Da Srbija sutra postane punopravni član EU ...

Da li bi ostali u Srbiji ili biste se odselili u neku drugu zemlju?

• Ukupno glasova
    24
Ako si pažljivo pratio snimak, čuo si da nigde, ama baš nigde
nije obećao nikakvu "krv do kolena".
Sem ako ne misliš da bi oni kojima je poručio da mogu da mu.....
da bi oni u toj eksplicitnoj radnji malo jače zagrizli njegov....
i onda bi bilo "krvi do kolena"?
Ah, da, žabi do ramena.

Ако пажњиво прочиташ горе написано ... Не каже се да у снимку има 'крви до колена'.. већ се само каже да

када има таквога оралторства у 'војеводе' ...на том једном снимку ...

и други снимак постоји ...о 'крви' .. а који технички нијеприказан веч само оралторски

Апропо 'веровања' у снимке

Има ли снимак да АВ се смеје и да сви лажу како се смеје или нема.. или ћемо се вадимо на 'таблоиде'

Ако пажњиво прочиташ горе написано ... Не каже се да у снимку има 'крви до колена'.. већ се само каже да

када има таквога оралторства у 'војеводе' ...на том једном снимку ...

и други снимак постоји ...о 'крви' .. а који технички нијеприказан веч само оралторски

Апропо 'веровања' у снимке

Има ли снимак да АВ се смеје и да сви лажу како се смеје или нема.. или ћемо се вадимо на 'таблоиде'

Ako bi se vratio na postove 98 i 99 ove teme, video bi da si taj snimak postavio da bi mi dokazao da je on baš to na taj način rekao.
E, upravo ta nedoslednost u tvrdnjama je ono što daje vetar u jedra ovoj vlasti.
Mora se baratati činjenicama.
Što bi reko jedan od mojih omiljenih repera bijelih, Tom MacDonald,
"Facts not Feelings".
No, da ne davimo sad ljude izjavama drVojče.
Ako bi prihvatio moj savet...
ne dozvoli da ti lične afilijacije odvuku pažnju.
Želje su jedno, činjenice drugo.
Fokusiranje na problem ti može doneti rešenje.

1. анкета је смешна
2. ниједна нова чланица неће бити пуноправна тј неће имати право улагања вета на одлуке ЕУ администрације у Бриселу
1. ne postoje nikakve nove članice. Jedino još Crna Gora može da uđe i to je to
2. Srbija ne ispunjava ni najosnovniji uslov za članstvo u EU, a to je volja građana. 70% Srba ne žele u EU i tu se priča završava.

1. ne postoje nikakve nove članice. Jedino još Crna Gora može da uđe i to je to
1.лапрдање
2. што се тиче другог дела констатације на основу чега је тврдња јел био некад референдум, у скупштини 90% странака које су за чланство Србије у ЕУ

Ako bi se vratio na postove 98 i 99 ove teme, video bi da si taj snimak postavio da bi mi dokazao da je on baš to na taj način rekao.
E, upravo ta nedoslednost u tvrdnjama je ono što daje vetar u jedra ovoj vlasti.
Mora se baratati činjenicama.
Što bi reko jedan od mojih omiljenih repera bijelih, Tom MacDonald,
"Facts not Feelings".
No, da ne davimo sad ljude izjavama drVojče.
Ako bi prihvatio moj savet...
ne dozvoli da ti lične afilijacije odvuku pažnju.
Želje su jedno, činjenice drugo.
Fokusiranje na problem ti može doneti rešenje.

Имаш видео у коме се смеје ..и сутрадан каже да се нико није смејао ..И ти мени о чињеницама причаш ....

Хвала на савету .

Више верујем видео снимку

Теби нису проблем видеом доказани лажови

Орбан је направио шта треба када је требало да направи. Ми нисмо. Ми смо трчали уназад.
Мађарска има право вета. У ЕУ и у Нато, на пример.

А ми само гунђамо ово-оно.
I posto im je bio kamicak u cipeli proglasili su ga autokratom i upregli kuso i repato da ga skinu sto ce se najerovatnije i desiti. Tako da je ta mogucnost samo teoriskog znacaja , jedna nemoguca mogucnost koja postoji tek da se kaze; "Pa gledajte vi ste ravopravni sa nama, imate mogucnost i veta koje samo ako poludite mozete iskoristiti".

