Da se sutra održavaju izbori, za koga biste glasali i zašto?

Za koga bi glasali

• SNS

glasova: 9 13,8%
  • Neka od opozicionih stranaka

glasova: 26 40,0%
  • Neki nezavisni kandidat

glasova: 6 9,2%
  • Ni za koga

glasova: 24 36,9%

• Ukupno glasova
    65
Кога предлажеш из опозиције а да није службин, снс или играч страних влада.
ma, koga god, nije to sustina, vec sto ti trazis krivca, a nudi ti se zrtveni jarac, kao sada vesic koji niti je projektovao, niti je nadgledao, niti je izvrsio primopredaju objekta, u novom sadu

znaci samo manipulacija i zamena teza se radi, i to prolazi, sto je zalosno, kao da ste glupi, ali ja ne mislim da ste glupi, ni ti licno, samo mislim da gresite i da ste prevareni, ali vlast vas je prevarila, a ne opozicija, ej 10 vas ni za koga, nekih 40% hej!

opozicija, je kao i svi politicari qrva, ali sta ima veze, iskoristis je da srusimo vucica koji je TIRANIN

znaci za najbrojniju opoziciju, koja je ujedinjena u ruysenju rezima, koja se sabira i koja sabira, a ne rasipa glasove, cisto kvantitativno

Poslednja izmena:
Dokle god su ovi na vlasti, uvek za neku opoziciju. Koju...kada dođe vreme odlučiću.
Nikakvi beli glasovi, ovi "pali sa marsa", zajebanti i sl. Neka od opozicionih lista za koju procenim da neće biti bačen glas i po mogućstvu barem neke dodirne tačke sa mojim uverenjima da imaju. Glas protiv SNS-a pre svega.
Slicno, razmislila bih dobro sa tim da moj glas ne ide sadasnjoj vlasti

А што не могу да видим ко је како гласао?
i kada vam se bude sudilo necete znati ko je kako glasao;)
ako idete pred streljacki vod, jos vam se veze povez na oci

ja mislim za veleizdaju da je to to, ako sam dobro informisan
mozda je najbolje da se besite kao juda izdajnik, a? kome jos trebaju vise aljekovi lazni atentatori i ostale prevare rezima? dozlogrdili ste i Bogu i narodu, vuna kico sad, zort, ko je kako glasao?.zini da ti kazem.:D

Poslednja izmena:
Sutra ne :lol: ali da se u sledecu nedelju održavaju izbori, za koga biste glasali
Od ovih koji su trenutno na srpskoj politickoj sceni ?

Za SNS, za neku od opozicionih stranaka ili nekog nezavisnog kandidata ?
Neyavisnog ali da je neyavistan 100 %
opozicija je lazna, titoisticka ceda.

nekog prvog ili neku prvu koji imaju zavrsen master i prosecnu ocenu minimum 9

i kada vam se bude sudilo necete znati ko je kako glasao;)
ako idete pred streljacki vod, jos vam se veze povez na oci

ja mislim za veleizdaju da je to to, ako sam dobro informisan
mozda je najbolje da se besite kao juda izdajnik, a? kome jos trebaju vise aljekovi lazni atentatori i ostale prevare rezima?
1732477247599.jpeg

Слика говори више од хиљаду речи!

Pogledajte prilog 1647484
Слика говори више од хиљаду речи!
to je bilo dok niste okrvavili ruke, a sa vama sada niko osim mafijasa nece vise da ima posla, jer stitite ubice jer ste uzeli mito za nadstresnicu licno vrh sns-a, pa sada poturate zrtvene jarce koji veze nemaju sa nadstresnicom... i sto se vise zaglibljujete bice vam sve gore

Ок. Ја гласао, па сад свака част и хвала онима који су моји истомишљеници, ко год да су!
ja sigurno nisam.

osim ako nisi kao i ja glasao za nekog nezavisnog kandidata.

al pod uslovom da je zaista nezavistan a ne patka!

dok vucevic ne podnese ostavku, moje simpatije vise nemaju.

Back