...ozenili devojku koja je srpkinja.
Ako ne koji su razlozi za to.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
el_fatih:Musliman smije ozeniti samo jevrejku ili krsćanku ali ne i bilo koje vjere.Zasto???? Pa zato sto su i krsćanstvo i jevrejstvo prije iskrivljenja bile vjere koje su vjerovale u Allaha (ili bar njihovi narodi ) a nisu se ni zvale tako!!!!! Pa zato:
O SLJEDBENICI KNJIGE DOĐITE DA SE OKUPIMO OKO JEDNE RIJECI VAMA I NAMA ZAJEDNICKE DA PORED ALLAHA DRUGE BOGOVIMA NE SMATRAMO I DA JEDNI DRUGE BOGOVIMA NE DRZIMO A AKO ONI ODBIJU TI RECI :BUDITE SVJEDOCI DA SMO MI MUSLIMANI.
http://www.geocities.com/fukara2/predznaci.html
saska_bgd:...ozenili devojku koja je srpkinja.
Anonymous:saska_bgd:...ozenili devojku koja je srpkinja.
Ja postujem svaku vjeru, ali mislim da to vise nece biti tako lako kao nekada. Sada su drugacija vremena i nista vise nije kao prije niti ce ikad biti. Samo kad se sjetim rata......... :?
saska_bgd:...ozenili devojku koja je srpkinja.
Devilish Dog:ПУШИ ГА ТУРЧИНЕ
СРБИЈА ДО ТОКИЈА !!!
[/u][/i][/b]
Hajde El-Fatih, reci mi koja je vera najstarija i obraduj me, pošto ja ne znam. Svakako, verujem da će tvoja tvrdnja biti potkrepljena valjanim činjenicama.el-fatih:neki zaista ne zbnaju koja je vjera najstarija aaaaaaaa e zaista si neupucen jarane
saska_bgd:Drago mi je sto ipak jos uvek ima normalnih ljudi koji coveka ne cene po tome kako se krsti, klanja ili sl.
klio:SAMO SE PITAM KOJI NEVERNICI MOGU PISATI DA SU PRIPADNICI DRUGIH RELIGIJA IDIOTI
Hvala na savetuSizif:klio:SAMO SE PITAM KOJI NEVERNICI MOGU PISATI DA SU PRIPADNICI DRUGIH RELIGIJA IDIOTI
Dečko, zbunio si se. Rekao sam da su idioti oni koji ljude cene prema ličnoj karti, što je metafora za klasifikaciju ljudi prema rasi, religiji, nacionalnosti i slično. A koliko vidim i ti si isto protiv toga.
Takođe, kompjuteri podržavaju i mala slova, probaj - lepo izgledaju.
klio:SAMO SE PITAM KOJI NEVERNICI MOGU PISATI DA SU PRIPADNICI DRUGIH RELIGIJA IDIOTI,ITD.PA VI DA VERUJETE U BOGA POSTOVALI BISTE I TUDJE RELIGIJE.NIJE BITNO KAKO SE ZOVES JER IME NE CINI COVEKA.
ZAR TI POJEDINCI NE SHVATAJU DA JE VREME NACIONALIZMA I SOVINIZMA PROSLO?I STVARNO JE ZALOSNO DA JEDAN MLAD COVEK KOJI STUDIRA POMINJE TAKVE IZRAZE!PA KO JE IZGUBIO NEKULTURU DA JE TAJ NEKI MORON NADJE??? POSTO NEKI POJEDINCI PUNO POMINJU POLNE ORGANE,VEROVATNO IM MUSKOST NIJE JACA STRANA.
BY THE WAY,KOLIKO JE ISPRAVNO RECI HRISCANKA ISTO TOLIKO JE ISPRAVNO RECI KRSCANKA.
Goste, zaista je divno što si deo tvoje mudrosti podelio sa nama smrtnicima. Još da si i ime ostavio, pa da znamo kome da se zahvaljujemo.Anonymous:Vreme nacionalizma nikad neće proći dečače! Koju naciju to prođe zaboravlja svoje vrednosti. Sam pojam ``naciolaista`` je sama po sebi POZITIVNA osobina.
A što se tiče ispravnosti u govoru oko toga Hrišćanka ili Kršćanka NIJE isto. I nemoj iznositi gluposti sa kojima nisi upoznat, a time smatraš da veliku pamet prosipaš.
...Pa hajde JARANE otvori nam oci pa nam reci koja je to religija najstarija i mene to zanima kao i Sizifael-fatih:neki zaista ne zbnaju koja je vjera najstarija aaaaaaaa e zaista si neupucen jarane
Sergej:Sergeju brate ne krivim te nisi jedini koji tako misli koji je neupucen pitam se da li ti uopste znas da Isus nije nikada tezio da na zemlji uspostavi Hriscanstvo i nikada sebe nije nazivao Hriscaninom. Rec Hriscanstvo se samo tri puta spominje u danasnjem Novom Zavetu. Prvi put su je upotrebili pagani i jevreji(zidovi) u Antiohiji oko 43. a.d. puno posle nego je Isus napustio zemlju. Pogledaj Djela Apostolska, 11:26el_fatih:Musliman smije ozeniti samo jevrejku ili krsćanku ali ne i bilo koje vjere.Zasto???? Pa zato sto su i krsćanstvo i jevrejstvo prije iskrivljenja bile vjere koje su vjerovale u Allaha (ili bar njihovi narodi ) a nisu se ni zvale tako!!!!! Pa zato:
O SLJEDBENICI KNJIGE DOĐITE DA SE OKUPIMO OKO JEDNE RIJECI VAMA I NAMA ZAJEDNICKE DA PORED ALLAHA DRUGE BOGOVIMA NE SMATRAMO I DA JEDNI DRUGE BOGOVIMA NE DRZIMO A AKO ONI ODBIJU TI RECI :BUDITE SVJEDOCI DA SMO MI MUSLIMANI.
http://www.geocities.com/fukara2/predznaci.html
|``...I najpre u Antiohiji nazvase ucenike hriscanima.``
Dalje, upotrebio je kralj Agrippa II uobracanju Pavlu u Delima Apostolskim 26:28 ``A Agrippa rece Pavlu: ``Jos malo pa ces me nagovoriti da budem hriscanin.``
Dakle rec hriscanin su upotrebljavali neprijatelji pre nego li prijatelji. I konacno je upotrebio Petar u svom pismu da utesi(olaksa) vernicima; Petar, 4:16: `` Aako li ko postrada kao hriscanin neka se ne stidi...``
Tako da je zabluda da je prvi musliman na zemlji Muhamed a.s. nego Abraham(Ibrahim) koji je bio potpuno pokoran Allahu. Ali je Islam kao nacin zivota bio objavljen i ostalim poslanicima prije Abrahama, kao Adamu i Nuhu. Od tada se Islam sledi kao nacin zivota za celo covecanstvo.
I ako nisi znao ime Allah nije samo kod muslimana, u arabiji postoje pravoslavci koji Boga isto nazivaju Allah jer to na arapskom to upravo znaci. 8)
hahaahahaha ti si duhovit dečko moram ti priznati.
Kao prvo ne kaže se Kršćanku nego Hrišćanku,
Kao drugo opšte je poznato da je Islam najmlađa religija, a pričaš o nekim nebulozama da su Hrišćani prvo bili islamisti pa prešli u Hrišćanstvo, haahahahahahahah