Да ствари свима буду јасне - нећемо подржати чланство Косова у УН!

Poruka
7.789
Ја мислио оћемо! Замисли вест! Па шта треба још и да их гурамо у ОУН и ЕУ и НАТО*?
Колко овај калиф лаже покварено и провидно,
а сендвичари што гледају јутарњи, поподневни и вечерчњи марићев програм не виде.
Замисли вест НЕЋЕМО ПОДРЖАТИ КОСОВО У УЛАСКУ У ОУН!
а до сад је било да то НЕЋЕМО ПРИХВАТИТИ
а сад НЕ ПОДРЖАВАМО ал јебага ПРИХВАТАМО БЕЗ ПОДРШКЕ........

1. Косово* улази у ОУН, НАТО, ЕУ...
2. Ми то не подржавамо! замисли?! али се и НЕ БУНИМО!
дакле испуњавамо фр-нем предлог....
3. Косово* ушло у сва могућа међ.удружења, ал не ми то не подржавамо!
само признајемо њихове пасоше и личне карте!

https://www.politika.rs/scc/clanak/548708/vucic-zso-un-kosovo#comment-message-modal

Да ствари свима буду јасне - нећемо подржати чланство Косова у УН​

677z381_Tan2023-04-1912400154_5-vucic.jpg

Танјуг/Раде Прелић
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, после састанка са министром спољних послова Краљевине Шведске Тобијасом Билстремом, да су разговарали и о ситуацији на КиМ и да је, да не би било никакве дилеме, поновио ставове Србије - нећемо подржати чланство Косова у УН.
- Говорили смо и о ситуацији на КиМ и ја сам поновио, да не буде било какве дилеме, ставове Србије да Србија оно што је рекла да ће да испуни, али да неће да подржи чланство Косова у УН и специјализиваним агенцијама и институцијама УН. И да сам о томе јасно обавестио све оне који учествују у преговорима и другу стану, и Бореља, Лајчака, Шолца, Макрона и Блинкена и све на кугли земаљској са којима смо разговарали - навео је Вучић.

Вучић каже да је госту из Шведске рекао да је приметио један политички трик који се стално провлачи - како је важно да Албанци крену у процес формирања ЗСО, па да ваљда Србија треба одмах да испуни све што им падне напамет... да ствари не иду тако.
- Ствари иду овако. Данас је 10 година од Бриселског споразума. Ви формирате ЗСО са суштинским овлашћењима, када то урадите, а Србија је увек своју реч држала, као и после Бирслеског споразума и убудуће ће, Србија ће свој део посла да испуни. Али, нема игре око тога, има да испуните то и тек када то испуните, ми ћемо да испуњавмао онда наш део - истакао је Вучић.
Како је рекао, можда ћемо као знак добре воље нешто унилатерално да урадимо, али то нема везе са обавезом Приштине да у потпуности испуни оно што је договорено.

- Па, тек онда да ми радимо све друго, јер то је обавеза која није прихваћена у фебруару или марту ове године или у новембру прошле године, то је обавеза која постоји од 19. априла од 2013. године - нагласио је Вучић.

Ја мислио оћемо! Замисли вест! Па шта треба још и да их гурамо у ОУН и ЕУ и НАТО*?
Колко овај калиф лаже покварено и провидно,
а сендвичари што гледају јутарњи, поподневни и вечерчњи марићев програм не виде.
Замисли вест НЕЋЕМО ПОДРЖАТИ КОСОВО У УЛАСКУ У ОУН!
а до сад је било да то НЕЋЕМО ПРИХВАТИТИ
а сад НЕ ПОДРЖАВАМО ал јебага ПРИХВАТАМО БЕЗ ПОДРШКЕ........

1. Косово* улази у ОУН, НАТО, ЕУ...
2. Ми то не подржавамо! замисли?! али се и НЕ БУНИМО!
дакле испуњавамо фр-нем предлог....
3. Косово* ушло у сва могућа међ.удружења, ал не ми то не подржавамо!
само признајемо њихове пасоше и личне карте!

https://www.politika.rs/scc/clanak/548708/vucic-zso-un-kosovo#comment-message-modal

Иначе како сад то калиф хоће ово, неће оно, зар он до сада није једно стотинак пута признао Косово и увео санкције Русији. Зашто сада још једна патетична тема где се најављује неко признавање или шта ти ја знам шта. Исто као санкције Русији, уведене толико пута да сваки други дан осване тема да ћемо их увести.

Ако је све већ готово, дај бре обавести ти шведског амбасадора, остатак ЕУ, Америку, Куртија и остале да нас више не је.бу. Зашто оволика драма око нечега што смо ми признали.

Иначе како сад то калиф хоће ово, неће оно, зар он до сада није једно стотинак пута признао Косово и увео санкције Русији. Зашто сада још једна патетична тема где се најављује неко признавање или шта ти ја знам шта. Исто као санкције Русији, уведене толико пута да сваки други дан осване тема да ћемо их увести.

