Da se sutra održavaju izbori, za koga biste glasali i zašto?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Za koga bi glasali

• SNS

glasova: 9 13,8%
  • Neka od opozicionih stranaka

glasova: 26 40,0%
  • Neki nezavisni kandidat

glasova: 6 9,2%
  • Ni za koga

glasova: 24 36,9%

• Ukupno glasova
    65
Лоше си мислио, као и обично.
on u svemu vidi vucica.

kokeza se nakro 600 miiona on misli vucic mu to reko i naredio
nebojsa stefanovic se okrucio on rece vucic mu to dopustio

vucevic se nafatirao za tri zivota on misli vucic je kriv

jes vucic je kriv sto ovi zloupotrebise ukazano poverenje !

on u svemu vidi vucica.

kokeza se nakro 600 miiona on misli vucic mu to reko i naredio
nebojsa stefanovic se okrucio on rece vucic mu to dopustio

vucevic se nafatirao za tri zivota on misli vucic je kriv

jes vucic je kriv sto ovi zloupotrebise ukazano poverenje !
Најгоре је што подржава свакојаки олош, где спадају Мариника, Ђилас, Динко Грухоњоћ, итд само да би свргли Вучића.

Најгоре је што подржава свакојаки олош, где спадају Мариника, Ђилас, Динко Грухоњоћ, итд само да би свргли Вучића.
upravo to!

jadna im majka!

a posle bi vucica od blata pravili!

nece srbin da se nauci pameti!

ok ne valja vucic , ok!

al jel ti ovi valjaju nesretnice ?
o ebo te led....

Благо теби..
mene boli uvo ko ce da dodje posle av-a i sns sekte, jer vi ne sudite pravicno i posteno,. nego gledate koga cete da poturite kao zrtvenog jarca ranije kompromitovanog i ucenjenog kao vesic, ili samo gledate da platite nekom jadniku da robija umesto vas za doljevac za danku itd

sekta vam se raspada, okrvavili ste ruke i jos se rugate zrtvama, pocinjete da se ujedate izmedju sebe, i kao satana koja ustade sama ne sebe, ne mozete opstati, badava pretnje obojenim revolucijama, badava neredi, badava pretnje 3 svetskim ratom ...

Dr Parović otkrio: Vučić i SNS u ponedeljak izazivaju nerede u Skupštini Srbije!

Evo ko je SNS batinaš i funkcioner koji je napao studente FDU (FOTO)

Glasam za Narodnu stranku, posebno zbog njihovog Programa vezanog za KiM i Programa vezanog za ekonomiju, Programa za Beograd.

Ono najvažnije- jedino Narodna stranka ima Proglas o srpskom pitanju u 21. veku - sloboda, samostalnost, samopouzdanje, snaga.

I ima Proglas vezan za kopanje litijuma u Srbiji.

Oba Prograsa mogu da se pročitaju na sajtu stranke.
Bili su mi jako dragi, ali posle odlaska Jeremića, izgledaju raspadnuto... Đilas ih je pasionirano uništavao, prvo sa Ponošem, pa sa Aleksićem.
Da je bilo mudrosti kod Nade i Dveri, koalicija njih i NS, bila bi jako dobra stvar.

Demokratska stranka ukoliko Milivojevic zasedne, ili POKS.
Ја бих лично волео да Срки буде нови лидер ДС:

20241124_212235.jpg

Са њим на челу, дефитинитивно ће пропасти! ;)

Ninočka, što nisi stavila javnu anketu, pa da se javno vidi ko su ti neljudi ovde?

Mada, znamo svi da su to Dule, Kapetanka Marka, Stojkov, VesBole, Nataša i Tihoglu.
zato sto ovako onima iz sns uterujemo i strah, ovako je bolje, ne znate nisu li se i neki vasi okrenulu protiv vas, a jesu sigurno, samo ne znate koji, a mi necemo da ih odamo, samo uredno sve belezimo., a vi poslednji sns pacovi ste ga ugasili, videces uostalom kako ce demorats zavrsiti u americi

Poslednja izmena:
Другим речима, елита овог форума!
@Tihi nije vas, nemoj da lazes, znas da citira mariniku kao i ja, tihi je moj brat, protiv vas izdajnika i prodanih dusa iz sns-a, gotovi ste, a da ne znate ko vise nije u vasim redovima, krecu napadi panike i straha, a zasto tajno? pa upravo zato da vam uteramo sto veci strah

Back