rz brzotrz 1972
Poznat
- Poruka
- 7.160
Podrzavam proteste,ali Novak bi bio budala da izadje na blokade.Postoji mogucnost da se Novak danas pojavi u Novom Sadu i na taj nacin definitivno postane besmrtan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Podrzavam proteste,ali Novak bi bio budala da izadje na blokade.Postoji mogucnost da se Novak danas pojavi u Novom Sadu i na taj nacin definitivno postane besmrtan.
imamo..Boljeg ambasadora ni nemamo.
Autorska tema
Iskren odgovor. Da ste na mestu Novaka Djokovica koji je na zalasku karijere i ima odlicnu priliku da okupi celu opoziciju oko sebe i kandiduje se za predsednika drzave - moja prognoza je da bi on ubedljivo odneo najveci procenat glasova od svih ostalih opozicionara.
Drugo, ne verujem da bi odmah i pobedio na prvim izborima ali verujem da ne bi bio daleko. Kljucna bi bila podrska televizije, spoticanje od strane sluzbi itd.
U roku od 2-3 godine dajem mu najveci procenat glasova i pobedu na izborima za predsednika.
E sada kljucno: Da ste vi na mestu Novaka Djokovica, koji ima novac da se penzionise i uziva ostatak svog zivota, radi samo ono sto ga interesuje, ono sto voli - da li bi potrosili svoje vreme, energiju, najbolje godine na Srbiju kojoj je potrebno minimum jednu deceniju da izadje na pravi put? Znaci ne mozete je popraviti niti za dva mandata.
Moj odgovor je - JA NE BIH.
Brao..On je covek koji je uvek radio za sebe
Lexi, ti Novaka vidiš kao monarhistu?!!!Da sam Novak, pozvao bih narod da podrži obnovu monarhije. Ili još bolje, bio bih izabran za predsednika, pa sa te pozicije bavio se obnovom Kraljevine Srbije sa dinastijom Karađorđević.
Autorska tema
Iskren odgovor. Da ste na mestu Novaka Djokovica koji je na zalasku karijere i ima odlicnu priliku da okupi celu opoziciju oko sebe i kandiduje se za predsednika drzave - moja prognoza je da bi on ubedljivo odneo najveci procenat glasova od svih ostalih opozicionara.
Drugo, ne verujem da bi odmah i pobedio na prvim izborima ali verujem da ne bi bio daleko. Kljucna bi bila podrska televizije, spoticanje od strane sluzbi itd.
U roku od 2-3 godine dajem mu najveci procenat glasova i pobedu na izborima za predsednika.
E sada kljucno: Da ste vi na mestu Novaka Djokovica, koji ima novac da se penzionise i uziva ostatak svog zivota, radi samo ono sto ga interesuje, ono sto voli - da li bi potrosili svoje vreme, energiju, najbolje godine na Srbiju kojoj je potrebno minimum jednu deceniju da izadje na pravi put? Znaci ne mozete je popraviti niti za dva mandata.
Lexi, ti Novaka vidiš kao monarhistu?!!!
Da obnovi kraljevinu???
Valjda prvo treba da se obnove mostovi, fasade i putevi sa 4 sloja asfalta.![]()
Da sam Novak, pozvao bih narod da podrži obnovu monarhije. Ili još bolje, bio bih izabran za predsednika, pa sa te pozicije bavio se obnovom Kraljevine Srbije sa dinastijom Karađorđević.
On ne zna nista o politici.moze samo da bude predsednik sportskog saveza.Autorska tema
Ti mu kao obožavalac križeva opraštaš grljenja s Vučićem
Ne bih volela tome da svedocim.
Pamtim da je njegova porodica znala i kombinovala korist sa svakom vlascu.
Lepo je sto SADA podrzava studente...ali ipak je moje pamcenje malkice duze.
On je covek koji je uvek radio za sebe i nije nikada bio gadljiv na drustvo politicara.
Nema razloga menjati navike nakon svega.
Za mene je bio i ostao sjajan, fantastican teniser...ali nakon toga bih licno stavila tacku i na njega i njegovog "kosim ja, kosis ti" oca.
Znaju oni vrlo dobro sa kim su drugovali.
Znaju oni, a valjda znamo i mi.
Ако ништа друго, ово дефинитивно знаNole je infantilan, ne zna ni čemu služi vakcina.