Da ste političarke, kakav bi skandal napravile?

Isto ko naziv teme .

Zamisli sok da se probudim kao postena politicarka u zmijskom leglu...kakav bi to skandal bio za moje kolege!

Skupstina bi u paklenom ognju eksplodirala, Mestrovicevi konji bi obezglavljeno pojurili ka Pionirskom parku, iz hobitskih rupa bi poletele kamenice skrivene negde oko poslednjeg mitinga, studenti pred starosnom penzijom bi pojurili bacajuci juce primljene novcanice, predsednik bi izgoreo u plamenu na sportskoj terasi pod vrelim suncem pretvarajuci svoje muzevno telo u prah!

E, takav skandal bi proizvela mrva istine uz prisustvo Sotone u domacoj verziji Miltonovog raja.

Zamisli sok da se probudim kao postena politicarka u zmijskom leglu...kakav bi to skandal bio za moje kolege!

Skupstina bi u paklenom ognju eksplodirala, Mestrovicevi konji bi obezglavljeno pojurili ka Pionirskom parku, iz hobitskih rupa bi poletele kamenice skrivene negde oko poslednjeg mitinga, studenti pred starosnom penzijom bi pojurili bacajuci juce primljene novcanice, predsednik bi izgoreo u u plamenu na sportskoj terasi pod vrelim suncem pretvarajuci svoje muzevno telo u prah!
Je l bi bilo u redu da ja na balkonu pevam Đurđevdan uz ovu pirotehniku? ;)
E, takav skandal bi proizvela mrva istine uz prisustvo Sotone u domacoj verziji Miltonovog raja.

Je l bi bilo u redu da ja na balkonu pevam Đurđevdan uz ovu pirotehniku? ;)

Ne, ne, ne ti ces da recitujes na skupstinskim stepenicama, da mlatis u zanosu krstom i belim lukom da nas vecni oganj zaobidje i da kadis starlete koje u panici shvataju da ce im vatra zahvatiti ministarske silikone ili lazne diplome.

Neko drugi ce ih vec gadjati jajima dok trce...oprobane niske recepte ne valja menjati:).

Ne, ne, ne ti ces da recitujes na skupstinskim stepenicama, da mlatis u zanosu krstom i belim lukom da nas vecni oganj zaobidje i da kadis starlete koje u panici shvataju da ce im vatra zahvatiti ministarske silikone ili lazne diplome.

Neko drugi ce ih vec gadjati jajima dok trce...oprobane niske recepte ne valja menjati:).
Šta ti bi , ja mislio ti fina mlazna žena .

Šta ti bi , ja mislio ti fina mlazna žena .

Da nismo tako fine uletele bi na skupstinsko zasedanje poput podivljalih vodja pobunjenickog plemena i SKANDALOZNO rascerupale gospodina - gospodju za mikrofonom!
Lagerta, razume se, u kostimu seksi uciteljice!

Tada bi predsednik (koji u tom slucaju ne bi bio pretvoren u PRAH) video sta je skandal u ocima medjunarodnog LGBT centra koji i na njega ovako nejakog i virslastog prirodno racuna...secer i voda, secer i voda za predsednika!

Da nismo tako fine uletele bi na skupstinsko zasedanje poput podivljalih vodja pobunjenickog plemena i SKANDALOZNO rascerupale gospodina - gospodju za mikrofonom!
Lagerta, razume se, u kostimu seksi uciteljice!

Tada bi predsednik (koji u tom slucaju ne bi bio pretvoren u PRAH) video sta je skandal u ocima medjunarodnog LGBT centra koji i na njega ovako nejakog i virslastog prirodno racuna...secer i voda, secer i voda za predsednika!
Ovo je tako precizno i savršeno napisano, da ništa ne bih dodavala ;)

Back