rz brzotrz 1972
Iskusan
- Poruka
- 6.849
Glasao bih za srpski pank.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima i ta logika, , Srbi vole pobednike, ali posto pobede...nadam se da nece vecito tako biti , inace nema smisla moja odluka o glasanju...Deda, za kog ces ti da glasas?
Pa za predsednika, za kog bi drugo?
(s obzirom koliko je ljudi ovde nastradalo zato sto su bili protiv vlasti, uvek je sigurica opcija da se glasa za trenutnog vodju, pa kad taj zglajzne, za sledeceg, al svakako za vodju)
Srbija pod vodom i to smo doživeli kod ovih kad behu one poplave u Obrenovcu.Potop.Za Vucica, glasam za njega sve dok se narod ne opameti ili ako ostane ovakav onda je Vucic pravi izbor.....dakle ovakvom narodu treba ovakav Vucic, a ja tu necu da pametujem niti da se mesam....Ako se rusi nek se rusi, ako odlaze mladi nek odlaze mladi ako im unuke prave butanci avgani i pakistanci i oni su ljudi , ovo pricam jer par cerkica vozaca u GSP vec ljuljuskaju male indijsko pakistance koji ne znaju ni rec, a ni one , ali se sporazumeju nekako , pricaju sve u 16 kad su sa njima, vozile se turu dve tri dok nije palo bebce...nece od rode, ...
Dakle glasam za Vucica dok procenjujem da to odgovara trenutno zivecem narodu u Srbiji bez obzira na cenu koju ja moram da placam, ebiga nisu me pitali za cenu koju placam ni kad su rusili , ni kad su krali , ni kad su ucutkivali , tako da ne ocekujem da ih interesuje cena koju ja moram da placam zbog njihovog karaktera..
I ne odlucujem po tome kako ko glasa, nego kako se ponasa....tako da mogu da glasaju i protiv Vucica ako vidim da su zeljni lopovluka namestanja kao u doba SPS i plus bahati , sire glupost u neopisivim razmerama, imaju uzrecicu ako ti ovde ne valja idi iz Srbije, dotle glasam za Vucica, ma kako glasali drugi...
Ebiga ne moze se pameti nauciti glupan , osim ako dobro ne zapamti kako je to ziveti sa posledicama...
Disclaimer....niti me placaju , naebo sam ko zuti od korupcije , pokrali mi 10 godina radnog staza, poznajem skoro sve politicare iz svih partija, ali se strogo ne mesam u njihove karijere....tako da moja odluka nije iz interesa materijalne ili nepotisticke ili poltronske prirode...cak cu jos vise naebati iako ne znaju za koga cu glasati ,
SRBIJA NA VODI
Za viziju Gospodina Predsednika Aleksandra Vucica. Dakle za mir, sigurnost i stabilan dinar.Sutra ne ali da se u sledecu nedelju održavaju izbori, za koga biste glasali
Od ovih koji su trenutno na srpskoj politickoj sceni ?
Za SNS, za neku od opozicionih stranaka ili nekog nezavisnog kandidata ?
Dobra tema, baš sam ja sad hteo da postavim, kad vidim ti me preduhtrila.Sutra ne ali da se u sledecu nedelju održavaju izbori, za koga biste glasali
ПОКС или Несторовић
Pa ne moš za POKS samostalno
U Hrvatskoj su izbori 29. prosinca i ja bih tamo glasao za Plenkovića (HDZ)Sutra ne ali da se u sledecu nedelju održavaju izbori, za koga biste glasali
Гдеси Брате,пола ове присутних почело запомага за Тобом(нема те нешто)..а ја њима:U Hrvatskoj su izbori 29. prosinca i ja bih tamo glasao za Plenkovića (HDZ)
a ovde bih glasao za SNS jer smo opet videli ko su i kakvi su "demokrate" kako po ulici tako i po ovom forumu a naročito demokratske urednice koje mi izigravaju Olju Bećković koja prekida vezu svakom gledaocu koji "spamuje njenu demokratiju na uvaljivanje" pa to sad primenjuju "demokrtski urednici i demokratkinje urednice" po Krsti
Kome treba definicia eno mu Wikipedia a svako palamudjenje o definiciji je SPAM
i ova tema je SPAM jer je ŠBB KBB
Pozdravite Ivana antispamera
"Svirala sam orgulje u službi Oca Ivana
i sve što sam znala to su Šolak, Djilas i Marinika"
za one koji ce da obecaju da ce veleizdajnici da robijaju, i da ce morati da vrate svu imovinu za koju se ne zna kako su "zaradili", opljackaliSutra ne ali da se u sledecu nedelju održavaju izbori, za koga biste glasali
tebi je av usisao svu pametZa Vucica, glasam za njega sve dok se narod ne opameti
i ti isto!Ни за кога!
За то је крива опозиција. Лажњаци.
Кога предлажеш из опозиције а да није службин, снс или играч страних влада.i ti isto!
pa i ja sam bio za bojkot kada je postalo ocigledno da su izbori neposteni, ali u principu svako trazenje krivca je mirenje sa tiranskom vlascu, i prebacivanje krivice na nekog drugog tzv opoziciju