Decenijama nam je najveca uvreda sto smo mali pa se upinjemo kao niska osoba koja se propinje na prste i glasno govori ne bi li se umesala u razgovor.
Mesamo se tamo gde ama bas nikavog razloga za nase mesanje nema. I onda poturimo svoj tur a mali po turu dobije lako. Em nema ko da ga brani em nema snagu sam da se brani.
Posle nam bude djavo kriv pa se zalimo kako nas niko "ne voli"...kao da neko treba u politici stvarno da voli.
Sankcije treba da budu pitanje politicke a ne emotivne odluke. Hirurg operise i gadne stvari, to je coveku posao. Politicar, makar u teoriji, ima obavezu da donese najbolju odluku po buducnost svoje zemlje.
Moraju se stvari racionalizovati i staviti na kantar. Koliko kosta doneti sankcije a koliko kosta ne doneti sankcije.
Ljubav cuvati za muza i zenu.
Ovako izgubljeno, levo i desno, uz cara i protiv cara, sa EU i bez EU...delujemo pomalo sasavo...kud svi tu i ti i beri svoju brigu a ne svetsku...dao bog svojih briga imas za izvoz...
To su ti kompleksi malih nacija, svi gledaju Bajdena, Putina, Erdogana, svi bi oni malo kao pomenuta trojka. Suštinski umesto da se izmičemo što više, mi se mesecima busamo kao da jedva čekamo da dođe neko da nas pita da mi kažemo šta mislimo o ovom sukobu i kakvi će nam potezi biti. Delujemo mi kao malo dete koje je napravilo sranje, ali umesto da ćuti ono još stoji pored roditelja i ushićeno ih gleda da oni pitaju "šta je bilo?".
Upravo to, Milo je odavno shvatio da se sa rogatima nije dobro bosti, kao i Hrvati, rade ljudi šta im se kaže, gledaju da to malo urede za sebe koliko mogu i gledaju isključivo svoja posla. Kad je Milo prvi uveo sankcije Rusiji, mi ga ovde proglašavali ovakvim i onakvim, kao kakva gnjida i slično, a sad dođeš u paradoks da odeš u Budvu npr i čuješ ruskog isto koliko i našeg. Veruj mi više Rusa i Ukrajinaca ima u CG nego u Srbiji, znači da tu svako gleda gde mu je udobnije i bolje, jedino se glupi Srbi i dalje busaju u DA MI VAMA KAŽEMO...
I stalno se igra na to "ne volimo ili volimo ovog političara", nema šta da te volim, radi svoj posao nisi mi devojka...