Да сте тешки мазохиста по питању аутомобила који аутомобил би сте купили ? Мени је Honda Civic Type R купе из 2008-е недосањани сан.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa da se strmoglavis u tim godinamaRolere
Pa da me neguju medicinske sestrice….pa da se strmoglavis u tim godinama![]()
sve si isplaniraoPa da me neguju medicinske sestrice….
samo neiskusni.. mi znamo sta radimoNeko bi pomislio kakvi su perveznjaci ova dvojica….
Što mazohizam?Да сте тешки мазохиста по питању аутомобила који аутомобил би сте купили ? Мени је Honda Civic Type R купе из 2008-е недосањани сан.
![]()
Да сте тешки мазохиста по питању аутомобила који аутомобил би сте купили ? Мени је Honda Civic Type R купе из 2008-е недосањани сан.
![]()
ja bih onda verovatno uzeo ovako nešto:Да сте тешки мазохиста по питању аутомобила који аутомобил би сте купили ?
Bilo koji polovniДа сте тешки мазохиста по питању аутомобила који аутомобил би сте купили ? Мени је Honda Civic Type R купе из 2008-е недосањани сан.
![]()
K glava, velika nesreća u najavi. Ni pre 20 god nisu znali da naprave a tek danas?ja bih onda verovatno uzeo ovako nešto:
![]()
https://www.kleinanzeigen.de/s-anze...kennzeichen-wertgutachten/2933865184-216-4633
lik u oglasu kaže da je auto 2 godine kod njega i za to vreme je lista od jedno 20 delova koje je menjao i narednog vlasnika čeka verovatno bar još toliko da ulaže... dakle teški mazohizam je imati takav auto, ali kao što kažeš.... "nedosanjani san", mada toliki mazohista baš nisam, tako da verovatno 100cc neću nikad kupiti![]()
kakva bre K-glava pre 20 god.?! još početkom '90-ih su svi prešli na elektronsko ubrizgavanje goriva, K-glava se ne koristi već 35 godina!K glava, velika nesreća u najavi. Ni pre 20 god nisu znali da naprave a tek danas?