Da Srbija sutra postane punopravni član EU ...

Da li bi ostali u Srbiji ili biste se odselili u neku drugu zemlju?

• Ukupno glasova
    24
Trebamo uci u EU jer nam je vlada blago receno r*tardirana i bukvalno ne mogu sraf da zavrnu a da nam to ne uradi i plati EU

E sad pametnija vlast bi razvila domacu industriju i drzala resurse u svoje ruke i tako dala EU razlog da nas prime kao punopravne clanove, al posto nad nama vladaju nepismeni kreteni koji rade samo kriminal nema nam druge opcije nego da nam sefuju dok ne budemo normalni
... само када бисмо излазили на море и могли да тргујемо слободно. Овако... то није могуће извести.

То ти је једна од згодних чињеница за одвајање ЦГ од нас. Они сами по себи нису ништа, а ми смо изгубили излаз на отворено море.
Да се спојимо и да Крагујевац буде главни град тог спојеног... шбб-кбб.

Није проблем у нашој вољи да купимо или у руској да нам продају - него у начину испоруке. Од 2027. или 2028. (не сећам се тачно) ће ступити на снагу потпуна забрана протока руског гаса преко земаља ЕУ. Како да нам се испоручи гас?

Гасовод преко Црне Горе не постоји, а питање је да ли би они хтели да га направе.
У сваком случају то не може да се направи довољно брзо.
Ruski gas u Srbiju dolazi preko Azerbejdžana, kao i u dobar deo Evrope. Jedino što Rusi nama (za sad) odobravaju cenu bez azerske ugradnje, ko što se radi za druge. Nije to nešto mnogo više, ali pravi razliku za privredu.
Ako poskupi i za toliko, ode većina ovih šrafciger fabrika negde drugde
A holandski, tj, EU domaći gas je znatno skuplji. A i njega nema dovoljno za sve potrebe. To je gas za kućevnu upotrebu.

No da se malo uozbiljimo da nas drVoja ne bi ....
Da vidimo, šta je on izjavio nepunih pola godine pre nego što se vrnuo iz Haag.
Šta je moglo toliko da ga uzbudi i iznervira da on, iz ušuškane udobnosti svoje kelije
zaurla i pošalje jednu moćnu poruku
Pogledajte prilog 1883691
Ovaj broj Alo je datiran na 26.6.2014.
Na koje i kakve li je garancije on mislio?
Šta je to bitno hteo da potpiše tih dana ovaj koji u desnom gornjem uglu naslovnice kaže:
"Neću da mi socijalisti sole pamet"?
Možda ovo

https://www.trezor.gov.rs/sr/news/2014_07_11/

Potpisan Sporazum o saradnji Trezora Rusije i Srbije

Objavljeno:11. 07. 2014.

Taj sporazum je, sa srpske potpisala tadašnja direktorka Uprave za trezor pri Ministarstvu finansija Srbije Svetlana Ljubičić. Tadićev kadar, preostao od 2009.
Ako mi neko nađe da je Vučić nešto rekao, ne samo Vučić, bilo ko iz SNS, SRS, SPS, ma ne ni pohvalno, išta da je neko pomenuo potpisivanje tog sporazuma, odma pravimo žuraju na forum.
Ćutali su ko miševi. Nije im bilo po volji što je to odrađeno, ali nisu smeli protiv Putina ništa.
A u Kremlju su znali da su naprednjaci bili protiv tog sporazuma. I šta je moralo da usledi?

https://balkans.aljazeera.net/news/world/2014/9/1/vucic-srbija-nece-uvoditi-sankcije-rusiji

Vučić: Srbija neće uvoditi sankcije Rusiji​

Objavljeno: 01 Sep 2014

Мислиш да Србистан није увео санкције Русији зато што Цар држи снс радикале финасијски за јаја, и заврће их, а не зато што смо ми и Руси браћа по матери?

Veruj mi, nije ni Slovenija zakonski ništa uređenija. Jedino su im sela i gradovi čistiji što zbog mentaliteta, ekonomija im radi ok jer su centralna Evropa pa trguju sa Austrijom i Nemačkom. Inače kad treba da se zavrne sistem ili korumpira neko tu Slovenci ne zaostaju mnogo za Srbijom.
Не спорим... Општи утисак на први поглед је већа уређеност, што је добро по њих.

Висока корупција је присутна свуда, скоро без разлике. На западу се због тога обично губи положај, често иде и у затвор (не обавезно тако дуго), а у Кини због тога једноставно стрељају.

Утисак ми је да "ситна" корупција око обичних шалтерских службеника и слично није тако много присутна као код нас. То је велика разлика у обичном животу.

