Da se sutra održavaju izbori, za koga biste glasali i zašto?

Za koga bi glasali

• SNS

glasova: 9 13,8%
  • Neka od opozicionih stranaka

glasova: 26 40,0%
  • Neki nezavisni kandidat

glasova: 6 9,2%
  • Ni za koga

glasova: 24 36,9%

• Ukupno glasova
    65
Ti si prije svega autosovinista ako si protiv mira, sigurnosti i stabilnog dinara, a podrzavas neke bezidejne likove finansirane ostacima iz kuhinja stranih ambasada kao npr. krmoglavog Pozderca i slicne.
Промашио си странку , то је Народна странка. Нисам против мира , сигурности и стабилног динара јер имам сина за војску. Исто тако нисам за распарчавање моје државе јер другу немам и не желим, нисам за давање наших рудних богаства странцима итд.

ujedinjena-patriotska-opozicija-2.jpg
906z513_nada-logo-nnna.jpg434146901_122132425574169474_175385807497789667_n.jpgkjh.jpgpoks-logo.jpgFlag_of_the_People's_Party_(Serbia,_2017).svg.pngkoalicija-dveri-djb-4.jpg417523795_3540965936218212_5428491933016499738_n.jpgcropped-glas_iz_naroda_logo2.jpg
1680280847-received_3391385391121009a-750x422.jpg

Тако сам чуо од људи који знају мало више.
Ја знам мало "више" и није тако, не кажем да раније можда јесте било. Примери су Гојковић, Станић итд. Вероватно као и у свакој странци у Србији има људи који су неискрени али ипак морају проћи кроз својеврсни "дрил" да би доказали лојалност.

tebi je av usisao svu pamet
narod ne valja, jel tako? pa aljek tiranin je upravo to i hteo da postigne, da je on idol, da imamo kult vodje, a narod da se oseca kao popisan - ti si primer aljekovog uspeha
Svaki dan se pokazuje da stanovnistvo misli da zeli bolje, ali ne zeli da se odrekne sitne kradje, pljacke, prevara i svega ostalog, cak i ne primecuju da to rade, to im je kao usput..

Treba li nasilno menjati takav pogan narod, samo zato sto je priroda lepa tj teritorija Srbije je lepa, bar meni...vise mi gode brda od bosanskih planina...osim Tajlanda, to je zemlja cuda....u prirodnom smislu....
Verovatno ima i jos neka kao sejseli , madagaskar, ona ostrva kod madagaskara ne racunam maldive u prirodno ugodno...nema raznovrsnosti , a mozda bi klima bila dobra..

Ko god i sta god da je napravilo ovako pogan narod, Turci , srbi pre Turaka, Vizantija....napravio je pogano...
Sad je takvima pogana bila SFRJ, ebiga, svako voli svoju pogan, po njihovom je pogana...
Ako krenes u pricu sa srbima po tom pitanju , tek onda ces videti ili da su glupi za medalju , ili da ne poznaju logiku uopste, ili da su animalni i prakticni , nemoralni totalno...vazno je preziveti , sve ostalo se ne racuna...

I naravno da ne treba pustiti takav kriterijum da bude izabran ili dominantan ili drustveno sugerisuci...
Spirala je krenula da se tako zamotava pa je zato sve negativno , negativna selekcija, negativno se usmerava omladina, ljudi , moral, vaspitanje, rad u nerad, itd itd..

Srbi dozvoljavaju da ih menja samo stranac, onaj koji ih potcini...ne domaci koji ima obavezu da ih ispostuje, makar bili tupavi ko noc...
To je jedan apsurd, da se sagnu strancu i naguze se, a domacem nece nego ce da traze da ih postuje....bar nesto...
Ima naroda koji su suprotni po tradiciji , ebu ti kevu ako si stranac, samo domaci moze da ih ebe u mozak....

Po svim istorijskim iskustvima Srbi ce da nestanu vrlo brzo , jer narod koji se ovako ponasa vrlo brzo nestaje, za manje od 100 godina..
Izbegne 1,2,3,4,5 velikih nevolja i onda samo nestane...6 mu dodje glave..

Ja moram da glasam, da bi ovi pasivni poceli da budu aktivni....
Mora da ih trgnes iz sve im ravno....
Evo ravno im i za zeleznicku stanicu , lepo ja kazem malo je....treba jos da sazri....
Traze krivca a ne da se promeni pristup...al bice tu jos, BG na vodi , pa ce se desiti jos neka TENT pi....z durija kao sa blatom u kotao....
Meni tu nije jasno mnogo sto sta, posto postoje linije za susenje uglja da ne bi vlazan isao u sagorevanje....jer to smanjuje 40% korisno dejstvo , kao i kod sirovih drva....jeste da to sisti , mada kod termoelektrane je produvna , ali ipak se gubi 40%....tako da mi nije jasno sta se tu uopste desilo, ali ne pitam, navikao sam da ljudi ne znaju da otvore vrata na hotelu , da ne znaju a misle da sve znaju....drugo je kad ne znaju , ne znam ni ja da koristim karticu kad prvi put naletim da mi trazi pin kod ili token, pa se upoznam...ali kad znaju pa ne znaju , tu me vise ne interesuje da trosim zivce i pamcenje da bih objasnjavao sta je sta..

