Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ja mislio milica lazjivicaКамала је Мариника код нас.![]()
Ок капетане, твоје право.ja sigurno nisam.
osim ako nisi kao i ja glasao za nekog nezavisnog kandidata.
al pod uslovom da je zaista nezavistan a ne patka!
dok vucevic ne podnese ostavku, moje simpatije vise nemaju.
obe su cedo udbe. samo razlicite ulogea ja mislio milica lazjivica
Лоше си мислио, као и обично.a ja mislio milica lazjivica
ja ne lazem i ne krijem.Ок капетане, твоје право.
Знаш да ценим твоју искреност.ja ne lazem i ne krijem.
on u svemu vidi vucica.Лоше си мислио, као и обично.
Најгоре је што подржава свакојаки олош, где спадају Мариника, Ђилас, Динко Грухоњоћ, итд само да би свргли Вучића.on u svemu vidi vucica.
kokeza se nakro 600 miiona on misli vucic mu to reko i naredio
nebojsa stefanovic se okrucio on rece vucic mu to dopustio
vucevic se nafatirao za tri zivota on misli vucic je kriv
jes vucic je kriv sto ovi zloupotrebise ukazano poverenje !
upravo to!Најгоре је што подржава свакојаки олош, где спадају Мариника, Ђилас, Динко Грухоњоћ, итд само да би свргли Вучића.
Мислим да смо се ипак мало научили памети. Ови као @bas kao као су мањина, додуше агресивна, али ипак мањина.nece srbin da se nauci pameti!
procitao sam pre brisanja, samo tebi vecina ne veruje, kazu ti da lazes, znaju svi da botujes za sns, a meni ko kaze da ja lazem?Мислим да смо се ипак мало научили памети. Ови као @bas kao као су мањина, додуше агресивна, али ипак мањина.
Благо теби..procitao sam pre brisanja, samo tebi vecina ne veruje, kazu ti da lazes, znaju svi da botujes za sns, a meni ko kaze da ja lazem?
mene boli uvo ko ce da dodje posle av-a i sns sekte, jer vi ne sudite pravicno i posteno,. nego gledate koga cete da poturite kao zrtvenog jarca ranije kompromitovanog i ucenjenog kao vesic, ili samo gledate da platite nekom jadniku da robija umesto vas za doljevac za danku itdБлаго теби..
Bili su mi jako dragi, ali posle odlaska Jeremića, izgledaju raspadnuto... Đilas ih je pasionirano uništavao, prvo sa Ponošem, pa sa Aleksićem.Glasam za Narodnu stranku, posebno zbog njihovog Programa vezanog za KiM i Programa vezanog za ekonomiju, Programa za Beograd.
Ono najvažnije- jedino Narodna stranka ima Proglas o srpskom pitanju u 21. veku - sloboda, samostalnost, samopouzdanje, snaga.
I ima Proglas vezan za kopanje litijuma u Srbiji.
Oba Prograsa mogu da se pročitaju na sajtu stranke.
Ја бих лично волео да Срки буде нови лидер ДС:Demokratska stranka ukoliko Milivojevic zasedne, ili POKS.
zato sto ovako onima iz sns uterujemo i strah, ovako je bolje, ne znate nisu li se i neki vasi okrenulu protiv vas, a jesu sigurno, samo ne znate koji, a mi necemo da ih odamo, samo uredno sve belezimo., a vi poslednji sns pacovi ste ga ugasili, videces uostalom kako ce demorats zavrsiti u americiNinočka, što nisi stavila javnu anketu, pa da se javno vidi ko su ti neljudi ovde?
Mada, znamo svi da su to Dule, Kapetanka Marka, Stojkov, VesBole, Nataša i Tihoglu.
Другим речима, елита овог форума!Ninočka, što nisi stavila javnu anketu, pa da se javno vidi ko su ti neljudi ovde?
Mada, znamo svi da su to Dule, Kapetanka Marka, Stojkov, VesBole, Nataša i Tihoglu.
@Tihi nije vas, nemoj da lazes, znas da citira mariniku kao i ja, tihi je moj brat, protiv vas izdajnika i prodanih dusa iz sns-a, gotovi ste, a da ne znate ko vise nije u vasim redovima, krecu napadi panike i straha, a zasto tajno? pa upravo zato da vam uteramo sto veci strahДругим речима, елита овог форума!
Теши се...tihi nije vas, nemoj da lazes, zmnas da citora mariniku kao i ja, tihi je moj brat, protov vas iz sns-a
Другим речима, елита овог форума!