Ruski gas u Srbiju dolazi preko Azerbejdžana, kao i u dobar deo Evrope. Jedino što Rusi nama (za sad) odobravaju cenu bez azerske ugradnje, ko što se radi za druge. Nije to nešto mnogo više, ali pravi razliku za privredu.
Ako poskupi i za toliko, ode većina ovih šrafciger fabrika negde drugde
A holandski, tj, EU domaći gas je znatno skuplji. A i njega nema dovoljno za sve potrebe. To je gas za kućevnu upotrebu.
Свако решење около наоколо доноси поскупљење...

Утисак ми је да "ситна" корупција око обичних шалтерских службеника и слично није тако много присутна као код нас. То је велика разлика у обичном животу.

За мој свакодневни осећај животног задовољства то је кључна разлика.

То колико ће да украду прецедници, премијери, министри ме не тангира, све док, као ови алави мафијашки олоши у Србији, због набијања себи у гизицу не убијају људе.

Али кад ме на дневној бази, кад треба да урадим нешто што морам, администартивно, или у услугама које ми држава "обезбеђује" јер их ја плаћам зајебава неки партијски ухлеб, то ме итекако нервира и утиче ми на квалиет живота.

А у Србији је то постало правило, захваљујући управо СНС багри.

За мој свакодневни осећај животног задовољства то је кључна разлика.

То колико ће да украду прецедници, премијери, министри ме не тангира, све док, као ови алави мафијашки олоши у Србији, због набијања себи у гизицу не убијају људе.

Али кад ме на дневној бази, кад треба да урадим нешто што морам, администартивно, или у услугама које ми држава "обезбеђује" јер их ја плаћам зајебава неки партијски ухлеб, то ме итекако нервира и утиче ми на квалиет живота.

А у Србији је то постало правило, захваљујући управо СНС багри.
Партократија нас уништава од 1945., а трагедија је да не видим никога ко би тај процес зауставио. Понеко говори ово-оно, али много чешће као борба за долазак на власт него као обећање о уређеној држави.

Партократија нас уништава од 1945., а трагедија је да не видим никога ко би тај процес зауставио. Понеко говори ово-оно, али много чешће као борба за долазак на власт него као обећање о уређеној држави.

Имамо ми тај проблем и пре 45-те, који потиче још из начина на који је грађена српска држава и њена бирократија у 19. веку.

Ми сада опет живимо Домановића и Нушића, само појачано, на спиду и кокаину.

Кад нема алтернатива и баланса, као што је то сад, онда се свака контрола изгуби.

У овој земљи полиција дању чува власт, а ноћу дилује дрогу, тргује аутомобилима и даје паре на камату.

Серем се у државу, и у уста свакоме ко ово зло подржава.

Не спорим... Општи утисак на први поглед је већа уређеност, што је добро по њих.

Висока корупција је присутна свуда, скоро без разлике. На западу се због тога обично губи положај, често иде и у затвор (не обавезно тако дуго), а у Кини због тога једноставно стрељају.

Neke sitne stvari su u Sloveniji još gore. Kažu mi rođaci da možeš da platiš na tehničkom pregledu i da ti registruju najveći neispravni krš. U Srbiji je to nemoguće i treba baš da imaš nekog u policiji da prođeš neispravan tehnički pregled.

Имамо ми тај проблем и пре 45-те, који потиче још из начина на који је грађена српска држава и њена бирократија у 19. веку.

Ми сада опет живимо Домановића и Нушића, само појачано, на спиду и кокаину.

Кад нема алтернатива и баланса, као што је то сад, онда се свака контрола изгуби.

У овој земљи полиција дању чува власт, а ноћу дилује дрогу, тргује аутомобилима и даје паре на камату.
90тих смо организовано шверцовали цигаре...

Не испитује се порекло имовине, од министара до оних на шалтеру. И њих и породица.

Пре Другог рата ми је свакако било појединачне муљачине, али ми се пре чини да су у принципу министри били проблем. Ту је било свега и свачега, и у миру и у рату.
После се корупција "спустила у народ"... и то је време које сада живимо.

Neke sitne stvari su u Sloveniji još gore. Kažu mi rođaci da možeš da platiš na tehničkom pregledu i da ti registruju najveći neispravni krš. U Srbiji je to nemoguće i treba baš da imaš nekog u policiji da prođeš neispravan tehnički pregled.
Нисам пробао да радим тако нешто. Због себе, не због других. Чак су ми и похвалили ауто на прегледу.