I dalje me ebu svi koji stignu pa i dalje loze i na selu i u gradu sirova drva i gumu , plastiku i sve sto stignu , a mene to gusi , nisam ja bosanac pa da mi prija takav dim....

Poslednja izmena:
opet ti napadas narod,a branis gurua sekte aljeka?! narod se vaspitava, ne moze sam oid sebe da se nauci kako i sta treba i sta valja, sta je dobro... kako to ne shvatas?
A cek da te poucim, edukacija nije na prvom mestu po efikasnosti niti po brzini niti po trajnosti promene i vaspitanja naroda...
Tek na 3 ili 4 mestu...totalno je minoran efekat edukacije..

Prvo mesto drzi nasilje,prisila, drugo kazna, trece oportunizam zamisli, onaj poltronski, ali i svaki drugi oportunizam i vrlo je stabilna metoda vaspitavanja...

Sve su to uzasno lose metode u smislu dobijas djubre i pogan od naroda, ali su vaspitani...

Edukacija , kao model vaspitanja moze da prodje kod predtinejdzera mozda, ali ni tu nesto preterano ne, jer edukacija je zasnovana na licnom interesu i predoblikovanju , sto znaci da je samo aux , pomocna metoda prve tri navedene....

Hajde da vidimo kakvu metodu bi ti zeleo za vaspitanje naroda....
nasilje?
Ja ne, ali je najefikasnija metoda...ostavlja repove, narod je nakaradan u glavu , ali to ovom narodu nece smetati jer je ionako nakaradan u glavu...nista ne kvaris, nista ne poboljsavas na tom planu..

Sve metode vaspitanja koje podrazumevaju da se isto vaspitava inteligentna i glupa osoba su okrenute prema glupim osobama, jer su one problematicne...
Zakljucak ako isteras i vrsis selekciju da ti u zemlji ostaju glupe osobe, vekovima, a narocito 35 godina onda metode vaspitanja moraju biti vrlo nasilne...
Ili kaznene, sto je takodje uzas, jer ce i ono malo srednje inteligentnih da ode , tako da vaspitanjem ustvari rasteras sve i dobijes avganistan..
Gledam neku emisiju o avganistanu , jeste ima pustinja, sve je neplodno , ovo ono , ali gledas ima tu mnogo oblasti gde ima stalnih potoka a opet nenaseljeno , jer ko se naseli a malo malo pa kao u igri tronova, dodje neko sa puskom i resi selo egzistencije...ostavi ih na tri cetiri kuce...

Iz prakse, ali one koja nije proleterska, nego stvarno analiza pravljenja kulture i vaspitanog naroda, a da ne bude tupsoni kao u Srbiji , to se ne dobija metodom edukacije kao dominantnom metodom, nego mora neka od metoda inzenjeringa, znaci mora ili da radis razdvajanje, stvaranje centara, i provincije automatski , mora da imas jezgro koje mozemo zvati gradsko, ali da ne bunimo tupsone, nazovimo ga elitno , gde ces poceti da vrsis pozitivnu selekciju..

Narod je uzasno protiv pozitivne selekcije danas jer se pita a gde cu ja, ovakav nikakav....sto je opravdano..
A takav je zato sto se tako odnosio prema drugima, znaci cim si slabiji krene takav teror da onaj drugi ne moze ni da prezivi nego postaje tutunoberachite....Makedonska prica koja je i dan danas aktuelna...jer Makedonci nece uspeti da se izvuku iz te bedne slike i modela ponasanja i razmisljanja jos vek sigurno...

Srbija ima sanse da ide u tom pravcu..ima sanse i kao Beogradski pasaluk, zbog SFRJ da ide u sasvim drugu stranu , ali je do sada uvozila u BG Zagubicu bas zato da ne bi isla na tu drugu stranu....vec da ide ka Makedonskoj strani....ka jugu , ka Leskovcu ka Vranju....
Novi sad je dobar primer nego necemo o tome, nek se cuti jos malo da se Lale ne dosete...

