Gravital
Domaćin
- Poruka
- 4.244
Isto ko naziv teme .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dade mi ideju... promenila bih nazive nekih ulica i trgovaZaustavila bih Srpskih vladara dok kuoujem cipele![]()

Meni je ideju dala DragicaDade mi ideju... promenila bih nazive nekih ulica i trgova![]()
Jao neee, nemoj molim te! Odreći ću te se! Sve sve samo to ne!Jel ti znaš ko sam ja? I te fore…
Ali moramJao neee, nemoj molim te! Odreći ću te se! Sve sve samo to ne!
NeobaveštenaMeni je ideju dala Dragica

Možeš i umereno fina.Ne smem da napisem krenula al opomenuli me moram biti fina![]()

Mene ne da bi u tom slučaju izbacili iz politike već bi me poslali u neki azil daleko od domovine.Snimila bih album iako ne znam da pevam
Ja bi spavala s presednikom I nesto bi mu uradila po cemu sam poznata ondak bi tu bio skandalMožeš i umereno fina.![]()
al samo za dobrobit ovog napacenog naroda
Hoćeš da kažeš da mi podnela žrtvu zarad sunarodnika?Ja bi spavala s presednikom I nesto bi mu uradila po cemu sam poznata ondak bi tu bio skandalal samo za dobrobit ovog napacrnog naroda
Hoćeš da kažeš da mi podnela žrtvu zarad sunarodnika?
To se zove pravi istinski patriotizam!

new money principUvela bih novi zakon u prosveti.
Svaki dolazak roditelja u školu van otvorenih vrata da se naplaćuje roditeljima, a svako kršenje pravila deteta se novčano kažnjava roditelj i to tipa... 100.000 din u proseku.
Za pitanje "Znaš ti ko sam ja?" pored novčane kazne ide i prinudni rad u gerijatrijskom domu, i to oba roditelja po smenama.
Što više .Jel mora samo jedan ili može i više?