Imam vise varijanata za EU paprie, dosta sam i radio u EU, iako nisam vadio papire, da mi trebaju papiri uzeo bi ih davno, da Srbija sutra idje u EU nista se ne bi promenilo, svakako planiram da odem, al gde to cu jos ds vidim, ceo svet je opcija, samo da rascistim sta imam ovde. Da li bih voleo da Srbija idje u EU, samo zbog Šengena, i jer je okružena kabadahijama koje mogu da ovode sankcije za ulazak u EU zbog objava na FB, demokratija...
Inace sve najgore o EU

No da se malo uozbiljimo da nas drVoja ne bi ....
Da vidimo, šta je on izjavio nepunih pola godine pre nego što se vrnuo iz Haag.
Šta je moglo toliko da ga uzbudi i iznervira da on, iz ušuškane udobnosti svoje kelije
zaurla i pošalje jednu moćnu poruku
Pogledajte prilog 1883691
Ovaj broj Alo je datiran na 26.6.2014.
Na koje i kakve li je garancije on mislio?
Šta je to bitno hteo da potpiše tih dana ovaj koji u desnom gornjem uglu naslovnice kaže:
"Neću da mi socijalisti sole pamet"?
Možda ovo

https://www.trezor.gov.rs/sr/news/2014_07_11/

Potpisan Sporazum o saradnji Trezora Rusije i Srbije

Objavljeno:11. 07. 2014.

Taj sporazum je, sa srpske potpisala tadašnja direktorka Uprave za trezor pri Ministarstvu finansija Srbije Svetlana Ljubičić. Tadićev kadar, preostao od 2009.
Ako mi neko nađe da je Vučić nešto rekao, ne samo Vučić, bilo ko iz SNS, SRS, SPS, ma ne ni pohvalno, išta da je neko pomenuo potpisivanje tog sporazuma, odma pravimo žuraju na forum.
Ćutali su ko miševi. Nije im bilo po volji što je to odrađeno, ali nisu smeli protiv Putina ništa.
A u Kremlju su znali da su naprednjaci bili protiv tog sporazuma. I šta je moralo da usledi?

https://balkans.aljazeera.net/news/world/2014/9/1/vucic-srbija-nece-uvoditi-sankcije-rusiji

Vučić: Srbija neće uvoditi sankcije Rusiji​

Objavljeno: 01 Sep 2014

Да је у Србији ЕУ суд МОМЕНТАЛНО би 'војевода' завршио у казамату по преласку границе ..али 'нутралци' то не би

јер им је нофи .. Јер бе шо да ша мењамо ..кад ћебуде намаисто

@tab503

Мислиш да Србистан није увео санкције Русији зато што Цар држи снс радикале финасијски за јаја, и заврће их, а не зато што смо ми и Руси браћа по матери?
Da, samo nemoj nikome da kažeš

1775676250898.png

Да је у Србији ЕУ суд МОМЕНТАЛНО би 'војевода' завршио у казамату по преласку границе ..али 'нутралци' то не би

јер им је нофи .. Јер бе шо да ша мењамо ..кад ћебуде намаисто

@tab503
Vidi ovako... kako da ti kažem a da ne izgubiš poverenje u tu istu EU...
Da je EU onakva kakva je bila nekad, jaka i odlučna, kroz svoju perjanicu na kruni, Holandiju bi istog tog vojevodu, još na izlazak iz haškog zatvora priapsila. Imala je i zbog čega.
Ovako, pustili ga, a on je sigurno dobio jake garancije da ga neće ponovo hapsiti ni u EU, ni u Srbiji.
Toliko o vladavini prava u EU.

Vidi ovako... kako da ti kažem a da ne izgubiš poverenje u tu istu EU...
Da je EU onakva kakva je bila nekad, jaka i odlučna, kroz svoju perjanicu na kruni, Holandiju bi istog tog vojevodu, još na izlazak iz haškog zatvora priapsila. Imala je i zbog čega.
Ovako, pustili ga, a on je sigurno dobio jake garancije da ga neće ponovo hapsiti ni u EU, ni u Srbiji.
Toliko o vladavini prava u EU.

Било које лице које се враћау домицилну државу у ЕУ и обећава 'крв до колена ' моментално би у тој држави завршио у затвору луднице.

Толико о владавини права у Србији

Не.

25% таксе намеће Мафијашки систем целој Србији на петрол и гас које увози .

Део новаца иде на Запад...део на Исток а већина иде локалној Мафији у србији

Било које лице које се враћау домицилну државу у ЕУ и обећава 'крв до колена ' моментално би у тој држави завршио у затвору луднице.

Толико о владавини права у Србији
Kako si siguran da je to on, baš on, izjavio?
Veruješ tabloidima?

Верујеш ...не верујеш има снимак

Наћићесе снимак и 'крви до колена'
Ako si pažljivo pratio snimak, čuo si da nigde, ama baš nigde
nije obećao nikakvu "krv do kolena".
Sem ako ne misliš da bi oni kojima je poručio da mogu da mu.....
da bi oni u toj eksplicitnoj radnji malo jače zagrizli njegov....
i onda bi bilo "krvi do kolena"?
Ah, da, žabi do ramena.

Back