Da Srbija sutra postane punopravni član EU ...

Da li bi ostali u Srbiji ili biste se odselili u neku drugu zemlju?

• Ukupno glasova
    24
Trebamo uci u EU jer nam je vlada blago receno r*tardirana i bukvalno ne mogu sraf da zavrnu a da nam to ne uradi i plati EU

E sad pametnija vlast bi razvila domacu industriju i drzala resurse u svoje ruke i tako dala EU razlog da nas prime kao punopravne clanove, al posto nad nama vladaju nepismeni kreteni koji rade samo kriminal nema nam druge opcije nego da nam sefuju dok ne budemo normalni

Nećeš ući u EU nikada

EU se raspada i nestaje.

Пошто смо неуређена земља, предност је што смо јефтинији. Ако то изгубимо, можемо да будемо на лепом плавом Дунаву колико хоћемо, Немачкој више нећемо бити занимљиви.
Veruj mi, nije ni Slovenija zakonski ništa uređenija. Jedino su im sela i gradovi čistiji što zbog mentaliteta, ekonomija im radi ok jer su centralna Evropa pa trguju sa Austrijom i Nemačkom. Inače kad treba da se zavrne sistem ili korumpira neko tu Slovenci ne zaostaju mnogo za Srbijom.

Nećeš ući u EU nikada

EU se raspada i nestaje.
Čak i da se raspadne u formi kakvu poznajemo danas, zemlje EU se nikad neće odreći Šengena i svih prednosti koje su im donele Evrointegracije. Odreći se bescarinske trgovine i transporta može samo budala. Tako da EU će u nekoj formi ostati realnost tokom celog ovog veka.

Tako je, treba stranci da nam sastavljaju vlade, kao onomad za vreme zutih. A vidim da ni ovi sadasnji "revolucionari" se bas puno ne ustezu od toga. Malo, malo pa eno ih u Briselu, Hagu, Berlinu ..
A gde ćeš veći dokaz da je i ova vlada eu tvorevina nego podrška koju i dalje ima AV bez obzira na sve dokaze o diktaturi u državi? Eu podržava ovakve političare na Balkanu koji su spremni da od svoje države prave eu kolonije. Čestitke iz eu tri sata pre zvaničnih podataka na izborima, slučajnost?

Ne bi se ništa značajno promenilo sem što ne bi bili diskriminisani na granici, da ne moramo da se zlopatimo sa ovim novim sistemom za identifikaciju.
Mi smo ionako po skoro svemu ostalom u EU.
Istina, nemamo za sad pravo glasa, a Vučić bi da tako i ostane.

Променило би се пуно.

Популација у Србији би имала тада ЕУ законе иза себе и права које ЕУ доноси наспрам јавне службе односно 'власти' како воли да се у Србији каже

Судство здравство трговина супермаркети банкарство инвестиције саобраћај ... све би морало из корена да се промени

Променило би се пуно.

Популација у Србији би имала тада ЕУ законе иза себе и права које ЕУ доноси наспрам јавне службе односно 'власти' како воли да се у Србији каже

Судство здравство ... све би морало из корена да се промени
Da, to stoji.
Ali, uporedimo jednu EU Mađarsku i Srbiju.
Suštinski, nema tu puno razlike.

Pazi, pitanje je,
"Da Srbija sutra poatane punopravni član EU"
A ja ne vidim da su održani republički izbori.

Теби је фино... @Radašin778 је фино .. гомили 'неутралаца' као @tab503 је фино ...

Не видим део да смо индије па си ти кшатрија

Било би нам негде између онога што је било у Хрватској, и што је било у Бугарској, када су дотичне државе постале чланице ЕУ.

Пошто смо смо отприлике ту негде на цивилизацијском и резонском нивоу, ближе Бугарској.

Мислим, ми Срби, ови ћацији су најближи Албанцима.

Словенци су нам свима недосањани сан.

Теби је фино... @Radašin778 је фино .. гомили 'неутралаца' као @tab503 је фино ...

Не видим део да смо индије па си ти кшатрија
Ne, nije stvar dal je meni fino ili ne.
Stvar je da se suštinski ništa ne bi promenilo.
SNS je ako ne doveden na vlast od strane EU, ono barem sa blagoslovom iste.