Ostaje dilema, da li se javno izraziti da neces da glasas, kao sto vecina misli , jer je narod poguban za sebe , a regularnost je verujte mi , nijedno glasacko mesto nije regularno odradjen izbor, u zandjih 30 godina...nijedno , ama bas nijedno...
Pitas ljude kojih je 30 40 na tom mestu i svi kazu bilo je ok, a ja sam bio tamo mozda pola sata i za tih pola sata sam vdeo neregularnosti , ukljucjuci i 12 listica ubacenih a da niko jos nije glasao , svega 12, u startu , i ajd da ne otvaramo kutiju i da ne ponistavamo glasanje, ajd...ajd ajd ajd...

Ima milion prekrsaja, pregovora , i to sam slusao , kako se dogovaraju razliciti partijski bosovi , tako da ih nazovem, a nikad ih nisam video na visem nivou politike, nego su stalno izuzetno nasilni i efikasni za te niske nivoe politike, obicno i jesu lokalni nasilnici , to im je sreca i radost, da se zna da su mocni na lokalu , medju rajom..

Ili ces da kazes da ces da glasas za Vucica sve dok vidis da je narod nakaradan...namerno dovodis do sukoba netrpljeivosti i sistema glasanja...to je ocigledna namera....ne samo da su problem malverzacije, u prevodu prekrsaji i namestanja nefer, nego imamo problem i u kontri , ali imamo problem i u nepostovanju drugih ljudi i njihovog razmisljanja i sistema vrednosti..

Dakle ne postujes moj sistem vrednosti , nedas mi da ja egzistiram ekonomski zato sto ti se pre 20 godina dupetu diglo da bude SNS, a sad ti se dupetu diglo da ne bude SNS, i na sta to lici?
Svaki put je zajednicko da nedas meni ekonomski razvoj koji ja umem i hocu , a prica je da je za to kriv ili nije kriv SNS...
Vrlo losa osnova... i sad se igramo igara, daj da skinemo ove i namestimo druge pa cemo za 20 godina da skidamo i te druge..
Pa to nije resenje osim za bogacenje preletaca..

Hajde da vidimo kakvu metodu bi ti zeleo za vaspitanje naroda....
nasilje?
Ja ne, ali je najefikasnija metoda...ostavlja repove, narod je nakaradan u glavu , ali to ovom narodu nece smetati jer je ionako nakaradan u glavu...nista ne kvaris, nista ne poboljsavas na tom planu..
au, ti kao da si deo nekog drugog naroda

nije narod nakaradan, nego je rezim malouman na celuu sa aljekom

au, ti kao da si deo nekog drugog naroda

nije narod nakaradan, nego je rezim malouman na celuu sa aljekom
Cekaj 2012, pobedjuje Toma Nikolic na glasanju, i odmah se sklanja, ustupa poziciju Vucicu, legalno , nije...legitimno, nategnuto, jel nekom smeta, nekom u narodu , ali ne narodu, narod klikce, hocemo pesnicu u sto , hocemo tiraniju , hocemo diktat, hocemo akciju, a da mi gledamo kao realiti..

Hocemo da se radi sve mimo institucija, to narod hoce...tada 2012...
Naravno nije Vucic slusao sta narod hoce, nego pipka, kao i uvek pipne, narod kaze hocemo to, on navali...
I mic po mic, ja cu naterati sud da radi ovo , da donese ovu odluku , puteve cu ja da napravim evo ja cu , ovo cu ja , a nigde mu nije mesto ni na jednom takvom mestu..

I ko je onda blentav, ko je takav narod, Vucic cije su fore prosle ili narod koji je lopov u dushi i oportunista po vaspitanju visevekovnom..

Naravno da ne branim Vucica, ali covek je bez obraza a narod mu dozvoljava da bude bez obraza..svako na svojoj poziciji..
Svako na svojoj poziciji...daj mi poziciju , strucan sam, evo ti , e sad je moja pozicija i sad se ja odricem institucija i kazem Vucic odlucuje sve..

Ebes takav narod , a jeste, bukvalno ga ebes....

I svaka susa moze da otme drzavu, svaka susa.
Imali smo srece sto fahistima nije palo na pamet da otmu drzavu , oni imaju nacelo broj jedan koje prolazi, nasilje...tako da bi mogli isto mic po mic da otmu drzavu....
Sloba oteo drzavu na lojalnost ljudi i kao patriotizam, i ebao rasturio je totalno...
Vucic svidelo mu se to , ajd i on , i prolazi stvarno .....

Cekamo sledeceg i taj ce....
I tacno treba bukvalno glasati za Vucica sve dok se ne podigne krv....bukvalno dovesti narod do toga da mrzi sebe, ne to se vec desilo , mrzi sebe...
Ja ispadam da mrzim srbe, samo ih ne volim, bas zato sto srbi mrze sebe....
Ali su sebicni , apsurd...

Poslednja izmena:

Back