Cru
Veoma poznat
- Poruka
- 10.403
al` koliko mooda mozze da primi ovaj pdf?
po jedan za svaku korisnicu
i po jedna za svakog korisnika
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
al` koliko mooda mozze da primi ovaj pdf?
moderator
sta bi ste prvo uradili? koga bi ste izbacii sa foruma, koga stavili za svoju desnu ruku, za licnog savetnika, astrologa ili kako vec hocete? koga bi ste imenovali za svog zamenika? koga za asistenta? koga bi ste odmah poceli da muvate kako bi ste iskoristili visoku funkciju i ogrebali se za nesto slatko? koga bi ste odmah poceli da maltretirate kako bi sam nestao u vidu magle?
kome bi ste izjavili ljubav jer: "ko na brdu ak i malo stoji,
vise vidi neg` onaj pod brdom!"![]()
....a ljubav izjavljujem samo mom sinu i mom psu i skochi mishu
....Nije tema ali gde ste videli da su se kandidovali pojedini modovi koji su to postali u poslednje vreme.
nee
julijan je bio crnac

ma kako nema? evo... ja, na primer, imam vecu slobodu govora nego u skupstini... mada, mozda bi partija trebala da nadje i nekog drugog predstavnika umesto dzakija... mislim... jel znate kad pita sin tatu: tata, a jel si ti cigan? tata kaze: jesam, sine... i cigance opet pita: i mama i baka i seka su cigani? a tata opet kaze: jeste, sine... svi smo cigani... i posle sin pita: znaci, ako smo cigani, mi navijamo za zvezdu? a tata mu kaze: ne, sine... toliki cigani ipak nismo... ha haha... kako jaka fora...

pisao pismo moderatorima
valjda to tako ide
ne znam koj' cu q ja ovde, kad me to sve uopste ne interesuje...
malo mi se zgubidani,
a samo ovde se nesto desava
Ma nije ni bitno..svako moze napisati..ali na osnovu cega ce postati to je znak ?

koliki ti je glavic? znaci, po inteligenciji![]()
Ma nije ni bitno..svako moze napisati..ali na osnovu cega ce postati to je znak ?
Jel treba da odgovorim na ovo pilence![]()

ma ima svega...pih
ti s' ona sa stomakom![]()
ma ima svega...
al` ako krenem da nabrajam, pokupicu sve funkcije...
bicu glavno moodo.![]()