DA STE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moderator :D
sta bi ste prvo uradili? koga bi ste izbacii sa foruma, koga stavili za svoju desnu ruku, za licnog savetnika, astrologa ili kako vec hocete? koga bi ste imenovali za svog zamenika? koga za asistenta? koga bi ste odmah poceli da muvate kako bi ste iskoristili visoku funkciju i ogrebali se za nesto slatko? koga bi ste odmah poceli da maltretirate kako bi sam nestao u vidu magle?
kome bi ste izjavili ljubav jer: "ko na brdu ak i malo stoji,
vise vidi neg` onaj pod brdom!" :mrgreen:

ma imam dosta funkcija u real life i ne fali mi jos koja.....ne volim likove (a njih bi odstranila sa foruma nezavisno od funcije na istom) koji vredjaju i koji se kace za sitnice a i one koji ne tolerisu drukcija misljenja i ukuse...onog koga cu da muvam, muvam i kao obican korisnik, za to mi ne treba funkcija :mrgreen:....a ljubav izjavljujem samo mom sinu i mom psu i skochi mishu :lol:....

pisao pismo moderatorima
valjda to tako ide
ne znam koj' cu q ja ovde, kad me to sve uopste ne interesuje...

malo mi se zgubidani,
a samo ovde se nesto desava

ma kako nema? evo... ja, na primer, imam vecu slobodu govora nego u skupstini... mada, mozda bi partija trebala da nadje i nekog drugog predstavnika umesto dzakija... mislim... jel znate kad pita sin tatu: tata, a jel si ti cigan? tata kaze: jesam, sine... i cigance opet pita: i mama i baka i seka su cigani? a tata opet kaze: jeste, sine... svi smo cigani... i posle sin pita: znaci, ako smo cigani, mi navijamo za zvezdu? a tata mu kaze: ne, sine... toliki cigani ipak nismo... ha haha... kako jaka fora...

ma kako nema? evo... ja, na primer, imam vecu slobodu govora nego u skupstini... mada, mozda bi partija trebala da nadje i nekog drugog predstavnika umesto dzakija... mislim... jel znate kad pita sin tatu: tata, a jel si ti cigan? tata kaze: jesam, sine... i cigance opet pita: i mama i baka i seka su cigani? a tata opet kaze: jeste, sine... svi smo cigani... i posle sin pita: znaci, ako smo cigani, mi navijamo za zvezdu? a tata mu kaze: ne, sine... toliki cigani ipak nismo... ha haha... kako jaka fora...
:lol: :lol: :lol: :lol:

e jest` smeshno.

a sto ne bi smo, kao u nekim crnackim plemenima uradili sledece:
forumas sa najvecim penisom- poglavica
forumasica sa najvecim sisama- glavna i odgovrna urednica
forumas sa najvecim stopalima- vrac
forumasica sa najvecim zubima- izvrsni producent

itd :P

a, cisto balansa radi... odvede navijac Partizana buldoga na utakmicu protiv bezanije... i, da Partizan gol, buldog napravi salto unapred... da Partizan drugi a buldog napravi salto unapred pa unazad... gledaju ostali navijaci... da Partizan treci, a buldog napravi trostruki salto... i pitaju sad vlasnika tog kera: je li, 'leba ti, ako se ovako raduje kad damo gol bezaniji, sta onda radi kad damo gol zvezdi? a vlasnik kaze: ne znam, imam ga tek tri godine...
mada mi ovaj uopste nije smesan... i trajace do sutra... najvise...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back