meni je sarovic recimo isto okSarovic je dobar, medju najboljima.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni je sarovic recimo isto okSarovic je dobar, medju najboljima.
Samo još i gore.Ajd mi objasni razliku. Šta bi to Druga Srbija radila što Vučić već ne radi?
"Ruska" stranka. Ima li makar jednog Rusa kao člana?Ruska stranka izašla na izbore, dobila mandat, i ko bi razuman očekivao da bi partija za koju glasaju Rusi i tvrdokorni rusofili ulazila u koalicije sa nekim kome je glavna tačka političkog programa zavođenje “sankcija Rusiji”?
Druga Srbija zahteva da Srbija zauzime spoljnopolitičku poziciju kakvu od nje zahtevaju Kurti i Sarajevo, a nije da oni u tome ne vide svoj interes.
Увела би санкције Русији, не би балансирала него отворено била на страни Запада, званично би признала Косово, одрекли би се Републике Србске, итд.Ajd mi objasni razliku. Šta bi to Druga Srbija radila što Vučić već ne radi?
Recimo evo ovo: oni ne moraju da strepe od reakcije svojih birača kao AV:Ajd mi objasni razliku. Šta bi to Druga Srbija radila što Vučić već ne radi?
Ima veoma jasan program i glasače. To bi građanistima trebalo da bude dovoljno."Ruska" stranka. Ima li makar jednog Rusa kao člana?
Ima li Ruse? To je navodna manjinska stranka koja se koristi privilegijom za manjinske stranke da za njih ne važi cenzus od 3%. I to je suština pitanja.Ima veoma jasan program i glasače. To bi građanistima trebalo da bude dovoljno.
Ima ih očigledno sasvim dovoljno.Ima li Ruse? To je navodna manjinska stranka koja se koristi privilegijom za manjinske stranke da za njih ne važi cenzus od 3%. I to je suština pitanja.
Za SNSove potrebe svakako.Ima ih očigledno sasvim dovoljno.
Ali to nisu gradjanizmi.....nema gradjana u Srbiji tacka...svi su seljoberi, sto pre se to shvati , bolje ce se resavati problemi...Izbor se ovde svodi na opredeljivanje između Vučkovog narcizma i agresivnog građanizma, tj “antinacionalizma” Druge Srbije.
Tacno i tako treba i da bude sroceno...AV ima propagandnu mašineriju koja svaki poraz pretvori u pobjedu. Vidimo rezultate te politike.
Opet ćeš popiti malo tačnosti, ali sa mnogo vitamina C.U Hrvatskoj su izbori 29. prosinca i ja bih tamo glasao za Plenkovića (HDZ)
a ovde bih glasao za SNS jer smo opet videli ko su i kakvi su "demokrate" kako po ulici tako i po ovom forumu a naročito demokratske urednice koje mi izigravaju Olju Bećković koja prekida vezu svakom gledaocu koji "spamuje njenu demokratiju na uvaljivanje" pa to sad primenjuju "demokrtski urednici i demokratkinje urednice" po Krsti
Kome treba definicia eno mu Wikipedia a svako palamudjenje o definiciji je SPAM
i ova tema je SPAM jer je ŠBB KBB
Pozdravite Ivana antispamera
"Svirala sam orgulje u službi Oca Ivana
i sve što sam znala to su Šolak, Djilas i Marinika"
Ух,SNS jer opozicija je vic.
Значи ја сам УДБАДа, обавестим ја тебе на време - ПОКС је УДБА.
Није , јер су нам до сада 10 пута да приђемо ав-у. Последњи пут у децембру 2023.године. Па су наместили Милицу и превареног Бошка да идемо у једној колони , нисмо насели.Da li je POKS lažna opozicija? Nisam siguran da nije.
За тебе нзм, за њих знам.Значи ја сам УДБА
Dulence, da li bi ti pristao da kada imaš primedbu na nekog opozicionara, preispitamo kakav je av po toj istoj primedbi, tj. pitanju.За тебе нзм, за њих знам.
Ti si prije svega autosovinista ako si protiv mira, sigurnosti i stabilnog dinara, a podrzavas neke bezidejne likove finansirane ostacima iz kuhinja stranih ambasada kao npr. krmoglavog Pozderca i slicne.Ух,
Значи ја сам УДБА
Da li je autošovinizam finansiranje kampanje supruge Bilija bombardera, gospoje Hilari?Ti si prije svega autosovinista ako si protiv mira, sigurnosti i stabilnog dinara, a podrzavas neke bezidejne likove finansirane ostacima iz kuhinja stranih ambasada kao npr. krmoglavog Pozderca i slicne.
То што се Вучић сусрео са Сорошем, не значи да је његов човек. Путин се сусретао са Кисинџером, чак се говорило да му је Кисинџер ментор. И тако даље.Šta znam, kad kažeš da je Dinko Gruhonjić soroševac, da preispitamo koliko je i Vučić soroševac. Ili koliko je udbaš.
Ali to nisu gradjanizmi.....nema gradjana u Srbiji tacka...svi su seljoberi
Apsolutno, ko je od opozicije to uradio?Da li je autošovinizam finansiranje kampanje supruge Bilija bombardera, gospoje Hilari?
Просветли ме , кажи ми ко је у УДБИ?За тебе нзм, за њих знам.