Ne, nije stvar dal je meni fino ili ne.
Stvar je da se suštinski ništa ne bi promenilo.
SNS je ako ne doveden na vlast od strane EU, ono barem sa blagoslovom iste.

Давно, давно, почетком 2000-тих, још је ДОС постојао, и Ђинђић био још жив, изјавих да ће нас радикали једног дана увести у ЕУ...

Мало су ми се смејали саговорници тада.

Нешто ми се јавља да ћу се у вези те изјаве ја последњи смејати.

Давно, давно, почетком 2000-тих, још је ДОС постојао, и Ђинђић био још жив, изјавих да ће нас радикали једног дана увести у ЕУ...

Ti i još neko

1775642030975.png

То је тада била шема. После периода власти "демократа-реформатора" у свим источноевропским државама су на мандат долазили "десничари-националисти" за чије време је дотична држава постајала пуноправни члан ЕУ.

No da se malo uozbiljimo da nas drVoja ne bi ....
Da vidimo, šta je on izjavio nepunih pola godine pre nego što se vrnuo iz Haag.
Šta je moglo toliko da ga uzbudi i iznervira da on, iz ušuškane udobnosti svoje kelije
zaurla i pošalje jednu moćnu poruku
1775642412693.png

Ovaj broj Alo je datiran na 26.6.2014.
Na koje i kakve li je garancije on mislio?
Šta je to bitno hteo da potpiše tih dana ovaj koji u desnom gornjem uglu naslovnice kaže:
"Neću da mi socijalisti sole pamet"?
Možda ovo

https://www.trezor.gov.rs/sr/news/2014_07_11/

Potpisan Sporazum o saradnji Trezora Rusije i Srbije

Objavljeno:11. 07. 2014.

Taj sporazum je, sa srpske potpisala tadašnja direktorka Uprave za trezor pri Ministarstvu finansija Srbije Svetlana Ljubičić. Tadićev kadar, preostao od 2009.
Ako mi neko nađe da je Vučić nešto rekao, ne samo Vučić, bilo ko iz SNS, SRS, SPS, ma ne ni pohvalno, išta da je neko pomenuo potpisivanje tog sporazuma, odma pravimo žuraju na forum.
Ćutali su ko miševi. Nije im bilo po volji što je to odrađeno, ali nisu smeli protiv Putina ništa.
A u Kremlju su znali da su naprednjaci bili protiv tog sporazuma. I šta je moralo da usledi?

https://balkans.aljazeera.net/news/world/2014/9/1/vucic-srbija-nece-uvoditi-sankcije-rusiji

Vučić: Srbija neće uvoditi sankcije Rusiji​

Objavljeno: 01 Sep 2014

Ne treba da se odricemo nicega. Kupujemo i dalje ruski gas, i trgujemo sa svakim ko hoce da trguje sa nama. Vrlo jednostavan koncept. Ako imas proizvod koji je konkurentan na trzistu (po ceni i kvalitetu), svako ce da ti ga kupi. Za to ne moras da budes clan bilo cega.
Није проблем у нашој вољи да купимо или у руској да нам продају - него у начину испоруке. Од 2027. или 2028. (не сећам се тачно) ће ступити на снагу потпуна забрана протока руског гаса преко земаља ЕУ. Како да нам се испоручи гас?

Гасовод преко Црне Горе не постоји, а питање је да ли би они хтели да га направе.
У сваком случају то не може да се направи довољно брзо.

Pa teško mi je to zamisliti, najpre iz razloga - koga bi uopšte postavili za kralja? Ono najidealniji kandidat bi mi bio neko ko je autohtoni Srbin, pravoslavac, pošten, a i sposoban da razume untrašnje i spoljašnje probleme, kao i da nalazi rešenja za njih.

Šta znam, recimo neka polu-moguća priča koju imam u glavi jeste da se kod nas stvore 2 nove stranke - jedna leva, druga desna koje mogu da sarađuju i da krenu da otimaju glasače starim strankama, na izborima uđu u koaliciji i stvore zajedničku vladu, podele ministarstva i imaju mogućnost jedni druge da proveravaju kako rade i sl.
Što se nekog programa tiče, ni to nije neki problem razviti, samo bi ljudi trebali da budu otvoreni da sarađuju i da se drže dogovorenog.
Стефан, други син садашњег престолонаследника Александра, је за мене добар кандидат. Он је од скоро званичан наследник династичких права.
Мислим да нема проблема са српским.

Back