Sta bi napravili umesto ovog solitera da ste ga vi kupili ' na sta bi dali pare (šaljiva je tema,da se zna ).
Poslednja izmena:
A meni?А ресторан у средини Југославу Чварку.
Поставио бих те за извршну директорку кориде у Бакићима.A meni?![]()
Ostavio bi takvu, za primer ostalim privrednicima.Pogledajte prilog 1293450
Sta bi napravili umesto ovog solitera da ste ga vi kupili ' na sta bi dali pare (šaljiva je tema,da se zna ).
А ти мени? 🐼A meni?![]()
Postavila bih te za šefa obezbjeđenja
Ma nemojCirkus biram..🤗
Po kosmosu šašavo da mogu da djiram.Boje purpurne samo da nosim.
Zemljom da gazim nogama bosim.
Da volim srcem celim. Sreću i osmehe
putem da delim.Pesmom prkosim danima tmurnim i sivim,
a od zagrljaja i ljubavi
da živim. ✨
Cirkus bi otvorila 🤗
Ту бих ставио неки добар бизнис из своје бранше и запослио бих људе, да могу да раде и зараде за своју породицу, фирма би ми правила профит, а ја бих профит даље улагао у нове послове, нпр. куповину Београђанке или неке треће репрезентативне зграде у којој бих отворио нови бизнис, запослио нове људе, још више профитирао и тако у круг до краја света и века.
Cirkus je izgubio na važnosti...Cirkus biram..🤗
Po kosmosu šašavo da mogu da djiram.Boje purpurne samo da nosim.
Zemljom da gazim nogama bosim.
Da volim srcem celim. Sreću i osmehe
putem da delim.Pesmom prkosim danima tmurnim i sivim,
a od zagrljaja i ljubavi
da živim. ✨
Cirkus bi otvorila 🤗
Za sanjare nije izgubio na vaznosti...Cirkus je izgubio na važnosti...
Ljudi odu u cirkus i najviše blenu u sopstveni fon. Bioskopi još nisu toliko...
Kakav šou bi izvela?
Gledah sad akrobatkinje iz Mongolije i akrobate iz Poljske(4 i 2), uz muziku i ples...
vertikalni stadionSta bi napravili umesto ovog solitera da ste ga vi kupili ' na sta bi dali pare (šaljiva je tema,da se zna ).
više magarac koji zabavlja druge majmune...Za sanjare nije izgubio na vaznosti...
Sanjari vide svet obojeno
i kad bogovi nagovestavaju sumrak. Napisala sam u svom postu..ništa zarada ništa biznis...Sanjari vide stvari u mekoj sumaglici proletnjeg dana ili u crvenoj vatri dugih zimskih večeri. Neki od nas dopuštaju da takvi snovi umru, ali drugi se brinu o njima i štite ih, neguju u lošim danima, sve dok ih ne dovedu na sunce i svetlo koje uvek dolazi onima koji se iskreno nadaju da će se njihovi snovi ostvariti..
Nek fon ostave kod kuce i nek se posvete tom sadrzaju za koji su platili kartu..Cirkus je izgubio na važnosti...
Ljudi odu u cirkus i najviše blenu u sopstveni fon. Bioskopi još nisu toliko...
Kakav šou bi izvela?
Gledah sad akrobatkinje iz Mongolije i akrobate iz Poljske(4 i 2), uz muziku i ples...