,,kofer"...a radikali vole bankovne račune i nekretnine
 

Back
Top