aleksije radicevic
Ističe se
- Poruka
- 2.204
Spasi Srbiju i ubi se,Ја бих лично волео да Срки буде нови лидер ДС:
Pogledajte prilog 1647506
Са њим на челу, дефитинитивно ће пропасти!![]()
Pusilipseeeee, Pusilipseeeee!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Spasi Srbiju i ubi se,Ја бих лично волео да Срки буде нови лидер ДС:
Pogledajte prilog 1647506
Са њим на челу, дефитинитивно ће пропасти!![]()
То што радиш је најогавнији вид политичке пропаганде. И то ти сад мртав озбиљан кажем.
narod ce vam suditi jer petljate sorosa av-ovog drugara u sve ovo, a nema nikakve veze, vi ste okrvavili ruke i jos se rugate zrtvama, hapsite pogresne, a stitite one koji su uzeli pare iz vrha sns-a, zna se ko je renovirao, ko je nadgledao, i ko je izvrsio primopredaju objekta, pa nije sigurno ministar vesic ili toma mona?! vi se samo rugate pravdi i zrtvama! sudice vam se!То што радиш је најогавнији вид политичке пропаганде. И то ти сад мртав озбиљан кажем.
Od mene je dobio lajk podrške.То што радиш је најогавнији вид политичке пропаганде. И то ти сад мртав озбиљан кажем.
I ja ti ozbiljno kažem da bih se na tvom mestu kao hrišćanin ozbiljno zapitao šta radim i gde me to vodi.То што радиш је најогавнији вид политичке пропаганде. И то ти сад мртав озбиљан кажем.
Лепо.Od mene je dobio lajk podrške.![]()
kada nas pljuje taj nesrbin to mu dodje ko pohvala!Другим речима, елита овог форума!
А шта ја то радим? Кога сам ја убио? Мени је савест чиста, а да користим мртве људе за кампању, то ми је већ болесно.I ja ti ozbiljno kažem da bih se na tvom mestu kao hrišćanin ozbiljno zapitao šta radim i gde me to vodi.
Апсолутно!kada nas pljuje taj nesrbin to mu dodje ko pohvala!
Bilo kakva podrška ovom zločinačkom režimu, pa i ta tvoja glupkava, te svrstava rame uz rame sa njima. Ne znam čime su te kupili da toliko botuješ ali nije ti to dobro uopšte.А шта ја то радим? Кога сам ја убио? Мени је савест чиста, а да користим мртве људе за кампању, то ми је већ болесно.
ti si nesbrine jos gori dusmanin srbima od botoguzaBilo kakva podrška ovom zločinačkom režimu, pa i ta tvoja glupkava, te svrstava rame uz rame sa njima. Ne znam čime su te kupili da toliko botuješ ali nije ti to dobro uopšte.
Ja bih jedino za mariniku glasao od sadasnje ponudeКамала је Мариника код нас.![]()
Ova rečenica ima smisla samo ako želiš da zaštitiš ubice. Pa kako utvrditi nečiju odgovornost, ako o mrtvima moraš da ćutiš?!А шта ја то радим? Кога сам ја убио? Мени је савест чиста, а да користим мртве људе за кампању, то ми је већ болесно.
Види, то што се теби не свиђа режим, не значи да је ,,злочиначки" и да смо ми ,,убице".Bilo kakva podrška ovom zločinačkom režimu, pa i ta tvoja glupkava, te svrstava rame uz rame sa njima. Ne znam čime su te kupili da toliko botuješ ali nije ti to dobro uopšte.
ti ces da osvetis mrtve jel de ...Ova rečenica ima smisla samo ako želiš da zaštitiš ubice. Pa kako utvrditi nečiju odgovornost, ako o mrtvima moraš da ćutiš?!
to radi vrh sns-a koji je okrvavio riuke uzeo mito za nadstresnicu i sada hapsi pogresne - zrtvene jarce i uvlaci aleks sorosa u pricu koji je aljekov drugarА шта ја то радим? Кога сам ја убио? Мени је савест чиста, а да користим мртве људе за кампању, то ми је већ болесно.
Не ћути се о мртвима, али одговорност се утврђује на суду. Не на улици и не користи се у почитилке сврхе.Ova rečenica ima smisla samo ako želiš da zaštitiš ubice. Pa kako utvrditi nečiju odgovornost, ako o mrtvima moraš da ćutiš?!
Добро.to radi vrh sns-a koji je okrvavio riuke uzeo mito za nadstresnicu i sada hapsi pogresne - zrtvene jarce i uvlaci aleks sorosa u pricu koji je aljekov drugar
ajde koja optuznica moze biti podignuta protiv vesica i zasto se juri toma mona, i odakle ti obraz da se uopste vise javljas ovde jer ti si ga hvalio i njegova dva jaja? u sns vrhu svako svakoga drza za ta dva jaja i ucenjuje, ali odgovornst za nadstresnicu se ne ustanovljuje, i nista ne bi ni bilo da zvizdac nije zazvizdao, znamo kako ste sve krenuli, pojeo vuk magarca
udba razvodnjava proteste.Види, то што се теби не свиђа режим, не значи да је ,,злочиначки" и да смо ми ,,убице".
И ја сам сматрао Тадићев режим злочиначким, али нисам сматрао да су сви који га подржавају убице!
Тако се ствар мржња у народу. Тако се подстиче насиље према политичким неистомишљеницима.
Паметна опозиција гледа да отме бираче власти. Ова ,,наша" оптужује те бираче да су ,,убице". После се чуде што их народ неће. Па наравно да их неће. И никада их неће хтети.
Поготово те претње ,,јурићемо вас", ,,на списку сте", и слично само ће срушити сами опозицију. Почећу стварно озбиљно да мислим да Ћута, Борко, Мариника, Миливојевић па и овај несрећни Ђилас раде за Вучића. Док је њих таквих, Вучић нема шта да брине за власт.![]()
Kad ubiješ ljude, onda si obično zločinac, a isto tako i kad podržavaš onoga ko ubija ljude.Види, то што се теби не свиђа режим, не значи да је ,,злочиначки" и да смо ми ,,убице".
Само напред. Док је Маринике, Вучић нема шта да брине.Ja bih jedino za mariniku glasao od sadasnje ponude
Ako se baculov aktivira i on ulazi u opciju
NIKO VISE
zlo je, a ne dobroДобро.
Sunce ti žarko, ti kao da si završio Školu mladih lidera.Види, то што се теби не свиђа режим, не значи да је ,,злочиначки" и да смо ми ,,убице".
И ја сам сматрао Тадићев режим злочиначким, али нисам сматрао да су сви који га подржавају убице!
Тако се ствар мржња у народу. Тако се подстиче насиље према политичким неистомишљеницима.
Паметна опозиција гледа да отме бираче власти. Ова ,,наша" оптужује те бираче да су ,,убице". После се чуде што их народ неће. Па наравно да их неће. И никада их неће хтети.
Поготово те претње ,,јурићемо вас", ,,на списку сте", и слично само ће срушити сами опозицију. Почећу стварно озбиљно да мислим да Ћута, Борко, Мариника, Миливојевић па и овај несрећни Ђилас раде за Вучића. Док је њих таквих, Вучић нема шта да брине за власт.![]()