Duskwood
Domaćin
- Poruka
- 3.356
Ne moze on je na prs u dupe sa Vucicem.Evo Đilas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne moze on je na prs u dupe sa Vucicem.Evo Đilas
Što ga onda pesničite u Vojvode Stepe, ako je na prs u pokret za državu i narod sa vucicemNe moze on je na prs u dupe sa Vucicem.
Znaš te detalje u sitna crevca ali te zato bune osnovne 2 + 2 stvari u ekonomici
Ta priroda neće još dugo ostati lijepa ako se stvari ne promjene.U Srbiji su mali porezi na nekretnine a Srbija ima lepu prirodu. Bolje da napravi vilu na Tari na primer nego negde na Alpima pa da ga oderu na porezu.
Sportisti često dolaze u posete predsednicima (po Americi je to, ja mislim, običaj) ... ali ne bih voleo iskreno da ga vidim u političkim vodama nego više u trenerskim da se nastavi teniska škola u Srbiji
Srbi vole u gradovima da se baškare tako da je priroda sigurna. Jedino što ruše silne zgrade po Beogradu i seju šut okolo Beograda, jedino to.Ta priroda neće još dugo ostati lijepa ako se stvari ne promjene.
odmah bi se razveo od zene ... nikakva je, ponasa se kao da je ona ta koja zaradjuje i igra tenis a u stvari obicna sponzorusa kojs ga vrti oko malog prstaDa ste na mestu Novaka Djokovica
Да ли су му онај синоћ натпис на дуксу они издиктирали на енглеском, или се он можда дрзнуо да то сам преведеJok, Sluzba su dezurni skup kancelarijskih parazita, koji zovu Novaka i tacno mu govore kog dana u minut sme da izadje sa podrskom za studente i protiv kopanja litijuma.
Kada oni procene, onda salju dozvolu i nalog Novaku, on nema sopstvenu slobodu izbora.
Ti mu kao obožavalac križeva opraštaš grljenja s VučićemDa sam na njegovom mestu ovde bi me samo u kovčegu doneli da me sahrane kada umrem u dubokoj starosti 100+ godina.
Šta su mu sve pisali autošovinisti u proteklih desetak godina , bruka and sramota.
Jaja Sofija više nikada neće biti crkva. Moja sućutПородица би потписала да неће давати никакве изјаве за јавност о мени нити икакве интервјуе,ишта преко мог имена а за било шта би се требало обратити под број један адвокатском тиму писаним путем.
Живели би ван Србије негде и не би свраћали ни овамо,ни у очеву Црну Гору ни у мајчину Хрватску те би се клонили политике лагано,једноставно.
Да,играла би за Србију али без доласка на ове просторе,ако се организује славље јављање преко видео бима ~ може,увек да се поздраве пратиоци посла који радим.Деца би била крштена одмах,учена да су Срби и сасечени непомјаникови утицаји од медитације,каменчића,гуруа,пирамида уз остале непомјаникове замке.
Хуманитарни рад да за Србе у Србији,БиХ,Хрватској,Северној Македонији и хде год да треба ако може,донирање обнављању имовине С.П.Ц.тамо где треба да али без икаквог петљања са политиком.
Да сам на његовом месту тако би урадила да склоним све од политике и себе од исте јер политика заправо не постоји већ је то рад обавештајних служби у које обичан човек не треба да се меша како би имао нормалан живот.
Svakim novim danom si sve blizi ludari. Nema ti spasa.Djokovic je kriv sto su ljubitelji tenisa u Srbiji najvece dno od ljubitelja tenisa u istoriji tog sporta.
Naravno, ne on direktno, ali tu masu idiota po Srbiji koju je probudio, koji su zgadili sport pravim ljubiteljima tenisa, to je legendarno.
A zasto ne i automehanicara, pekara, varioca...... Oni nisu ljudi? Sto se tice neskretanja sa puta, studenti su vec u jaruzi.Dosta nam je vođa. Treba nam čista ekspertska vlada uz nadzor studenata da nešto ne skrenu s puta.
Osecam da si ti jedan od tih novopecenih srpskih ljubitelja tenisa zbog Nola.Svakim novim danom si sve blizi ludari. Nema ti spasa.
Ko kaže da ne treba?A zasto ne i automehanicara, pekara, varioca...... Oni nisu ljudi? Sto se tice neskretanja sa puta, studenti su vec u jaruzi.
Plašim se da je i 4. osnovne nepremostiva prepreka za vas RuseDa sam na Nolovom mestu najpre bih završio bilo kakvu srednju školu.
Plašim se da je i 4. osnovne nepremostiva prepreka za vas Ruse
A kako bi on izveo Srbiju na pravi put? Mozda neke nove integracije sa komsijama?E sada kljucno: Da ste vi na mestu Novaka Djokovica, koji ima novac da se penzionise i uziva ostatak svog zivota, radi samo ono sto ga interesuje, ono sto voli - da li bi potrosili svoje vreme, energiju, najbolje godine na Srbiju kojoj je potrebno minimum jednu deceniju da izadje na pravi put? Znaci ne mozete je popraviti niti za dva mandata.
Moj odgovor je - JA NE BIH.
Sta ce mu, nije ni Tito bio skolovan.Da sam na Nolovom mestu najpre bih završio bilo kakvu srednju školu.