Ако је све већ готово, дај бре обавести ти шведског амбасадора, остатак ЕУ, Америку, Куртија и остале да нас више не је.бу. Зашто оволика драма око нечега што смо ми признали.

od Srbije se ne traži PRIZNANJE Kosova nego DOZVOLA da udje u OUN NATO EU....
to što ne dajemo ZABRANU znači da smo SAGLASNI i da može ući u sve to

a sve po FR-NEM sporazumu, ne moramo ga mi nikada ni priznati, niti se uopšte ovde o tome radi
radi se o DAVANJU DRŽAVNOSTI kosovu* koje možemo a i ne moramo priznati nikad
al smo SAGLASNI sa time da ne budu deo Srbije.
Pročitaj 2-3 naglas, posavetuj se sa nekim, ako ovo slabije razumeš...pitaj šta ti nije jasno, slobodno....

evo probaj ovako, da razumeš, neko ti udje u posed, njivu, ovi iz katastra podmićeni da prevedu na njega
sin ode do mupa i kaže kako je, ovi kažu mi to ne gonimo po sl.dužnosti, al podnesite priv. tužbu
dobijate na prvom ročištu, al morate prvo tužbu podneti, sin dodje sav srećan kući
a stari ubavi tatko kaže NIKAD NEĆEMO PRIZNATI UPIS U KATASTAR! a sin kaže pa pusti bre katastar
aj da podnesemo tužbu, a tatko opet NIKAD NEĆEMO PRIZNATI UPIS U KATASTAR!
a sin već peni ebo te upis, daj da podnesemo tužbu protiv komšija a tatko opet
NIKAD NEĆEMO PRIZNATI UPIS U KATASTAR!

ono što sin nije znao je da je tatko promenio veru, i sad su mu komšije draže od sina i porodice cele
eto sad si razumeo nadam se....

Poslednja izmena:
od Srbije se ne traži PRIZNANJE Kosova nego DOZVOLA da udje u OUN NATO EU....
to što ne dajemo ZABRANU znači da smo SAGLASNI i da može ući u sve to

a sve po FR-NEM sporazumu, ne moramo ga mi nikada ni priznati, niti se uopšte ovde o tome radi
radi se o DAVANJU DRŽAVNOSTI kosovu* koje možemo a i ne moramo priznati nikad
al smo SAGLASNI sa time da ne budu deo Srbije.
Pročitaj 2-3 naglas, posavetuj se sa nekim, ako ovo slabije razumeš...pitaj šta ti nije jasno, slobodno....

Па чекај, сада се са тобом не би сагласио сам Курти, а и неке безначајне америчке и европске дипломате. Било би лепо да им објасниш то.

Ипак, ако се од нас тражи сагласаност за ово, а не за оно, како се зове када Србија повуче своју непоражену војску 1999. године и да сагласност Нато пакту да доле дође? То беше победа?

Па чекај, сада се са тобом не би сагласио сам Курти, а и неке безначајне америчке и европске дипломате. Било би лепо да им објасниш то.

Ипак, ако се од нас тражи сагласаност за ово, а не за оно, како се зове када Србија повуче своју непоражену војску 1999. године и да сагласност Нато пакту да доле дође? То беше победа?

pročitaj briselski i vašingonski sporazum, sve ovo je po njemu što se dešava
kakve veze ima 1999 sa ovime što se dešava? u kumanovu je potpisano primirje.
nemoj samo još i ŽUTE da ubaciš u priču! ili tita, cara lazara.....

pročitaj briselski i vašingonski sporazum, sve ovo je po njemu što se dešava
kakve veze ima 1999 sa ovime što se dešava? u kumanovu je potpisano primirje.
nemoj samo još i ŽUTE da ubaciš u priču! ili tita, cara lazara.....
А ја те молим да не читаш уопште Кумановски споразум ни резолуцију 1244, већ само баци поглед на реалну ситуацију, где си имао око 150 хиљада српске војске и полиције на Космету, коју си повукао, предао територију Нато пакту, ови предали шиптарима.

Са друге стране, прочитај неколико стотина вести где је у последњих десет година Вучић и де факто и де јуре и де куре признао Косово. А опет се помињу стално неки преговори, признавања и остало.

Наравно, дежурним катастрофичари попут тебе не виде никаква логичка одступања, ово је само једна у низу других тема у епизоди како је Алек милионити пут признао Косово и то баш када други траже да га призна. А како је Слоба херој невиђени који је повукао непоражену српску војску, предао територију Натоу, ови шиптарима и како је он други Милош Обилић.

Дакле, под овом издајничком влашћу, остала нам је последња линија одбране Косова и Метохије, а то је ОУН.

Неће подржати улазак Косова у ОУН. То је последња ствар коју имамо. Срећом, Кина и Русија (првенствено Кина) имају свој глас у Совјету Безбедности.

Дакле, под овом издајничком влашћу, остала нам је последња линија одбране Косова и Метохије, а то је ОУН.

Неће подржати улазак Косова у ОУН. То је последња ствар коју имамо. Срећом, Кина и Русија (првенствено Кина) имају свој глас у Совјету Безбедности.

зликовац пљачка по кући твојој, силује, пали....ти дођеш и кажеш укућанима
ЈА ОВО НЕЋУ ПОДРЖАТИ!
ето на то ово личи....они у ОУН неће никада ни ући, ал ће ући НАТО и ЕУ што је много битније за нас

Наравно, дежурним катастрофичари попут тебе не виде никаква логичка одступања, ово је само једна у низу других тема у епизоди како је Алек милионити пут признао Косово и то баш када други траже да га призна. А како је Слоба херој невиђени који је повукао непоражену српску војску, предао територију Натоу, ови шиптарима и како је он други Милош Обилић.

сваки дан пуцају на србе....шта треба да се деси да и ти постанеш катастрофичар?!

....а и може постати ПРИДРУЖЕНА чланица ОУН, гласањем у Ген. Скупштини ОУН где би амери могли да потплате 20-ак гласова колико им сада недостаје, а редовна чланица, што се постаје гласањем у Савету Безбедности, и не морају...

Ал битно је да ми то НЕЋЕМО ПОДРЖАТИ!? коме је ово пало на памет да ми је знати да извали??
нећемо подржати сопствено уништење?! каква мудролија....
ал се нећемо ни бунити!

Back