Da ste na mestu Novaka Djokovica...

Autorska tema

Iskren odgovor. Da ste na mestu Novaka Djokovica koji je na zalasku karijere i ima odlicnu priliku da okupi celu opoziciju oko sebe i kandiduje se za predsednika drzave - moja prognoza je da bi on ubedljivo odneo najveci procenat glasova od svih ostalih opozicionara.

Drugo, ne verujem da bi odmah i pobedio na prvim izborima ali verujem da ne bi bio daleko. Kljucna bi bila podrska televizije, spoticanje od strane sluzbi itd.

U roku od 2-3 godine dajem mu najveci procenat glasova i pobedu na izborima za predsednika.

E sada kljucno: Da ste vi na mestu Novaka Djokovica, koji ima novac da se penzionise i uziva ostatak svog zivota, radi samo ono sto ga interesuje, ono sto voli - da li bi potrosili svoje vreme, energiju, najbolje godine na Srbiju kojoj je potrebno minimum jednu deceniju da izadje na pravi put? Znaci ne mozete je popraviti niti za dva mandata.

Moj odgovor je - JA NE BIH.

Ne bih volela tome da svedocim.

Pamtim da je njegova porodica znala i kombinovala korist sa svakom vlascu.
Lepo je sto SADA podrzava studente...ali ipak je moje pamcenje malkice duze.

On je covek koji je uvek radio za sebe i nije nikada bio gadljiv na drustvo politicara.
Nema razloga menjati navike nakon svega.

Za mene je bio i ostao sjajan, fantastican teniser...ali nakon toga bih licno stavila tacku i na njega i njegovog "kosim ja, kosis ti" oca.
Znaju oni vrlo dobro sa kim su drugovali.
Znaju oni, a valjda znamo i mi.

Novak je stavio do znanja da vidi i zna šta se dešava u Srbiji.
Pročitao je on i ove naše ljude u RS.
On je vrhunski sportista i za naše prilike bogat čovjek. Ne očekujete valjda da on sada ide u koloni sa demonstrantima i nosi transparent? Nije mu to potrebno. Jedino u slučaju da istupi veliki broj sportista...ali se to neće desiti. Vučić je mnoge kupio i zadužio. U tome je i najveći problem.

Autorska tema

Iskren odgovor. Da ste na mestu Novaka Djokovica koji je na zalasku karijere i ima odlicnu priliku da okupi celu opoziciju oko sebe i kandiduje se za predsednika drzave - moja prognoza je da bi on ubedljivo odneo najveci procenat glasova od svih ostalih opozicionara.

Drugo, ne verujem da bi odmah i pobedio na prvim izborima ali verujem da ne bi bio daleko. Kljucna bi bila podrska televizije, spoticanje od strane sluzbi itd.

U roku od 2-3 godine dajem mu najveci procenat glasova i pobedu na izborima za predsednika.

E sada kljucno: Da ste vi na mestu Novaka Djokovica, koji ima novac da se penzionise i uziva ostatak svog zivota, radi samo ono sto ga interesuje, ono sto voli - da li bi potrosili svoje vreme, energiju, najbolje godine na Srbiju kojoj je potrebno minimum jednu deceniju da izadje na pravi put? Znaci ne mozete je popraviti niti za dva mandata.

Nole je infantilan, ne zna ni čemu služi vakcina. Kako bi on mogao da bude predsednik ?
Čiji bi on bio predsednik ?

Znaš li šta bi mu mangupi radili ?
Drpali bi, pa ne bi znali šta je dosta.

Treba znati sa ministrima, opasni su to ljudi.

Lexi, ti Novaka vidiš kao monarhistu?!!!:hahaha::hahaha:
Da obnovi kraljevinu???
Valjda prvo treba da se obnove mostovi, fasade i putevi sa 4 sloja asfalta.:D
05:50:29_2022060205475447384_original_am-l.jpeg

Autorska tema

On ne zna nista o politici.moze samo da bude predsednik sportskog saveza.

Ne bih volela tome da svedocim.

Pamtim da je njegova porodica znala i kombinovala korist sa svakom vlascu.
Lepo je sto SADA podrzava studente...ali ipak je moje pamcenje malkice duze.

On je covek koji je uvek radio za sebe i nije nikada bio gadljiv na drustvo politicara.
Nema razloga menjati navike nakon svega.

Za mene je bio i ostao sjajan, fantastican teniser...ali nakon toga bih licno stavila tacku i na njega i njegovog "kosim ja, kosis ti" oca.
Znaju oni vrlo dobro sa kim su drugovali.
Znaju oni, a valjda znamo i mi.

Ko igra za raju i zanemaruje taktiku,
završiće ko fukara u poslednjem vratniku.

Back