DA STE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije mi to palo na pamet..nebitno..stvar je u tome sto su neke bas nekompetentne osobe na pojedinim pdfima i sto daju opomene za nesto od ranije..pod razlogom navodeci neke nebuloze..da ne ulazimo u to koga i kakve psovke tolerisu.

mislim, gde si ti pravde video pa je sad ocekujes i tu? naravno da se primecuje pristrasnost, ali kao i mnoge nije da me je briga....sve je ovo zabava i ko je shvati previse ozbiljno u mutnim je vodama....:cool:

mislim, gde si ti pravde video pa je sad ocekujes i tu? naravno da se primecuje pristrasnost, ali kao i mnoge nije da me je briga....sve je ovo zabava i ko je shvati previse ozbiljno u mutnim je vodama....:cool:

Ma nema veze sa shvatanjem..samo se normalna osoba lose oseca kad je nepravda u pitanju..trebas zaobilaziti nekoga zato sto te ne kapira bzvz

...'otju ja ...jodlalaihuuuuuuu...:mrgreen:

cekaj polako, niste jos sve culi:P

kandidat za poglavicu mora da prodje odredjene testove. kandidat za velikog mooda mora jos vise testova i plus da pobedi svako malo moodo :lol:
e ako ga neko malo moodo pobedi, taj onda ide na stub mucenja8). jer nema sanse da bude veliko moodo ako izgubi od malog mooda. prema tome, kaci se na kolac.. ovaj, na stub mucenja :lol:

cekaj polako, niste jos sve culi:P

kandidat za poglavicu mora da prodje odredjene testove. kandidat za velikog mooda mora jos vise testova i plus da pobedi svako malo moodo :lol:
e ako ga neko malo moodo pobedi, taj onda ide na stub mucenja8). jer nema sanse da bude veliko moodo ako izgubi od malog mooda. prema tome, kaci se na kolac.. ovaj, na stub mucenja :lol:

nesto se na nesto nabija kako god okrenes

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back