Da ste muškarac kako bi ste....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A da li si tako promiskuitetna sada - tj. kao zena? U cemu je razlika, ako nisi? Pitam te jer sam i ja razmisljala o tome da li bih se vise kresala da sam muskarac, i jos uvek ne znam...

Izvini Maslacak,tek sam sad ovo videla. Ne znam,niko me do sada nije nazvao promiskuitetnom :) Jedino sto sam dosta spontana -kad nekog zelim,onda obicno ne oklevam,kad vidim nekog ko mi privuce paznju ja mu odmah pridjem-bilo u clubu, na stanici..Tu mogu biti malo opsesivna...:roll: Ali ne bih bila s dva tipa istovremeno,jer mi se to cini nekako...Sebicnim? U smislu da samo zelim da mene zadovolje, and I don't go like that... I jedino sto sam dosta fizicka osoba-to bih bila i da sam musko. Al' da sam musko nikad ne bih mogao da iskoristim devojku,u smilsu da je sva sredjena , nema bram mozga,a ja da zelim samo jedno...I ne bih nikad bio sa lakom. Nadam se da nisam oduzila...

Da sam Muskarac.. sve bi zene redom okrenula i niko mi ne bi rekao da sam k.urva vec da sam macho i j.ebac..hvalila se kako mi je **** veliki,kako sam najbolji ebac..i pila bi punoo vode kako bi mogal makar na jedan dan da piskim stojeci...:lol:

Da sam Muskarac.. sve bi zene redom okrenula i niko mi ne bi rekao da sam k.urva vec da sam macho i j.ebac..hvalila se kako mi je **** veliki,kako sam najbolji ebac..i pila bi punoo vode kako bi mogal makar na jedan dan da piskim stojeci...:lol:
ybga.
priroda to njima sredila lepo - ne morash da pijesh mnogo vode da bi pishkila. :(

daaa.... pishkila bi i ja stojeci...
i igrala bih se sa jajima non stop. :D

ybga.
priroda to njima sredila lepo - ne morash da pijesh mnogo vode da bi pishkila. :(

daaa.... pishkila bi i ja stojeci...
i igrala bih se sa jajima non stop. :D

pazi..kada nema zene koja nije pozelela makar na jedan dan da moze da piššš..stojeci.:)
Ustvari ..zene sta bi radile da ga imate na jedan dan..?
Jos bolje..sta bi radile da imate izuzetno mali na jedan dan..?

Procitah u novinama muskarac pretukao zenu?? Eeee da sam muskarac nikad to ne bih uradio jer onda i nisam musko kad bijem nekog slabijeg od sebe a pogotovo zenu to je tako jadno!

I naravno da piskim stojeciiiiiiii!:D Onda bih masturbirao u kupatilu dok nesvrsim cisto da vidim kakav je to osecaj kod njih;)
A sto se seksa tice...hm... pa trudio bih se da dominiram ali bih se i trudio da joj udovoljim.

Ne znam da l’ je neko od vas gledao film THE HOT CHICK (http://img161.imageshack.us/my.php?image=hotchicknf3.jpg), monogo interesantan film igrom slucaja ona biva zarobljena u muskom telu, a on u zenskom, pogledajte kako su se snasli film je stvarno super:D

Back