1.лапрдање
2. што се тиче другог дела констатације на основу чега је тврдња јел био некад референдум, у скупштини 90% странака које су за чланство Србије у ЕУ
Ne mora da bude referendum. Srbija je jedini kandidat za članstvo u kojem većinska populacija ne želi u EU što pokazuju sva istraživanja od 2015. na ovamo.

I posto im je bio kamicak u cipeli proglasili su ga autokratom i upregli kuso i repato da ga skinu sto ce se najerovatnije i desiti. Tako da je ta mogucnost samo teoriskog znacaja , jedna nemoguca mogucnost koja postoji tek da se kaze; "Pa gledajte vi ste ravopravni sa nama, imate mogucnost i veta koje samo ako poludite mozete iskoristiti".
У скорије време сам видео разне најаве "скорих преврата" који се нису догодили.

Ако Мађари буду довољно блесави да скину Орбана, следи им цео комплет мера - очерупаће им паре и војну опрему ради Украјине, понудиће им скупе енергенте и увалиће им којекакве мигранте.
Довољно да Мађари за годину дана "полуде" и изнуде нове изборе.

И у чему је Орбан тако лош? Није му могуће издиктирати да је рат против Руса једино што може да постоји... и то је неопростив прекршај?

Ne mora da bude referendum. Srbija je jedini kandidat za članstvo u kojem većinska populacija ne želi u EU što pokazuju sva istraživanja od 2015. na ovamo.
На референдуму ни не мораш да имаш целих 50% бирача за нешто... Свакако неће сви гласати, па је довољно и укупних 40% за према 30% против, на пример.

Забрини се када број оних који су јасно против надмаши број оних јасно за.
Либерална политика се овде ионако није примила. Ако се не може имати ни економска корист од ЕУ... кој' ћемо ми тамо?

Pravda za lokalne diktatore i autokrate i njihove suverenitete!!!

Cuvajmo suverenitet lokalnog bandita kao zenicu oka svoga, to je nezavisnost!!!

Koja država je imala referendum za ulazak u EU? Ali nijedna država nije imala kao Srbija većinski javno mnjenje protiv ulaska.
Koja drzava je imala referendum za visinu stope PDV-a?

Koliko gradjana Srbije zeli da PDV bude 5%, a koliko 20%, zasto nemamo referendum o tome?

Ti imas PDV 20% u drzavi gde 90% gradjana zeli da PDV bude 5%.

Koja država je imala referendum za ulazak u EU? Ali nijedna država nije imala kao Srbija većinski javno mnjenje protiv ulaska.
Кога су хтели, угурали су у ЕУ макар и неспремне.

Ствар је покоравања (и понижења) а не стандарда.

Ако можемо без понижења, ок. Ако не... Ако им је бољи "руско-кинески шалтер" у близини, онда нека тако буде.
Не може да постоји политички вакуум.

Koliko gradjana Srbije zeli da PDV bude 5%, a koliko 20%, zasto nemamo referendum o tome?

Ti imas PDV 20% u drzavi gde 90% gradjana zeli da PDV bude 5%.
Можемо да имамо референдум, али не о висини пореза... Главно питање је оријентације на више приватног или више државног. Хоће рећи пензије, школство, здравство...

Хоћемо лепе пеннзије? Ок.
Хоћемо и студирање бесплатно? Ок.
Хоћемо известан порез на плату и после тога да не доплаћујемо здравство? Може и то.

И онда то да се направи од малецког пореза и можда смањених акциза... Е па не може.

Негде ће морати да се пресече ако хоћемо ниске порезе.
Мање пензије?
Државно школство до средње школе а студирање приватно?

Све врсте решења постоје.

Кога су хтели, угурали су у ЕУ макар и неспремне.

Ствар је покоравања (и понижења) а не стандарда.

Ако можемо без понижења, ок. Ако не... Ако им је бољи "руско-кинески шалтер" у близини, онда нека тако буде.
Не може да постоји политички вакуум.
Kao recimo državu našeg istočnog suseda, sa kojom se, uzgred budu rečeno naš kolega forumaš identifikuje…

Back