Da ste na mestu Novaka Djokovica...

Daleko bilo, sto dalje od strokave politike.

Season 3 Nbc GIF by Law & Order

Jok, Sluzba su dezurni skup kancelarijskih parazita, koji zovu Novaka i tacno mu govore kog dana u minut sme da izadje sa podrskom za studente i protiv kopanja litijuma.

Kada oni procene, onda salju dozvolu i nalog Novaku, on nema sopstvenu slobodu izbora.
Да ли су му онај синоћ натпис на дуксу они издиктирали на енглеском, или се он можда дрзнуо да то сам преведе :think: :mrgreen:

Породица би потписала да неће давати никакве изјаве за јавност о мени нити икакве интервјуе,ишта преко мог имена а за било шта би се требало обратити под број један адвокатском тиму писаним путем.
Живели би ван Србије негде и не би свраћали ни овамо,ни у очеву Црну Гору ни у мајчину Хрватску те би се клонили политике лагано,једноставно.
Да,играла би за Србију али без доласка на ове просторе,ако се организује славље јављање преко видео бима ~ може,увек да се поздраве пратиоци посла који радим.Деца би била крштена одмах,учена да су Срби и сасечени непомјаникови утицаји од медитације,каменчића,гуруа,пирамида уз остале непомјаникове замке.
Хуманитарни рад да за Србе у Србији,БиХ,Хрватској,Северној Македонији и хде год да треба ако може,донирање обнављању имовине С.П.Ц.тамо где треба да али без икаквог петљања са политиком.
Да сам на његовом месту тако би урадила да склоним све од политике и себе од исте јер политика заправо не постоји већ је то рад обавештајних служби у које обичан човек не треба да се меша како би имао нормалан живот.
Jaja Sofija više nikada neće biti crkva. Moja sućut ;)

E sada kljucno: Da ste vi na mestu Novaka Djokovica, koji ima novac da se penzionise i uziva ostatak svog zivota, radi samo ono sto ga interesuje, ono sto voli - da li bi potrosili svoje vreme, energiju, najbolje godine na Srbiju kojoj je potrebno minimum jednu deceniju da izadje na pravi put? Znaci ne mozete je popraviti niti za dva mandata.
Moj odgovor je - JA NE BIH.
A kako bi on izveo Srbiju na pravi put? Mozda neke nove integracije sa komsijama?
Da sam na Nolovom mestu najpre bih završio bilo kakvu srednju školu.
Sta ce mu, nije ni Tito bio skolovan.

Back