Da se sutra održavaju izbori, za koga biste glasali i zašto?

Za koga bi glasali

• SNS

glasova: 9 13,8%
  • Neka od opozicionih stranaka

glasova: 26 40,0%
  • Neki nezavisni kandidat

glasova: 6 9,2%
  • Ni za koga

glasova: 24 36,9%

• Ukupno glasova
    65
Ruska stranka izašla na izbore, dobila mandat, i ko bi razuman očekivao da bi partija za koju glasaju Rusi i tvrdokorni rusofili ulazila u koalicije sa nekim kome je glavna tačka političkog programa zavođenje “sankcija Rusiji”?

Druga Srbija zahteva da Srbija zauzime spoljnopolitičku poziciju kakvu od nje zahtevaju Kurti i Sarajevo, a nije da oni u tome ne vide svoj interes.
"Ruska" stranka. Ima li makar jednog Rusa kao člana?

Ajd mi objasni razliku. Šta bi to Druga Srbija radila što Vučić već ne radi?
Увела би санкције Русији, не би балансирала него отворено била на страни Запада, званично би признала Косово, одрекли би се Републике Србске, итд.

Ajd mi objasni razliku. Šta bi to Druga Srbija radila što Vučić već ne radi?
Recimo evo ovo: oni ne moraju da strepe od reakcije svojih birača kao AV:

FA769C6A-A696-4C6E-BF7B-1F3F3E5C155A.jpeg

4E6BC6E1-02DB-4E1F-B493-190AF3E139EE.jpeg

Izbor se ovde svodi na opredeljivanje između Vučkovog narcizma i agresivnog građanizma, tj “antinacionalizma” Druge Srbije.
Ali to nisu gradjanizmi.....nema gradjana u Srbiji tacka...svi su seljoberi, sto pre se to shvati , bolje ce se resavati problemi...

Nema ni postenih , sve su secikese ili lopovi, samo je pitanje kad se aktiviraju...

Nema ni svesnih , svi su korumpirani ili oportunisti , pa im fale oni koji korumpiraju bas njih..

AV ima propagandnu mašineriju koja svaki poraz pretvori u pobjedu. Vidimo rezultate te politike.
Tacno i tako treba i da bude sroceno...
Imao sam takve pogani , gori od AV, koji jednostavno sve oko sebe ucine pogresnim..
Ja sam ispadao pogresan, to ti je kad ti da kljesta koja su krta i ti stisnes i ona se poloome...skart nevidjeni...na buljaku u bubanj potoku ima boljih...navodim sustinu nisu bila kljesta, nego milion stvari od cudno nekvalitetnog laminata, da ne poveruje covek da onako nesto postoji i da se prodaje, do cipela koje su od kartona..i nisu za nosenje nego za pokojnika...uz logiku pa sta, izgledaju kao cipele, ljudi misle da su cipele, onda su cipele..

I tu je sustina, izgleda kao slobodna demokratija, ljudi misle da je to demokratija , e onda je demokratija, bas kao cipele za pokojnike...

Malo ste mi smesni , kao bebice..
Zaboravili ste da smo u sistemu u kojem intezivno radi negativna selekcija vec 12 godina i to mora da dovodi do nekih rezultata..
Sad ste iznenadjeni rezultatima..cak i nacinom razmisljanja onih koji su na vrhu hijararhije drustva u takvim selekcionim drustvima i modelima.

A sta mislite da se desava kad se uvek biraju najlosiji a ostali se prilagode..ja se prilagodim, svi se prilagode..
Prvo , davnih godina se desavalo da ne smes sefu da pokazes da znas bolje od njega....to je nekada davno etapa bila...sad se o tome i ne pomislja...svi se pravimo kao da smo na maksimumu sposobnosti , svbi , tako da onaj ko zna vise i bolje , on ne mora nista da kaze, niti mu pada na pamet, vec ima 100 njih koji su rekli da su oni genijalci..

To je samo jedan primer sta se sve promenilo

A sad bi kao da toga svega nije ni bilo...

U Hrvatskoj su izbori 29. prosinca i ja bih tamo glasao za Plenkovića (HDZ)
a ovde bih glasao za SNS jer smo opet videli ko su i kakvi su "demokrate" kako po ulici tako i po ovom forumu a naročito demokratske urednice koje mi izigravaju Olju Bećković koja prekida vezu svakom gledaocu koji "spamuje njenu demokratiju na uvaljivanje" pa to sad primenjuju "demokrtski urednici i demokratkinje urednice" po Krsti

Kome treba definicia eno mu Wikipedia a svako palamudjenje o definiciji je SPAM
i ova tema je SPAM jer je ŠBB KBB
Pozdravite Ivana antispamera

"Svirala sam orgulje u službi Oca Ivana
i sve što sam znala to su Šolak, Djilas i Marinika"
Opet ćeš popiti malo tačnosti, ali sa mnogo vitamina C.

Da li je POKS lažna opozicija? Nisam siguran da nije.
Није , јер су нам до сада 10 пута да приђемо ав-у. Последњи пут у децембру 2023.године. Па су наместили Милицу и превареног Бошка да идемо у једној колони , нисмо насели.

За тебе нзм, за њих знам.
Dulence, da li bi ti pristao da kada imaš primedbu na nekog opozicionara, preispitamo kakav je av po toj istoj primedbi, tj. pitanju.
Šta znam, kad kažeš da je Dinko Gruhonjić soroševac, da preispitamo koliko je i Vučić soroševac. Ili koliko je udbaš.
Ali pošteno, ne da izbegavaš kao Av Olju Bećković.

Šta znam, kad kažeš da je Dinko Gruhonjić soroševac, da preispitamo koliko je i Vučić soroševac. Ili koliko je udbaš.
То што се Вучић сусрео са Сорошем, не значи да је његов човек. Путин се сусретао са Кисинџером, чак се говорило да му је Кисинџер ментор. И тако даље.
У глобалној политици мора тако. Ако су се сусрели не значи да су савезници.

Може неко да никад није прошао поред Сороша, а да ипак ради за њега. Јер Сорошево људи су они који су на платном списку његових фондација, не они који се сликају са њим.

Back